КАКВО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА КУПЯ - тема 5

• 95 444
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Боя за коса Rubella premium fashion!
Толкова странна консистенция се получи със странен цвят...Не посмях да я използвам. Добре, че имах друга боя от друга марка.

# 646
  • Sofia
а преди 3-4год.това сирене беше много вкусно,сега е кофти,а и цената почти двойна от тогава #Cussing out

# 647
От Баумакс, но преди около 3 г.
Добре е да се знае. Всеки магазин си има "слаби места".
Да Peace,но те просто предлагат марката както и мн.други магазини не ги произвеждат в Баумакс.

# 648
Записвам се пак с едни тиквички от Lidl. Вината донякъде си е моя, защото купих зеленчук извън традиционния му сезон. Едва ли ще рискувам отново. Външният вид на тиквичките беше безупречен, но отвътре миришеха на лук и химия, така че си представям колко торове са използвани при отглеждането им. Тотално разочарование! Sick

# 649
  • Cyberspace
Никога, ама никога няма да купя вече боя за коса Beauty! Преди я ползвах и бях много доволна, беше сравнително щадяща. Сега реших пак да й дам шанс, но като я разбърках щях да се удуша. Миризмата на амоняк беше задушлива дори на метри от боята. Буквално. Изгорих си много и единият пръст, който леко беше изцапан с боя и след секунди започна доста сериозна болка, а мястото побеля. Така остана до следващия ден - и болката и побелялото място. Използвала съм какви ли не бои и всевъзможни изрусители, но такова чудо не бях виждала никога. А тази, която си купих даже не беше от по-русите тонове. Естествено, не го сложих на косата си. А черния цвят и консистенцията на сопол даже няма да ги коментирам! Няма нищо, ама нищо общо с преди няколко години. Сега видях, че са си позволили да напишат, че боята е БЕЗамонячна! Колко нагло от тяхна страна!

# 650
Момичета,трябва много да се внимава с тези бои. Моя колежка след,като се боядиса и окапа всичката коса. Купи си перука,защото я беше срам да е с гола глава и докато и израсна нова коса си правеше маски с какво ли не. Сега си има хубава коса,но спря да се боядисва.

# 651
  • София
Момичета,трябва много да се внимава с тези бои. Моя колежка след,като се боядиса и окапа всичката коса. Купи си перука,защото я беше срам да е с гола глава и докато и израсна нова коса си правеше маски с какво ли не. Сега си има хубава коса,но спря да се боядисва.
Леле, с каква боя се е боядисвала,дай марка... #Crazy

# 652
  • София
И аз моля за марката боя за коса.
Момичета, хубаво е, когато пишете от кои продукти не сте доволни да споменавате и марката. Това е целта на темата - да избегнем некачествени продукти. Simple Smile

# 653
  • Cyberspace
Да не е била Beauty? Grinning
Леле, шегата настрана, трябва да внимаваме какво си слагаме на главите... Ако ми се случи на мен, ще ги разкатая тези производители! #2gunfire Твоята колежка не се ли погрижи да си платят???

# 654
  • Sunshine state
Без да защитавам никого, искам да попитам дали си правите задължителните тестове за чувствителност 24 часа преди боядисването,защото са от голямо значение? Едва ли такава агресивна боя няма да раздразни кожата ти и едва ли след теста ще си я плеснеш на главата.

# 655
  • София
Аз не си правя тест. Нанасям директно боята за коса. Слава Богу, досега не съм имала проблеми.

# 656
  • оттам, откъдето започва България
Аз не си правя тест. Нанасям директно боята за коса. Слава Богу, досега не съм имала проблеми.
И аз така, защото от години се боядисвам, поради необходимост.

# 657
Не знам как се подлъгах да взема краве масло MILKER на ХРАНИНВЕСТ ООД-никога повече няма да взема каквото и да е от тази фирма!

Това нещо в пакетчето изобщо НЕ Е масло и е ОТВРАТИТЕЛНО!!!

Има вкус на  маргарин и то супер гаден,не може да е без добавени някакви растителни палмови или не знамси какви гадости ,иначе на етикета си пише,че е от 100% краве мляко и от най-висок клас дрън-дрън!

http://www.milker.bg/products.html#milker3

# 658
  • Sunshine state
На Милкер се бях оплакала от кашкавала им,който имаше вкус на сапун. Бяхмр взели около кило и се чудихме какво да го правим. Tired

# 659
  • София
Аз затова не си правя експерименти с масло и млечни продукти. "Напипала" съм по 2 марки от всеки продукт и ако няма едното, купувам другото. Толкова мнителна съм станала вече с тези отрови в храните  ooooh!

"Е"-та, хидрогенирано масло, биклуци всякакви  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт