Нека се представим и още нещо

• 352 198
  • 997
  •   1
Отговори
# 870
Браво!Лека и успешна бременност!  bouquetДай Боже всеки му!

# 871
Брово Петя, лека и безпроблемна до финала  Praynig Hug

# 872
благодаря ви много Hug това е най хубавото нещо и го пожелавам на всеки  Heart Eyes

# 873
Здравейте,
Имам дъщеря на 3г8мес. и бяхме бременни с второ момиченце. Бебето беше с хидропс феталис и макар че се опитахме да го спасим и му направихме интраутеринно кръвопреливане, процедурата беше неуспешна поради напредналия процес и бебчето почина на 11.04., а се роди на 12.04. в 1АГ "Света София".
Причините за хидропс-а до момента не са уточнени, всеки лекар има различна хипотеза. Още чакаме заключението на патоанатомията.
Надявам се да получим яснота, за да знаем дали ще можем да имаме друго дете.

Искам горещо да препоръчам д-р Виолета Стратиева от 1АГ, работи в отделението по патологична бременност на 6. етаж и в МЦ "Света Петка". Завършила е 3-годишно обучение по фетална медицина в Лондон, много добър ехографист е. За нас направи много неща, за които ще сме завинаги благодарни, професионално и човешки.
ЗА тази докторка нищо хубаво не мога да кажа. Надменна, с високо самочувствие - отрови ми бременността.

# 874
Петя,съжалявам за преживяното,мила и поздравления и от мен!Пожелавам ти една лека и пракрасна бремненност и най-прекрасното бебче в обятията ти на финала! Praynig Praynig Praynig

# 875
Здравейте,момичета.
Присъединявам се към вас.
Имам два спонтанни аборта-при първият дори не знаех,че съм бременна.Беше ужасно преживяване.
Вторият път загубих детето си в 9 седмица.
Това беше преди повече от 3 години...вече не ми е мъчно(а понякога се чувствам виновна за това).Казвам си,че така е трябвало...с тогавашния татко се разделихме и може би малко си казвам,че е било по-добре...
От доста време съм с друг кандидат татко,с който сега се опитваме да забременея.
Много се надявам скоро да се случи,но ужасно ме е страх да не се получи отново така.

# 876
Съжалявам за това, което си преживяла.  Hug
Знаеш ли, понякога си мисля, че Бог иска да ни предпази от някои неща и просто начините не ни харесват. Приеми случилото се като урок и продължи напред.
Сигурна съм, че скоро ще се похвалиш с положителен резултат!  Hug

# 877
  • Varna
Здравейте! Много съжалявам за всички, които са написали и ред в тази тема. Дано да сте намерили утеха, да сте преминали през болката и отново да сте намерили щастието! Аз съм Зари, до преди седмица бях щастливо бременна, а сега вече съм тук. В 17 г.с. бебчето ми нямаше сърдечна дейност. Чакам резултати от хистология и генетичен анализ на плода. Бих направила и всички възможни изследвания, за да се установи причината за случилото се. Искам след 6 месеца пак да видя двете чертички и след още 9 да гушкам здраво бебче.
 За сега крия от таткото, той е много далеч, с напрежение в работата. Ще изчакам 2-3 седмици, да знам, че нещата около него са се успокоили.

# 878
Зари мила ... знаем всички как се чувстваш в този момент и всички ще ти кажем да бъдеш силна.
Добре си решила да си направиш изследванията и според мен смени лекаря и се допитай до специалист, защо е спряла сърдечната дейност. Може е имало някаква инфекция ... чакаме резултатите  Praynig
Иначе ако питаш мен изобщо не е нужно да чакаш 6 месеца. Стига да имате възможност може да започнете опитите след третия месец./стига да се чувстваш физически и психически добре/ Аз родих две деца в края на седмия месец и на четвъртия вече бях бременна отново. Пожелавам ти го и на теб от сърце   Praynig Hug

# 879
Мила, Зари, много съжалявам!  Hug
Потъгувай колкото е нужно и дано скоро сбъднеш мечтата си.
Ние винаги сме насреща, още повече щом мъжът ти е далеч и няма на кого да се опреш в този момент!
Бъди силна, кураж!

# 880
Зари,съжалявам много  Confused 
Дано се изясни причината...и след няколко месеца да си щастливо бременна.
Вероятно,както по-горе казаха,има някаква причина,замисъл..понякога тези неща да се случват.

# 881
Зари, съжалявам за загубата ти, майче! Sad Съжалявам, че трябва сама да понесеш бремето на тази загуба, тъй като любимият ти е далеч! Надявам се скоро да имаш яснота относно причините, довели до този тъжен край. Наистина не е нужно да чакаш 6 месеца, ако всичко е наред. Твоят доктор ще ти каже най-добре кога е моментът за нови опити. Насреща сме, когато имаш нужда от нас! Hug

# 882
  • Varna
Благодаря ви! Hug

# 883
Зари,съжалявам за загубата ти и се надявам да имаш силите да се пребориш с мъката!Споделяй тук,насреща сме и вярвам,че скоро ще се похвалиш с нова бременност!Кураж,мила!

# 884
  • Талант на 2012,2013 г.
Зари, само майка изгубила детето си може да те разбере и да почувства болката ти. Съжалявам, че трябваше да пишеш тук и ти.

Пиши, защото понякога макар и мъничко олеква, а тук има прекрасни момичета, които винаги са готови да помогнат с добра дума.

А когато гушнеш своето бебче, което неминуемо ще се случи, всяка една от нас ще бъде искрено-щастлива да сподели с теб радостта ти.

Прегръщам те и ти желая да имаш силите от които имаш нуждата в момента, за да преодолееш по-леко болката. Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт