Мнения за ЧОУ "Питагор"

• 83 584
  • 351
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Аз само минавам да питам дали е вярно, че детето на известен чалга певец (учещо в началните класове в Питагор) е заляло с урина съучениците си в клас, на което ръководството на училището е реагирало с “това не е наш проблем”?
дЕректорката достига нови върхове, да видим кога точно РУО ще започне с актовете

Моето дете е там ,но не съм чула за подобен казус .

# 271
За първи път чувамм за такова нещо. Досега да е гръмнало като бомба в училището, ако беше вярно според мен.

# 272
Ако ме срещнете пред училишето ще кажа същото каквото бих и тук.
Имам дете в прогимназия, умен, с много потенциал и без мотивация за учене. Мераците са му в друга посока.
Точното училище е за него. Без натиска а ла СМГ и без състезателна математика (негов избор). Справя се прилично, с лекота, но с натиск.
Макар да се дразня от разни организационни неща, образователния процес покрива виждането за обучение на това ми дете.

На допълнителни уроци не ходи, нито на школите към училището.

Имам други 2 - за тях друго.

Най-големият мина през ПЧМГ, АК и сега учи Астрономия. Не "вижда" математиката. Като дойде физиката, чак се чудеше как другите не "виждат" задачите по физика.

И за него това беше точния избор, защото с такава лекота мина през образователната система, че аз дори не знаех какво учат. От братята му разбирах. От детската градина знаеше какво иска и план Б за професия нямаше.

Деца, които ходвт на допълнителни уроци е имало през целия ми път до тук в образователната система, включително и такива от АК, готвещи се... ми всеки за каквото е смятал, че му е нужно.
Моето не ходило.

# 273
Моя приятелка си записа детето сега, от втория срок. Ще ви пиша с мнение, като науча такова. Може би, в малките класове, ги подготвят топ-топ, и затова се трансферират към СМГ, НПМГ, и частното МГ. И затова не остават след 4-ти клас? Двете деца, които знам, че учат там, са в момента в 3 клас, и са МНОГО способни деца. Смятам, че И училището е допринесло за запазване и развитие на техните способности

# 274
И моето дете в “старото” Питагор ходеше на уроци в 4 класни не само то.
Оказа се, че е застраховка от родителите а не защото децата нямаше да минат изпита.

Явно очакванията на потребителката са били нереални и сега може би се чувства излъгана.

# 275
10 часа математика са си 10 часа, който и да преподава.
Най-добра представа имат учителите къде какво се случва, както се оказа. Разпитайте, където ходите на частни.

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 14:26 от Spensa

# 276
Някой питаше за класирането на ПУК. Сложи ли са някакви номера накрая на страницата, но всичко продължава да бъде мистерия за мен.

https://pitagor-school.eu/priem-puk-2025-2026/

# 277
Някой питаше за класирането на ПУК. Сложи ли са някакви номера накрая на страницата, но всичко продължава да бъде мистерия за мен.

https://pitagor-school.eu/priem-puk-2025-2026/

Отново няма точки, а само номера на приетите... Но интересното е, че са приети само 72 деца. Доколкото знам приемат 4 паралелки и досега приемаха по 18 деца в клас. Да не би да са решили да намалят децата в клас? Би било добро решение.

# 278
А колко е 4*18?

# 279
Всъщност да - така е, моя е грешката, но в сайта реално пише 80 деца, затова очаквах да са 80... Но реално класовете рядко са с 18 деца - при дъщеря ми бяха 19, при синовете ми също.

# 280
  • Sofia
Здравейте,

Някой дали има впечатления от проведената вчера среща на отворени врати за прием на 5 клас?

# 281
Здравейте,

Някой дали има впечатления от проведената вчера среща на отворени врати за прием на 5 клас?

Впечатленията ми не са много добри. Директорката се хилеше като изоглавена, никаква сериозност не показа. Деца които сричаха от притеснение представяха информацията за про-гимназията. И те с малко несериозно отношение подходиха. Единствено ми хареса зам.директорката, която е класна на настоящ 5-ти клас и води математика на някои класове от 5-7 клас.

# 282
  • Sofia
Здравейте,

Впечатленията ми не са много добри. Директорката се хилеше като изоглавена, никаква сериозност не показа. Деца които сричаха от притеснение представяха информацията за про-гимназията. И те с малко несериозно отношение подходиха. Единствено ми хареса зам.директорката, която е класна на настоящ 5-ти клас и води математика на някои класове от 5-7 клас.

Благодаря за споделеното ! Които са желаните училища, в които бихте искали да учи детето Ви?

# 283
  • София
Има ли родители на дечица, които са приети в ПУК от септември? Ще се радвам да споделяме информация Simple Smile

# 284

Благодаря за споделеното ! Които са желаните училища, в които бихте искали да учи детето Ви?

Всички възможни математически гимназии в София

Общи условия

Активация на акаунт