6 годишните на предучилищна

• 37 632
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
И в тази връзка детето май кара истинския грип Sad През нощта беше с почти 40 градуса. Мислех, че сме се оттървали, но не би.

Ох, ужас.  Sad  Бързо оздравяване!  Hug

Ние минахме през това, 2 шишета антбиотик изпи моят, че имаше и налепи на сливиците, но си държа няколко дни 39-39,5 , като първия път вдигна почти 40. Чорапки с оцет и вода му слагахме, компреси, даже свещичка ефералган. Много тежко беше.
Тъкмо се оправи, тръгна на училище и на следващия ден си изкълчи врата. Външно изобщо не се вижда да има нещо, просто му е схванат врата и го боли, като при силна простуда. Аз дори се заблудих, че е от грипа, че го повтаря, а то какво се оказа...

# 601
  • Sofia
Всички болежки да минават бързо и без допълнителни "екстри".  Hug

За къпането не съм го мислила въроса...  Thinking
Докато не мо го направи щерката на въпрос - заедно сме. Все още не ми се вижда никак готова, та затова и не ми е хрумвала темата.

# 602
Виждам, че си подала книжа и в 32-ро. На база първо впечатление, 18 или 32?

Миличка, където ни вземат. Нямам предпочитания, по се притеснявам, че няма да ни огрее в нито едно от двете, защото са ги набедели за елитни, а какво да правя, като са най-близките до дома ми. Такъв абсурд е, че не знам към кого да се обърна вече - живеем на улица, която е в микрорайона и на двете училища, но те са включили само част от нея - до номер 24-25, а ние сме няколко номера по-нагоре, където няма друго училище, освен ако не мислят в Общината, че мога да запиша първокласничката направо в Професионална гимназия по подемна техника. И на двете места ми казаха, че не могат да обещаят, че ще ни приемат, тъй като сме им извън района и имало много кандидати.
Бързо оздравяване и на другите болнички!
Мимка, моята по принцип може да се къпе сама, но се тутка и губи много време, а сме на бойлер и рядко й се случва!
Жасмин, бързо да минава, господ да ни ги пази, малките

# 603
  • Sofia
Ние пък сме на газ и водата не е супер стабилна, та се получава нещо подобно - ще си играе детето, за да си нагласи водата и къпането...  Wink

# 604
  • sf
И ние сме на бойлер , което ще рече,че скоро няма да се къпе сам  Joy
А вчера трябваше да ака в гърне  Crazy защото от деската искаха проба и не измислих друг начин. Умря от срам горкия, заключи се в банята и искаше да обещая,че няма да кажа на никого  Rolling Eyes

# 605
  • София (Възраждане)
Професионална гимназия по подемна техника.

Sick Mr. Green
Това е интересен казус, ако го обърнеш към Общината и ги натиснеш, ще уредят нещата, сигурна съм. Иначе ще кажат, че никой не ги е сезирал.
Бе, Инспектората по образование ти е съвсем в съседната врата, направо иди на място да ги насметеш, сигурна съм че ще има резултат. Те разните чиновници вършат работа само като им се изрепчиш.

# 606
Ние сме на ТЕЦ и съм я оставяла да се плацика сама. Къпане е силно казано, но съм й показвала кое как да мие. За косата няма да стане скоро. Цял ритуал е миенето й, за да не попадне вода по лицето и очите. Като малка пищеше с пълно гърло.

Донсита, голям мъж е вече Grinning

Успех на всички кандидатстващи тази година! Като си спомня и мен какви трески ме тресяха миналата година за избора на училище.

Последна редакция: пн, 10 фев 2014, 16:53 от Сънчo

# 607
  • Sofia
О, да се плацика и аз оставям моята. Simple Smile Пълня един голям леген и там... водата тече леко, да не изстива онази в легена и така... после къпнето.  И точно косата е най-трудната част, както Сънчо го описва... И преговори текат редовно, разни предложения как да мием тази коса, та да не влиза в у-шите водата. Щампоана се води "без сълзи", ама лично не съм го тествала, но с очите се справяме - главата назад и така плакна косата повето време.  Simple Smile

Аз пък си имам дертове със софия трафик. Днес не зарежда разписанията, а иначе има новина, че ще има промяна в маршрута на автобуса ни.  Close  Дано се оправят до началото на ремонта.

