Прекаленото учене води до самота?

• 10 285
  • 241
  •   1
Отговори
# 30
За жените няма извинение- докато са младички, почти няма непривлекателни.

А момчетата...ако вместо учене запълваха времето със спорт, щяха да решат
няколко проблема наведнъж.

# 31
  • Куциндрел
Argent, а не слагаш ли каруцата пред коня? Сам казваш, че тези хора физически не са били привлекателни. Оттам - никакво внимание от страна на другия пол, времето трябва да се запълва с нещо... защо пък да не учат.

Да, и не всички на този свят са бесни сваляч(к)и, Господ не е дал визия на всички поравно
Външният изглед на човека е отражение как се чувства вътрешно.
Има доста непревлекателно хора, които имат много приятели, че и гаджета.
Повечето затворени в себе си хора не са чак толкова отблъскващи, даже някои са симпатични.

# 32
Така е, направо горя. Tired

К'во да ти кажа - всички напускаме гимназията, но гимназията не напуска някои хора и интелектуално си остават все в 10 клас, със съответните теми и вълнения.

И пак нова доза мъдрости  Mr. Green : недевствените незубрачи никога не са "крайно кисели, консервативни, навъсени, негативни, поучителни и не на последно място - заядливи и язвителни". Извод, направен след богата извадка от 2ма души: Мария Антоанета и Отгледания Задник.  Mr. Green

Като някаква клюкарка си, и при жените не е красиво това, но за мъж съвсем.

Негативна, не ти ли прави впечатление, че всички останали, които взеха участие в темата дори и да не са съгласни разговарят съвсем уравновесено. Ти наистина гориш. Що ли?!! Някоя неудобна струна ли натиснах? Сред "недевствените незубрачи" може и да се намират също и "крайно кисели, консервативни, навъсени, негативни, поучителни и не на последно място - заядливи и язвителни", но противоположните им такива почти винаги са "крайно кисели, консервативни, навъсени, негативни, поучителни и не на последно място - заядливи и язвителни". Изводът е направен въз основа на познанства с доста хора, подобни на описаните, само че нали не е нужно да ги цитирам всичките в темата? Сега чии разсъждения са плоски и повърхностни? Wink Не ми казвай, че девствен пич, недокоснал жена на 27 си е в реда на нещата и може би просто си е интрувертен, както и девствена пуританка на 27, отдадена на науката, никога невиждала свалено мъжко бельо на живо. Приключвам разговора конкретно с теб. Въпросите са риторични.

Последна редакция: ср, 30 окт 2013, 16:22 от Argent

# 33
тонкабонка, мен пък когато ме попитат как върви работата и започвам да обяснявам в детайли. Дори на първи срещи (романтични). Питат ме как върви и аз започвам да им обяснявам какво и що в захлас Simple Smile) пиша им формули. Някои мъже много се кефят:)) други не се обаждат пак. О, уел. Не може всички да ни харесат.
По темата, не мисля, че е от ученето. Мисля, че някои хора са с подтисната сексуалност, подтиснати животински инстинкти и от там са липсите. Но не е свързано със самота непременно. Все пак контактите на хората не са само да чукат мацки или да имат партньор до себе си. Когато учиш нещо и то ти е интересно - това много те пали. Също така, имаш сродни души по цял свят, които също имат твойте интереси. Около мен (почти) всички са задомени:) Повечето са с много хубави бракове, доколкото си личи.

# 34
Те ли ти споделиха, че половият им акт още не се е състоял или ти освен бесен фейсбук/парти/ловърмен си и екстрасенс?
Има неща, които не е необходимо да се оповестят публично, за да си сигурен в тях. Мъжът ми има приятел, който на 36 години е девствен. Не съм екстрасенс, не съм му светила и въпреки това знам, че не е помирисвал жена (и мъже).  Wink

Е, за това говоря. Не е нужно винаги да си пряк свидетел на нещо, за да го знаеш.

# 35
  • n/a
Зубренето не води до самота само по себе си.
Има категория хора, които са така устроени.
Интроверти. Не знаят с какво по-смислено да
си напълнят будността (т.е. докато не спят),
избират да зубрят, често в това състояние не
се чувстват самотни и им е през оная работа
как изглежда това отстрани. Няма как на раз-
лично устроени хора да се наложи един и съ-
щи шаблон. Та, природата им е такава ...

# 36
  • София
Външният изглед на човека е отражение как се чувства вътрешно.Има доста непревлекателно хора, които имат много приятели, че и гаджета.
Повечето затворени в себе си хора не са чак толкова отблъскващи, даже някои са симпатични.

Ти сериозно ли - за червеното говоря  #Crazy
Приятелите не се избират по визия, дори казват за жените, че предпочитат по-грозни приятелки по обясними причини. Не казвам, че важи за всички, но за пример са дадени такива хора.
Аз самата се имам за общителна, но се случва да изпадам в интровертни състояния и тогава да не си ми насреща...

# 37
Проблемът в България, (а и на много други места) не е че зубърите умират девствени, а че неграмотните се плодят на поразия.
Ти нали си млад и готин пич, бе, кво ти пука. Да разцъкват компа там лузърите, и тва е.

# 38
Така е, направо горя. Tired

К'во да ти кажа - всички напускаме гимназията, но гимназията не напуска някои хора и интелектуално си остават все в 10 клас, със съответните теми и вълнения.

И пак нова доза мъдрости  Mr. Green : недевствените незубрачи никога не са "крайно кисели, консервативни, навъсени, негативни, поучителни и не на последно място - заядливи и язвителни". Извод, направен след богата извадка от 2ма души: Мария Антоанета и Отгледания Задник.  Mr. Green

Като някаква клюкарка си, и при жените не е красиво това, но за мъж съвсем.

Негативна, не ти ли прави впечатление, че всички останали, които взеха участие в темата дори и да не са съгласни разговарят съвсем уравновесено. Ти наистина гориш. Що ли?!! Някоя неудобна струна ли натиснах? Сред "недевствените незубрачи" може и да се намират също и "крайно кисели, консервативни, навъсени, негативни, поучителни и не на последно място - заядливи и язвителни", но противоположните им такива почти винаги са "крайно кисели, консервативни, навъсени, негативни, поучителни и не на последно място - заядливи и язвителни". Изводът е направен въз основа на познанства с доста хора, подобни на описаните, само че нали не е нужно да ги цитирам всичките в темата? Сега чии разсъждения са плоски и повърхностни? Wink Не ми казвай, че девствен пич, недокоснал жена на 27 си е в реда на нещата и може би просто си е интрувертан, както и девствена пуританка на 27, отдадена на науката, никога невиждала свалено мъжко бельо на живо. Приключвам разговора конкретно с теб. Въпросите са риторични.
ми и аз мисля, че темата е тъпо поднесена и елементарно зададена Simple Smile) и е много "даскалска" някакси. свързва се учене със зубрене, типично по даскалски. А все пак учене и зубрене са различни неща. А и един интелигентен човек и добър специалист цял живот учи. И прави секс докогато може. Следва, че многото учене е във  висока корелация с многото секс.

# 39
Външният изглед на човека е отражение как се чувства вътрешно.Има доста непревлекателно хора, които имат много приятели, че и гаджета.

Ти сериозно ли - за червеното говоря  #Crazy
Приятелите не се избират по визия, дори казват за жените, че предпочитат по-грозни приятелки по обясними причини. Не казвам, че важи за всички, но за пример са дадени такива хора.
Аз самата се имам за общителна, но се случва да изпадам в интровертни състояния и тогава да не си ми насреща...
ох в този форум хората са на ниво външен вид. дотам се простират интересите им. Външния вид е показател за всичко ...

# 40
  • София
ох в този форум хората са на ниво външен вид. дотам се простират интересите им. Външния вид е показател за всичко ...
Поправи ме, ако греша, но нали тук идеше реч за намиране на половинка, не просто на приятели.
Е, как да не е важен външният вид. Аз все с хубави мъже съм била.  Flutter Вярно, че за всеки влак си има пътници, но някои влакове предпочитам да пропусна.

# 41
Познавам такива хора, и от двата пола.
С това съм съгласна:
Винаги съм бил на мнение, че прекаленото затваряне и зубрене до посиняване, не води в никакъв случай до нищо добро.
Само, че затварянето може да не е свързано единствено със зубренето, може да произтича напр. от семейната среда и наложеното родителско `възпитание`.
В единия от случаите които зная, точно за това иде реч - родителски деспотизъм така да се каже.
В другия случай наистина е свързано със зубренето.
И тук идва моментът на осъзнаването и желанието да се промениш, както и силата на характера да го сториш, макар и късно.
Жената го направи, мъжът за жалост - не.
Тъжното е обаче, че в немалко случаи такива хора стават обект на подигравки. А съвсем не всички са патологични случаи, и могат да се променят, вероятно не без приятелска подкрепа.

Напълно съм съгласен, Surєla с всичко. Само че, обикновено тази порода не само нямат желание да се променят, ами и "задълбават" и се превръщат в патологични киселяци с непропукваща се черупка. Но не това е кофтито всъщност. Лошото е, че почти винаги в общуването си такива хора подхождат остро, ако не си с тяхната постановка. Ако не го правеха, може би щях да им съчувствам, но когато в комплект с цялата картинка върви и една заядливост и назидание сякаш всеки момент ще си счупят показалката върху теб, става много отвратително един такъв контакт.

# 42
Argent, а не слагаш ли каруцата пред коня? Сам казваш, че тези хора физически не са били привлекателни. Оттам - никакво внимание от страна на другия пол, времето трябва да се запълва с нещо... защо пък да не учат.

Да, и не всички на този свят са бесни сваляч(к)и, Господ не е дал визия на всички поравно
Външният изглед на човека е отражение как се чувства вътрешно.
Има доста непревлекателно хора, които имат много приятели, че и гаджета.

Именно. Иначе излиза, че само привлекателните могат да се обвържат, другите всички ще са самотници. Не става въпрос изобщо за външен вид тук. Хората, които споменах в началния постинг, не са грозни. Отблъскват по-скоро с поведение.

# 43
  • Куциндрел

Ти сериозно ли - за червеното говоря  #Crazy
Баш червеното си е сериозно.
Къде говоря, за избиране на приятели по визия? Давах просто примери.
А ти се замисли, като се чувстваш вътрешно добре, не общуваш ли по-добре с хората наоколо?

# 44
С какво точно самотните зубрачи, изолирани от социума, пречат на реално образованите и социално реализирани личности с интензивен купонджийски и свалячески живот, след като те реално нямат никакви допирни точки Thinking

Общи условия

Активация на акаунт