6 годишните на предучилищна

• 38 633
  • 726
  •   1
Отговори
# 495
Вела на моето момиче и купих боди с дълъг ръкав, че и трябваше за танците. Аз купувам от м-н за детско бельо, в което стоката е само БГ. Марките са Венера, EGO http://prestig-s.com/ego-elegans-plovdiv/bodi-momiche-t.prezramka-bialo
В София не знам къде да търсиш, може би в някои квартални магазини.

# 496
  • София
Бодита не съм виждала, но не съм и търсила. И аз купувам по-голям размер потници. Алекс също често е с гол кръст, крака. Пришки ми излизат да повтарям за пантофите и да се загащва. Ефект - нулев. Ама знам и че нищо й няма от това. Околните обаче изпадат в ужас  Crazy
Морена, поздравления за книжката. Нашата първа беше в стихотворна форма - от книжките за малчовци, с по-едър шрифт. Пазехме бебешките. Всъщност започна с тях - от типа на "Кравата живее във ферма" на една страничка. Ама не ги броя. Сега чете всякакви по малко. Преди ме караше да чета условията на задачките в "Бърборино" примерно. Вече сама се оправя Simple Smile
И да се оплача - излъгах се да взема списание "Барби" заради едно пластмасово кученце Crazy По-голяма тъпотия не съм срещала, честно. Откровено като за малоумни.

# 497
  • Sofia
Благодаря ви момичета!  Hug Голям ентусиазъм я гони Гушкан за четене, дано е все така.  Grinning

Симантро, личното ми мнение е, че всичко барбинско е върха на глупостта.

# 498
  • София
Благодаря ви момичета!  Hug Голям ентусиазъм я гони Гушкан за четене, дано е все така.  Grinning

Симантро, личното ми мнение е, че всичко барбинско е върха на глупостта.

Да нагушкаш твоя Гушкан!

За Барбитата - абсолютно вярно.

И я да ви питам за едно клубче в София, че идва РД на детето. "Лили-Роуз мелъди" се казва. По-точно за шоуто им с факир се чудя. Някой виждал ли го е? Страшно ли е за деца на 6-7г.? Артистът гълта огън, допира си огън до ръцете, има огромен питон, ходи по натрошени стъкла... Хем ми се струва интересно, хем не знам дали няма да има ужасени я деца, я родители Thinking
Гледали сме забвлението им с клоун - уникално. Накрая изважда едно истинско зайче от тенджера с огън и децата се разтапят Simple Smile
Както казах, нашите предпочитания са за домашно празненство. Обаче тая година са много деца. Както и да смятам, с по-малко от 3 празнувания няма да минем, ако остане вариантът купон вкъщи. И то без да броя почерпката с родата.
6 бройки са детскоградинските (много мили и любими приятели, все заедно празнуват), 4 нови училищни, 3 от квартала и 6 на най-близките ни приятели. И не броя моето. Умувам и не виждам как. Миналогодишното чудо не мисля да си причиня пак. Според дъщеря ми е било най-хубавото забавление, ама за мен...  Laughing Бяха 14 на куп вкъщи и толкова родители. Бесняха часове наред  Mr. Green
Сега се пада събота и мислех сутринта да е с училищните деца, следобяд с тези от ДГ, а в неделя с останалите. Или пък цялата събота с всички, но без родители.
Тази вечер бяхме във въпросното клубче. Питах Алекс не иска ли половината да празнуват там. Май е склонна - поне познава мястото. Обаче е гледала програмите с двамата клоуни, ще потрети наскоро пак като гост. Единствено факира не е виждала, но е доста екстремно.
Запазих час с уговорката до 2 дни да потвърдя и не знам какво да правя.

# 499
За Рд на Нико който също е събота схемата е следната - каним три деца парти у дома и после ще ги заведа в детския кът четиримата. Подарък обаче не мога да измисля и той няма желания.