# 608
  • София
Mira, Сънчо, Жасмин, бързо да минават болежките!
И Алекс кара грипа. Започна с температура, кашлица и главоболие. Всъщност аз го донесох отнякъде. Тя се разболя след мен, защото само се гуши. Нямаше оправия. Аз като бях най-зле и лежах, тя се натъжи, плака Sad Никой не можа да я откъсне. Добре поне, че при нея с хомеопатия го овладях на втория ден (събота). Спрях да давам лекарство. Тая сутрин покашляше и реших да дам отново. Сбърках обаче, защото се засилиха сополите заедно с кашлицата. И сега чакам лекарката да звънне да каже как продължавам. Нищо сериозно не е, ама...
Преди малко покара колело даже зад блока, където няма деца.
Скоро ще й купуваме ново, че старото едва я побира вече (14 или 16 е) Simple Smile Дайте идеи какво да е, колко голямо? Висока е около 126-128, 24кг.
Скоро се качи на едно размер 20. Стори ми се гигантско, но тя го покара без проблем пред магазина. Казаха, че било за височина до 130см  Shocked Аз едва не получих удар докато гледах да не се пребие с това чудовище. Препоръчват 24.
Къпе се сама понякога. Косата - един-два пъти е мила.

# 609
Скоро ще й купуваме ново, че старото едва я побира вече (14 или 16 е) Simple Smile Дайте идеи какво да е, колко голямо? Висока е около 126-128, 24кг.
Скоро се качи на едно размер 20. Стори ми се гигантско, но тя го покара без проблем пред магазина. Казаха, че било за височина до 130см  Shocked Аз едва не получих удар докато гледах да не се пребие с това чудовище. Препоръчват 24.

14-16 цола са за 3-4 годишно дете.  Peace
Синът ми на 3,5 години караше 16-цолово PUKY, на 5 сменихме с 18-цолово PUKY, но вече му е ужасно малко и ще купуваме 24-цолово.
Висок е 125 см.

Последна редакция: пн, 10 фев 2014, 18:24 от Анонимен

# 610
Simantro задължително трябва да пробва колелото, защото дори и да са един и същи цолаж те се различават по рамата, кормилото. Ние също трябва да взимаме ново, но първо да се научи да кара без помощни и тогава. Иначе сегашното и колело е на Спринт 16" и го кара от 4-ри годишна. Все още може да го кара, не е прекалено малко. Тя също е висока 125 см.

Мерси за отговорите за къпането.

# 611
  • София
Така де Simple Smile Сегашното й го взехме, като беше на 4, но не прояви интерес към него. Миналата година го караше с помощни, а тая се научи без. Ама е супер малко вече.
22 има ли? Не са ли 20 и после 24?
Ще пробва, да. Това, на което се качи, май е добре, все пак. Макар че консултантът в магазина каза, че щяла да го кара само тая година, макс. догодина. А наистина беше много голямо  Rolling Eyes Явно височината на седалката и кормилото няма да са на нужната височина. Не знам. Такова гледахме.

Последна редакция: пн, 10 фев 2014, 22:17 от Simantro

# 612
22 има ли? Не са ли 20 и после 24?

Моя грешка, редактирах се.  Peace
Ние ще взимаме 24-цолово, 20-цоловото ми се струва като нашето 18-цолово, тоест вече почти сме го надрасли. Но наистина, много зависи от рамата.

# 613
  • София
За информация сроковете и условията :

ДО
ДИРЕКТОРИТЕ
НА СТОЛИЧНИТЕ
НАЧАЛНИ, ОСНОВНИ И
СРЕДНИ ОБЩООБРАЗОВАТЕЛНИ
УЧИЛИЩА
УВАЖАЕМА ГОСПОЖО ДИРЕКТОР, УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ДИРЕКТОР,
Във връзка с предстоящата процедура по приема на ученици в първи клас за учебната 2014/2015 година, Ви напомням:
...........................
писмото:
тукhttp://www.41ou.com/userfiles/%D0%9F%D0%A0%D0%98%D0%95%D0%9C_14- … 0%D0%98%D0%9E.doc

# 614
  • Там където има любов
Четох темата за раниците и си мисля: - Тези светлите раници не ви ли притесняват?

Общи условия

Активация на акаунт