Нека се представим и още нещо

• 352 284
  • 997
  •   1
Отговори
# 450
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
Преди раждането си дете попитало Бог:Не знам защо ще се появя на този свят?Какво трябва да правя?Бог казал:Ще ти подаря ангел,който винаги ще е с теб.Той всичко ще ти обясни;-Но как ще го разбирам, аз не знам езика на ангелите?;-Той ще те научи на своя език и ще те пази;-А как е името на моят ангел?;-Не е важно как се казва,ти ще го наричаш Мамо!
Ей тоя подпис много ме разстрои....не се издържа ей Cry

Последна редакция: пт, 20 фев 2009, 00:44 от Zolla

# 451
Извинявам се ама не издърах - КОЙ УСПЯ ДА СЪТВОРИ ТАЗИ ВЕЛИКА ПРОСТОТИЯ?

# 452
МИСЛЕХ ДА НЕ ПИША НО НЕ СЕ ЗДЪРЖАМ.
Прекалено много внимание обръщате на "госта". Аз всеки ден когато споделя за моя живот на някой нов познат и това са първите неща които ми казват. Спрете да и обръщате внимание, прекалено е!
Нека се представя: майка на Ангелче Вяра и бебе Наталия. на 24.02 трябваше да стане на 2 години, а на 23.02 сестра и стана на 9 месеца.
Искам на всеки един от вас да се случи щастието което дойде при мен на 23.05 2008 и да не обръщате повече внимание на хора незнаещи какво говорят и пишат!

# 453
  • Варна
Понякога влизам тук, чета и плача. И аз загубих най-скъпото. Моят син от 4 години и половина не е с нас. Почина само на 16 години. Това беше и си остава най-прекрасния човек, които съм познавала. Имам дъщеря, която много обичам, но нищо и никой не може да го замени.

Времето не лекува, само свикваме да живеем сами.

Кураж на всички, претърпели загуба. Прегръщам ви с надежда за утеха.

# 454
Кали Hugболката не преминава,не спира,не се свиква с нея...
просто на нас спира да ни пука че ни боли

за непрежалимия ти син

# 455
Аз не съм сътворила тази "велика простотия" но съм я писала в пилешка супа за душата защото ми хареса,защото докосна душата ми,защото плача когато я препрочитам и защото не мисля че е простотия

# 456
  • София, "Младост 3"
това което не приемаш не го прави автоматично простотия
това са думи с които много хора се утешават
много моля да проявяваш някакъв такт към чуждите преживявания така както искаш да проявят и към теб
това че ти не вярваш и си гневна не ти дава право да плюеш по чуждата вяра....

# 457
Много искрено се извинявам ако съм обидила някой. Понякога думите бъркат дълбоко в раната... Явно аз не мога да се изразя правилно и за това иглеждам гневна, но не съм. Нищо лично. Взимам си бележка и ще внимавам повече. Надявам се извиненията ми да бъдат приети. Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace

# 458
 Hugразбира се
на днешния ден се иска и се дава прошка
Моля да ми простите ако с нещо някой съм обидила
и нека и на вас ви бъде простено

# 459
Само на вас не знам какво да кажа на този ден Sad
Вижте тези цветя:

Те са толкова нежни и нараними и въпреки това има невероятен и красив живот в тях...
Дано ме разберете...
Прегръщам ви силно  Hug

# 460
Кали 08 , ПРЕГРЪЩАМ ТЕ СИЛНО !!! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ЖИВОТА НИ НАЛАГА ДА СЕ ПРАВИМ НА СИЛНИ , А КОЛКО САМО БОЛИ ??? НО ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИМ НАТАТЪК , НАЛИ ЕДИН ДЕН ЩЕ БЪДЕМ С НАШИТЕ ДЕЦА.
ПРЕГРЪЩАМ ВИ СИЛНО ВСИЧКИ МАЙКИ НА АНГЕЛЧЕТА , ДАНО ТАМ ДА СА ДОБРЕ Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 461
Здравейте мили момичета   аз също за съжаление съм от вас на 23 декември 2006 почина моята принцеса седмица по-рано бяхме на консултация и педиатър каза че всичко е добре точно в нормите. На 22.12 сутринта тя започна да се задушава отидохме по възможно най бързият начин при педиатърката а тя каза че всичко е нормално и че явно е хванала грип. Предписа ни антибиотик и ни изпрати да си вървим. Още същата на нощ бебка започна да се влошава и отидохме по най бързия начин  в Детска Клиника в Пирогов. Лекарят който ни прие направи снимка на белите дробове и забеляза че детето има пневмония и ни каза че антибиотика който  са ни изписали вреди на здравето на детето а не му помага.Пуснаха я на системи за да пречистят организма но детето започна да се влошава.Когато доктора се появи един час по късно аз имах лошо предчувствие което се сбъдна. От услуженията се беше получил кръвоизлив и тя беше починала,при тези негови думи светът ми се срина. Най чаканото най желаното  нещо в живота ми си бе отишло и то завинаги.Заради една лекарска грешка животът ми изгуби смисъл. За моята принцеса Аги и за всички други малки ангелчета Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 462
Силве smile3518 Hug

ЗА ТВОЯТА МАЛКА ЗВЕЗДИЧКА АГИ

# 463
За мъничката Аги...

Silvia_  прегръщам те силно...

# 464
Как е възможно ,Боже Господи ..... smile3518,Силвиа  Hug.Зная колко е голяма болката ти ,въпреки че са минали години ................. Cry

-за твоята принцеса !

Общи условия

Активация на акаунт