# 500
  • София
Ако държиш да парти у дома, може да поканите децата без родители. Вчера дъщеря ми беше на рожден ден на нейна приятелка от градината, точно така без родители вкъщи. На поканата бяха написали да доведем децата си в 16 часа и да се върнем да ги вземем към 19. Съответно като отидох да я взема се разсърди, че много рано идвам. Не беше усетила как са минали 3 часа и каза, че това било най-хубавото парти за рожден ден.
За клубчето нищо не мога да кажа, не сме ходили там.
Нашият рожден ден е през лятото и от 3 години правим парти в двора на свекървата, като миналата година беше мокро парти, който искаше си носеше бански и се стреляха с водни пистолети. 

# 501
Вела, детски бодита, български и ок откъм качество има в един магазин за бельо, който се намира на ул. Пиротска, веднага след кръстовището с бул. Хр. Ботев, в посока към Халите, не помня името, но е и за нощници и др. По 6 лв. са, има различни размери, доволна съм, не се скапва при пране, с копчета тик-так. Ако не съм обяснила точно ще гледам да мина, да запомня номера и фирмата, която е изписана.
Морена, браво на сладурката. Моето може, но няма голямо желание да чете само, предпочита да му четем, а повече пише разни бележчици и картички и др.
Симантро, ние сме празнували в Лили роуз два пъти, но без факир, та не мога да кажа. С клоуна със зайчето много им хареса на децата.

# 502
Mira_p ако може точно адреса да ми дадеш ,ще съм ти много благодарна! Hug

# 503
Нашият рожден ден е през лятото и от 3 години правим парти в двора на свекървата, като миналата година беше мокро парти, който искаше си носеше бански и се стреляха с водни пистолети. 
Този вариант е най-забавен, но за съжаление ние сме през зимата и няма как.
Вела, писах ти на лични, да не спамя.
Да ви споделя, че съм изключително притеснена за училищата за първи клас, от другата седмица започва приема на документи в някои от тях, а за другите е април, но за съжаление адресът ни административно не попада в района на нито едно училище, а на по-малко от пет минути пеш имам три такива, но и трите се водят уж елитни и с огромен наплив и много се чудя какво ще правим. Мисля да отида утре на отворените врати в едно частно, за всеки случай, в краен вариант, защото май по държавните няма да ни огрее.

# 504
  • Sofia
В близките дни ще имаме РС, ще ни се представят трите госпожи за 1ви клас.  По нататък са пък откритите варати.

# 505
Mira_p Благодаря!
Никол е малко болничка. Има леко зачервено гърло и подути лимфни възли. Дано се разминем само с това. Praynig
Да се похваля, вчера бяхме на прослушване. В училището има вокална група в която пеят деца от началните класове. Много я харесаха и вече сме в групата. Никол е много щастлива.

# 506
  • София
И Ники е хремав и си ги задържах вкъщи днес и до края на седмицата ще се гледаме вкъщи.  Tired Защо не обявиха грипна епидемия и в София?  Crossing Arms

Има ли сред вас кандидатпърволаци в 32 СОУ?

# 507
  • София
Много хубаво с откритите врати - да отидеш да видиш, да разгледаш, да питаш. Дали всички училища имат такива, или само някои?

# 508
И Ники е хремав и си ги задържах вкъщи днес и до края на седмицата ще се гледаме вкъщи.  Tired Защо не обявиха грипна епидемия и в София?  Crossing Arms

Бързо оздравяване!
Относно второто-няма как, след като  Ники е хремав и още няколко деца, да затворят училищата, надявам се разбираш. В класовете на моите деца няма и едно отсъстващо към момента. Peace

# 509

Бързо оздравяване!
Относно второто-няма как, след като  Ники е хремав и още няколко деца, да затворят училищата, надявам се разбираш. В класовете на моите деца няма и едно отсъстващо към момента. Peace

В класа на Никол половината деца / от 16/ ги няма. Но някои не са болни. Просто родителите ги спряха ,за да не се разболеят.
А в класа на големия от 33, само 4 са болни. Никак не е много за грипна епидемия. Ако до петък не я обявят в София ,най- вероятно няма да има такава. Температурите ще паднат.

Общи условия

Активация на акаунт