Нека се представим и още нещо

• 352 228
  • 997
  •   1
Отговори
# 765
Беа  нямам думи да изразя какво изпитах като прочетох поста ти. Върна ме назад във времето, когато и аз загубих бебенцето си заради некадърниците в тази болница. Не мога да повярвам, че идиотите са съсипали още една малка душица. И мен ме обвиняваха в какво ли не, само и само да си измият ръцете. А вината е изцяло тяхна. Не се обвинявай, ти нямаш никаква вина за случилото се.
Прегръщам те и ти пожелавам много кураж да преодолееш мъката и скоро да гушкаш едно бебче.
 Flowers Rose Flowers Rose нека почива в мир твоето ангелче  Cry

# 766
Благодаря ти, от месец чета в този форум, но ми беше трудно да пиша. Наскоро разбрах, че имало и други случаи подобни при този лекар и реших, че трябва да пиша, защото това не е просто една грешка, а поредна. И тази жена не чувства вина и нищо няма да се промени...

# 767
 Беа,съжалявам много за загубата ти!За съжаление всяка от нас знае колко боли,дано да намериш сили да продължиш!Пиши и споделяй,когато имаш нужда,но не се обвинявай и не се съсипвай!Подкрепяйте се взаймно със съпруга ти и дано скоро желанието да усетиш живота у теб,да натделее над многото страхове,която всяка ангелска майка трябва да пребори!
  За твоето ангелче Каменчо Flowers Rose Flowers Rose-да почива в мир!
За теб  Hug Hug Hug и кураж!

# 768
Как може да има такива лекари #Cussing out #Cussing out #Cussing outи такова отношение,все едно сме животни,нямат ли съвест,нямат ли и те деца,семейства,та да помислят какво могат да причинят с безхаберието и незаитересуваността си #2gunfire
Мила Беа,безкрайно съжалявам за загубата ти, преживяното от теб много ме разтрои ,но и много ме ядоса......какви са тия лекари......не се обвинявай,ти си направила всичко,което си могла,не сме лекари,нито можем да знаем всичко,а и не сме длъжни,нали за това са те!Обичайте се силно и се подкрепяйте  с мъжа ти,знай,че имаш и нашата подкрепа и разбиране,винаги,когато усетиш нужда да споделиш! Hug

# 769
Беа..съжалявам мила и след цялата гласност която се даде тези лекари продължават със своята немърливост. Докога?????

# 770
Благодаря момичета, мъжът ми е до мен и много ме подкрепя, но усещам как всички, родители, роднини и приятели избягват темата. Мислят, че е по- добре да не се говори вече, а аз толкова имам нужда да разкажа за него, защото се гордея, че съм негова майка. Въпреки че не е до мен и не мога да го прегърна, той е моят син и аз го обичам и имам толкова мили спомени...

# 771
  • Добрич
Беа, приеми и моите съболезнования..
Ние сме тук за да те изслушаме, подкрепим и утешим, доколкото това е възможно.... Разкажи, "слушаме те"!

# 772
Благодаря ви момичета, мъката пак ме стисна за гърлото и не мога да преглътна, истина ли е, случи ли се наистина. Няма и следа от него, сякаш не го е имало. долу в гаража сме затворили всички спомени, всичко, което сме купили с толкова радост и толкова старание- да е най- доброто, най-хубавото за моето момче. Така избрахме и името му, месеци преди да се роди- Камен - да е здрав като камък, това е най - важното. И той беше здрав и силен. Не съм вярвала, че има такива чудовища по болниците. До последно вярвах на Жекова, вярвах дори когато каза,че той нещо не е както трябва, защото не издържал секциото, бях толкова объркана и неадекватна. Вярвах и когато ми крещеше, че съм болна от нещо и не съм казала, че съм виновна, защото не съм яла месо, хиляди обвинения към него - сина ми и към мен. Родителите ни ( моите и на мъжа ми) се тревожеха за мен, за тези инфекции, вярваха и се объркваха от всички глупости, които изговори, само и само да не е виновна тя. Чудовище, безсърдечно и зло същество. На втория ден след секциото излезе отпуска, отиде да си почива. Влезе в стаята побутна ме в едната гърда и попита дали ми дават лекарства за спиране на кърмата. Това беше всичко, което ми каза. Никога не чух от нея, съжалявам за загубата, до тогава само влизаше в стаята, за да ми крещи, да ми крещи, че съм виновна.

# 773
Влезе в стаята побутна ме в едната гърда и попита дали ми дават лекарства за спиране на кърмата. Това беше всичко, което ми каза. Никога не чух от нея, съжалявам за загубата, до тогава само влизаше в стаята, за да ми крещи, да ми крещи, че съм виновна.
Ужас  Shocked
това нормално човешко същество ли е, което е дало Хипократова клетва?
Беа съжалявам мила и кураж, друго не мога да ти кажа в момента  Hug

# 774
УЖАС !!! Потресена съм. Не съм вярвала, че може да има такива хора, пък камо ли и лекари и то завеждащ на отделение.   #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Миличка, много съжалявам за загубата ви. Прегръщам те и теб и цялото ти семейство. Желая ти много сила да минеш през това ужасно изпитание и да издържиш. 

# 775
Беа ...  Hug Ще спестя всичко,което имам да кажа по повод на "лекарите".Няма смисъл.Това дете никой няма да го върне.За съжаление живеем в жалко подобие на държава пълна с некадърници и всякакви жалки твари.Искренно съжалявам за всичко,през което си минала и ще минеш.Дано да намериш сили да продължиш напред. Hug

# 776
  • Варна
Беа, прегръщам те миличка. Много съжалявам, че е трябвало още една майчица да преживее най-страшното...  много кураж мила  Hug

# 777
Понякога се чудя лекарите имат ли чувства .Тези хора нямат ли деца, снахи и т.н..... newsm78

# 778
Беа ,приеми и моите съболезнования.Кураж мило майче.Чета и изпадам в потрес. #2gunfire #2gunfireкак е възможно такова отношиние Боже мой.За Каменчо Flowers Rose Flowers Roseмалкото ангелче на мама Беа.                                                                         

# 779

Общи условия

Активация на акаунт