Мнения за ЧОУ "Питагор"

• 83 504
  • 351
  •   1
Отговори
# 300
65 т. може да не стигнат за ПЧМГ. За Питагор са напълно достатъчни. Вижте и 107-мо, не знам кога им е изпитът. 94т., ако не се лъжа, беше миналата година резултатът на математическата им паралелка в 7. клас.

Състезание Еврика, с което се кандидатства в 107 ОУ мина на 14 юни.

# 301
Здравейте. А може ли някой да сподели как се провежда изпита по Човек и природа за прем в 5 клас в ЧУ Питагор?

# 302
Здравейте, искам да попитам някой има ли информация дали е хубаво храненето? Знам, че имаше миналата година недоволни родители от кетъринг фирмата и е имало предложения за смяната на фирмата. Дали това ще се случи?

# 303
Споделете за дисциплината, доволни ли сте?
За учебния процес разбирам, че всички са доволни

# 304
  • София
Здравейте, искам да попитам някой има ли информация дали е хубаво храненето? Знам, че имаше миналата година недоволни родители от кетъринг фирмата и е имало предложения за смяната на фирмата. Дали това ще се случи?
Смениха я и сега е по-зле, дано догодина пак да я сменят. По мое мнение, а и най-вече на дъщеря ми, предишната кухня си беше дори много добре. В момента е същата като на 32СУ, по-скъпият вариант, там можете да видите менюто, но просто не приготвят добре храната, безвкусно, сурови картофи и т.н.

# 305
Благодаря! А могат ли децата да си носят от вкъщи кутия с храна или допълнителни неща за хапване?

# 306
  • София
Благодаря! А могат ли децата да си носят от вкъщи кутия с храна или допълнителни неща за хапване?
Мога да кажа само за прогимназия как е, няма проблеми да се носи от вкъщи храна. Също така от стола се поръчва седмица за седмица, като може да се поръча и само за определени дни. За малките (до 4 клас) обаче е по-различно, там май се плаща храната на годишна база и имат и разни закуски, освен обяд.

# 307
Преди 2 години се ползваше друга кухня. Мисля че беше Българче, но може и да лъжа. Храната идваше в пластмасови опаковки, не може да се каже, че беше топла храна и качеството не беше уау. После директорката каза, че сменят доставчика с цел да постигне по качествена храна, пак кетъринг, но топла и с по-високо качество. Мисля че цената скочи стабилно - от там нататък не знам дали качеството през 2024/2025 се подобри.

Лошото е, че до 4 клас минимум не можеш да се откажеш от храната. Плащаш и или ядеш или не ядеш. Имало е случаи децата да си носят и храна в кутия, която я консумират почти през целия ден.

# 308
Някой дали ходи днес на присъствен ден за малките ПУК? Какво са правили и какво са казали на презентацията за родители?

# 309
Преди 2 години се ползваше друга кухня. Мисля че беше Българче, но може и да лъжа. Храната идваше в пластмасови опаковки, не може да се каже, че беше топла храна и качеството не беше уау. После директорката каза, че сменят доставчика с цел да постигне по качествена храна, пак кетъринг, но топла и с по-високо качество. Мисля че цената скочи стабилно - от там нататък не знам дали качеството през 2024/2025 се подобри.

Лошото е, че до 4 клас минимум не можеш да се откажеш от храната. Плащаш и или ядеш или не ядеш. Имало е случаи децата да си носят и храна в кутия, която я консумират почти през целия ден.
Храната в началото на 2024/2025 година отново идваше от Българче, но беше под надзора на шеф...  (не му помня името - известен от някое от реалити шоутата по телевизиите). Имаше презентации пред родители и прочие. Промяна в качеството нямаше, но храната все пак беше ядима. Малко преди Великден дойде съобщение за смяна на доставчика на храна, което уж било за доброто на децата... Е, тогава вече нещата тотално се скапаха - премина се на меню тип скара с картофки и понички (само бирата липсва), като всичко това идва студено. Децата вече съвсем не харесват храната - въпреки, че е по-популярно като меню за деца  - кой не обича пица и спагети и кебапчета... обаче е студена и невкусна. Съответно част от децата имаха стомашни проблеми. Моето дете и преди не беше от най-ящните, но сега категорично спря да яде - освен евентуално нещо сладко... Преди имаше понякога домат и краставица като салата - сега това или го няма или не става... Надявам се, от есента да има промяна, защото цената остава същата... 598 евро на срок.

# 310
Допълнителните школи в прогимназията колко се заплащат? Да колкото разбрах, школата по математика е безплатна?

# 311
  • София
Допълнителните школи в прогимназията колко се заплащат? Да колкото разбрах, школата по математика е безплатна?
По БЕЛ също е безплатна за 6ти и 7ми клас, за 5ти няма БЕЛ дпълнително, за подготовка за НВОто е. За другите цените са много различни, има и по 200лв. за срок, има и много по-скъпи, допълнителен език например. За музикални инструменти пък се заплащат на урок, не на срок. В началото на годината се изпраща списък  с всичко възможно за избор, но не за всичко се сформира група с достатъчно желаещи и някои занимания отпадат.

# 312
  • София
Така като чета коментарите за храната не звучи никак добре предвид високата цена. Много се надявам, че тази година ситуацията ще е различна. Моето дете ще е ПУК от септември. На срещата с класния ръководител попитах дали  може да се носи кутия с допълнителна храна и тя ми отговори, че може. Сутрешната закуска, както и междинната е в стаята на децата. Само на обед слизат в стола.

Някой дали ходи днес на присъствен ден за малките ПУК? Какво са правили и какво са казали на презентацията за родители?
За подготвителния клас ли става въпрос? Доколкото разбирам от сайта, той е насочен към деца набор 2020 и това не се води ПУК.

Някой знае ли горед-долу кога организират родителските срещи? Споменаха за началото на септевмри (предполагам е след 6 ти септември).

# 313
Да, за приема на децата 2020 г. попитах. Нали за първи път правят срещи с тях (5 годишните), беше ми интересно какво е било включено и на какъв принцип правят подбора.

# 314
Родителските срещи обикновено са в последната седмица преди 15 септември. За ПУК има и индивидуална среща на класния ръководител с детето и двамата родители.

Общи условия

Активация на акаунт