Нека се представим и още нещо

• 352 203
  • 997
  •   1
Отговори
# 840
 smile3518Много съжалявам.

party006 за твоето ангелче .

# 841
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Roseза ангелчето ти мила.
Когато прочетох за малките нежни ръчички и......... newsm45 newsm45 newsm45
много боли.
Тя е с теб.Мисли и говори за нея. Незнам какво да кажа знам за съжаление само как не можеш да дишаш от болка. Опитай се да бъдеш силна. Hug

# 842
 Flowers Rose Flowers Rose ,няма думи които да утешат едно майчино сърце.........

# 843
Мили мамчета,моля Ви помогнете ми!Загубих бебенцето си през март миналата година.Сърцето все още много ме боли.А най-страшното е,че не трябва повече да забременявам,защото имах преекламсия.Не ми се живее вече.Имам прекрасна дъщеря на 12г.,син|доведен|,прекрасен съпруг,но мисълта,че не трябва да забременявам ме убива.Аз толкова искам дете от този мъж............... 

# 844
  • Варна
klepachka   Hug съжалявам за загубата ти мило майче  Cry
Кой ти каза, че след прееклампсия не можеш да забременееш повече? Не съм сигурна в това твърдение. Има жени, които забременяват повторно /дори познавам такава/ Прееклампсията вобще може да не се прояви следващата бременност  Hug Просто най-важното е: да си намериш мн добър лекар, който примерно да те следи на 2 седмици, да си следиш кръвното поне по 3 пъти на ден, да пускааш изследвания на белтък често. Почти всичко вече се контролира с медикаменти. Но на първо време си намери лекар, който те подктепя и можеш да разчиташ на него. Пиши, когато имаш нужда да споделяш. Ние сме насреща.   Hug

# 845
klepachka,аз също съм в подкрепа на думите на svetl@ .Тук има  майчета  които са родили с прееклампсия и си гледат дечицата  живи и здрави.Намери си добър лекар а после те очакваме с добрата новина.......... Hug

# 846
klepachka,аз също съм в подкрепа на думите на svetl@ .Тук има  майчета  които са родили с прееклампсия и си гледат дечицата  живи и здрави.Намери си добър лекар а после те очакваме с добрата новина.......... Hug
klepachka,не се предавай и не спирай да вярваш.Подкрапям момичетата и се надявам скорро да се похвалиш с две чертички Hug

eli_diva,да е светло на малката душичка Flowers Rose Flowers Rose  За теб малка Еми  party006  party006

# 847
Здравейте, момичета!
Ето и моята история:
2001 г. спонтанен аборт 8 г.с
2004 г.бременност с близнаци, едното спря да се развива към 6 г.с другото се роди живо и здраво и вече е на 7 години  Simple Smile
2008 г. април спонтанен аборт 5 г.с
2009 г. януари спонтанен аборт 5 г.с
2009 г. април отново спонтанен аборт 5-6 г.с
2009 г. ноември мисед аборт 18 г.с
2011 г. януари преждевременно раждане в 30 г.с бебето ми живя 27 часа и си отиде.
Извинете ме за сухото представяне  Embarassed
Желая ви вяра и късмет!

# 848
Леле мила, какво си преживяла  ooooh! и много съжалявам за всичко случило се  Tired
А след всичко това къде се оказа проблема за да завъшват така тези бременностти ...

# 849
F.a.t.e. благодаря ти  Hug
Ами ранните аборти се оказа, че се дължат на нисък прогестерон, за миседа обяснение няма, правихме какви ли не изследвания включително и на плода, нищо. Последния път просто ми изтекоха водите, биха ми инжекции за дробчетата на бебо, той се роди добре, 1,800 тежеше, дишаше сам, но настъпиха усложнения, пневмония, пневмоторакс и го загубихме, а бях сигурна, че всичко ще е наред  Cry   

# 850
Дениса, прегръщам те, нямам какво повече да кажа ...

Flowers Rose Flowers Rose за твоите ангелчета

# 851
Аха ... и аз така предположих и се радвам, че проблема е открит. Колкото до последно "раждане" защото предполагам, че е било такова, явно просто си получила по рано контракции  Tired Аз по същия начин, но 32 г.с загубих бебките си, но при мен нямаше изтичане на околоплодна течност, починаха в мен и на другия ден предизвикаха раждането.
Мога да те поканя в нашата седмична темичка, там момичетата помагат коя с каквото може и най-вече си даваме кураж, защото всички там сме минали по много трънливи пътища. Ако имаш желание заповядай  Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=634278.0

# 852
Дениса, оставам безмълвна...  Sad

# 853
Със съжаление искам да добавя пост в настоящата тема.

След 2 спонтанни аборта, много надежди и молитви, аз забременях успешно.
Родих синът си мъртъв в 38-ма г.с.... на 29.01. тази година.
Никога не съм предполагала, че мога да се почувствам толкова куха, празна и безсмислена. Няма да говоря за болката си и дупката в сърцето си, за излъганите надежди и очаквания...

Пиша, защото търся съпричастност и... не знам... някакво, макар и малко успокоение.
Иска ми се да разбера как вие продължихте напред, в какво намерихте смисъл да продължите....
Сърцето ми кърви!

# 854
Много, много, много съжалявам за това, което си преживяла ... Знам колко е тежко и това което мога да ти кажа е да дойдеш при нас в другата тема и да споделиш болката си, за да ти олекне  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=635508.0  Прегръщам те и бъди много силна, защото един ден всяка една от нас ще се радва на живо и здраво детенце ...

Общи условия

Активация на акаунт