Нека се представим и още нещо

• 352 200
  • 997
  •   1
Отговори
# 855
Привет,майчета!Искрено съжелявам за загубата на всички ви Sad
Аз съм много объркана и понеже не ми се е случвало такова нещо реших да споделя с вас и да чуя мненията ви.Моята история е такава.В понеделник си направих тес за бременост понеже ми закъсняваше с 10 дена.Беше положителен.Отправих се при моята лекарка,но тя отсъстваше и неможах да мина на преглед-чак утре ще е на работа.Нямах никакви проблеми,нито болки...но в петък вечерта прокървих,ярко червена кръв.През нощта имах леко кафеникакаво течение и пак никаква болка.Вчера и днес нищо.Утре отивам на лекар.Спонтанен аборт ли е това?Простете ми невежеството EmbarassedИмам 1 дете на 3 годинки и с нея карах безпроблемна бременност.Благодаря ви!  bouquet

# 856
Дени, първо се успокой!  Hug
Предполагам, че в момента хормоните ти бушуват и си доста притеснена, но кървенето не значи, че ще загубиш плода. Понякога се случва в начална бременност, но трябва задължително да отидеш на лекар, за да те види и да прецени от какви медикаменти се нуждаеш.
Пожелавам ти всичко да е наред и да забравиш за притесненията!  Hug
Мини да кажеш какво е станало след прегледа!

# 857
Всичко ще е наред мила ,най много да полежиш малко в болницата. Hug

# 858
Здравейте,момичета!Вчера ходих на лекар.Всичко е наред с бебчо Simple SmileИмам киста в единия яйчник и ми изписа лекарства.Иначе бебчо вече си има сърчице Hug

# 859
  • Талант на 2012,2013 г.
Радвам се за вас, Дени. Hug

Важното е, че с бебето всичко е наред. Другото се оправя...

# 860
Здравейте,
Имам дъщеря на 3г8мес. и бяхме бременни с второ момиченце. Бебето беше с хидропс феталис и макар че се опитахме да го спасим и му направихме интраутеринно кръвопреливане, процедурата беше неуспешна поради напредналия процес и бебчето почина на 11.04., а се роди на 12.04. в 1АГ "Света София".
Причините за хидропс-а до момента не са уточнени, всеки лекар има различна хипотеза. Още чакаме заключението на патоанатомията.
Надявам се да получим яснота, за да знаем дали ще можем да имаме друго дете.

Искам горещо да препоръчам д-р Виолета Стратиева от 1АГ, работи в отделението по патологична бременност на 6. етаж и в МЦ "Света Петка". Завършила е 3-годишно обучение по фетална медицина в Лондон, много добър ехографист е. За нас направи много неща, за които ще сме завинаги благодарни, професионално и човешки.

# 861
Мила, Марта, много съжалявам за детенцето ти!  Cry
Поклон пред мъката ти, майчице!

# 862

Искам горещо да препоръчам д-р Виолета Стратиева от 1АГ, работи в отделението по патологична бременност на 6. етаж и в МЦ "Света Петка". Завършила е 3-годишно обучение по фетална медицина в Лондон, много добър ехографист е. За нас направи много неща, за които ще сме завинаги благодарни, професионално и човешки.

Чудя се защо доктор Стратиева не видя пъпната патология при моя син, вследствие на което той почина...

# 863

Чудя се защо доктор Стратиева не видя пъпната патология при моя син, вследствие на което той почина...

Sony_M, много съжалявам за това, което се е случило с детенцето ти...  Cry

Не съм сигурна, че трябва да го обсъждаме тук, но всички знаем, че и другите лекари са изпускали случаи. Аз съм завършила медицина в Берлин - и там се е случвало. Знам, че когато се случи такова нещо, лекарят ти е черен. На мен също са ми черни някои, но няма да цитирам имена. Просто тя за нас направи всичко по силите си...

# 864
  • Варна
Коте Марта, тук ще намериш подкрепата и разбирането, които са ти нужни в момента. Дано намериш и отговорите, които търсиш.
Порови се малко в съседната тема -  "Пилешка супа за душата" и дано поне малко ти олекне.
От мен -  Hug Hug Hug

# 865

Sony_M, много съжалявам за това, което се е случило с детенцето ти...  Cry

Не съм сигурна, че трябва да го обсъждаме тук, но всички знаем, че и другите лекари са изпускали случаи. Аз съм завършила медицина в Берлин - и там се е случвало. Знам, че когато се случи такова нещо, лекарят ти е черен. На мен също са ми черни някои, но няма да цитирам имена. Просто тя за нас направи всичко по силите си...

В интерес на истината аз много я уважавам.
Просто изразих мисъл на глас и се чудя при евентуална следваща бременност дали бих й се доверила.  newsm78

# 866
Марта,  Hug

това е мястото, на което най-абсурдно звучи "добре дошла", затова никога и не го казвам. Просто искам да се присъединя към споделеното от Лилибон, че тук ще намериш онази опора, разбиране, съпреживяване, което на всяка майчица, преживяла ада на загубата, са нужни... Ние наистина сме насреща.  Hug Вярвай, че винаги, когато искаш да споделиш чувство, мисъл, страх - тук ще има протегнати към теб ръце и сърца.

Flowers Rose Flowers Rose - за свидната ти рожбичка

# 867
здравейте и от мен,нова съм,но сайта е много интересен както и всички форуми Simple Smile.Моята история е следната:забременях на 20 години беше много лека бременност,нямаше нито гадене нито киселини нищо.В 9тия месец когато вече чакахме малкото ни момченце да се роди се случи неочакваното.Една седмица преди термина за период от 1 нощ краката ми отекоха адски много и на другия ден веднага отидох при ген..Тя ме успокои че е нормално заради килограмите които сам качила(16) и ми предписа някакъв си крем.Взех крема и се прибрах,почивах си в нас когато всъщност усетих че около  30 мин не съм усетила бебето да мръдне нито веднъж.Беше се случило така че бях сама вкъщи,след час мъжа ми се прибра и аз му казах че не усещам бебето да помрадва даже.                                Той ми каза че е нормално но ако искам да отидем до болницата за да сам спокойна,тъкмо дооглаждах последните дрешки и тръгнахме за болницата при моята ген. която беше на смяна там.                         Докато пътувахме и звъннах и тя едва ли не не се скара защо сам тръгнала(нали сутринта сам била при нея).Когато влязох в кабинета и казах че вече около 2 часа не съм усещала бебето да мърда,тя беше готова да ме отпрати с оправданието че е нормално и то да си почивало,но аз настоях да чуят тоновете му и да ме видят на види озон.Включиха ме но тонове така и не се чуха после веднага на  и само се спогледаха моята ген и още един лекар и директно ми из цепиха:бебето ти е починало трябва до 24 часа да родиш.Бяхме в шок мъжа ми полудя, лекарите съобщиха новината и да ги няма.                    Не искам да повлия зле на никой от вас бъдещи майки Simple Smile просто имах нужда да споделя колко зле е здравеопазването в БГ.Родих по нормален път с гръбначна упойка.                                                  Година след случая забременях пак,това бяха 9 месеца в който нямах и минута спокойствие Simple Smile,но слава на бога родих едно красиво и здраво момиченце което сега е на 3г и 9м.                                 Преди няколко дни си правих тест който се оказа положителен и съм в 5г.с. Heart Eyes Hug и  се надяваме да е момченце.Благодаря на всички който отделиха от времето си за да прочетат моята история

# 868
Петя, съжалявам за преживяното и голямо "Честито" за новата бременност!  Hug
Дано всичко мине по вода и да гушкаш здраво бебче!

# 869
Петя, съжалявам за преживяното и голямо "Честито" за новата бременност!  Hug
Дано всичко мине по вода и да гушкаш здраво бебче!
                                                                                                                                                          мерси много силно се надявам да е така Hug                               

Общи условия

Активация на акаунт