Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 45

• 49 772
  • 728
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, може ли да ми кажете какъв продукт ползвате като основа на сенките? На мен след час-два и вече ми се събират по свивките на клепача и търся съвет! Благодаря предварително!

# 676
  • София
Здравейте, може ли да ми кажете какъв продукт ползвате като основа на сенките? На мен след час-два и вече ми се събират по свивките на клепача и търся съвет! Благодаря предварително!

Лично аз ползвам на АртДеко или Есенс, но честно казано на АртДеко също ми се събират след няколко часа, макар да наслоявам по МНОГО /което вероятно е вредно/. Просто е до клепач. Ако искаш опитай вариант Есенс и отгоре с безцветна пудра или обратното и тогава сенки. Може да помогне.

# 677
  • София
Аз HD базата на Nyx. Доволна съм много. Удобна е, защото има апликатор към нея.
Нискобюджетен вариант на тази база с функция 1:1 е базата на Есенс. Само, че малко трябва да се поизчака там за да "дръпне" базата. След това си нанасяш сенки, както обикновено.
Аз харесвам и базата на Арт Деко в черното бурканче. Бързо се втвърдява, обаче.  Peace

# 678
не е вредно, но заради това ти се събират сенките  Grinning

Лично аз ползвам на АртДеко или Есенс, но честно казано на АртДеко също ми се събират след няколко часа, макар да наслоявам по МНОГО /което вероятно е вредно/. Просто е до клепач. Ако искаш опитай вариант Есенс и отгоре с безцветна пудра или обратното и тогава сенки. Може да помогне.

# 679
  • София
Точно когато използвам малко се събират много повече. Затова реших да слагам по повечко и действително издържа по-дълго. Може пък вече да е остаряла, от около година е, но летните месеци изобщо не я използвах Cry

# 680
  • София
Здравейте, може ли да ми кажете какъв продукт ползвате като основа на сенките?

The one and the only  newsm20

Днешният ми грим
http://www.eatlovemakeup.com/2013/11/blog-post_19.html

# 681
Elle, oще преди да прочета продуктите знаех че си ползвала уникалните сенки на Жожо Армани Grinning txtloves Много красиво!

Аз да си кажа, че тотално си смених базата за сенки Mr. Green  Над 2 години ползвах единствено и само Painterly paint pot, но в момента ми харесва Primer Porion-а повече. Променили са му малко формулата и сега седи жестоко и не се събира дори в гънките под очите. Страшно изглежда окото, пейт пот-а е абсурд да се сложи под очите.

# 682
Понеже искате препоръка ,,от личен опит,,мога горещо да препоръчам Диор-кепчъ тотал(цената му е по-приемлива от изброените от densi марки).След няколко месеца навършвам 50 години и въпреки мазната ми кожа реших да го пробвам - еее,резултата е мноооого добър.Изглажда бръчиците,почти не си личи ,че си с фон дьо тен,кожата сияе,но разбира се е и мноооого мазен.За дами със суха кожа обаче е перфектен.
Може ли линк за този фдт?

# 683
Изключително изчерпателни бяхте благодаря!  bouquet

# 684
Аленка, ти ли си беше поръчала това нещо от Амазон:

След известно време ползване, какви са ти впечатленията? Аз пак съм се замислила дали да не си го поръчам  Crazy

# 685
  • в 1001-та нощ
Аз, но не ми стига   Blush иначе - не се е обелило, повредило и т.н. и е пълно  Blush

Аз отдавна нищо не съм показвала, но при мен е все едно и също и като знам, че не излиза на снимка Sad какво да снимам Sad ... все пак ще пусна един опит  Blush  затъмнено е само в краищата, т.е. в края е чисто черно, но излиза сиво  Peace Мисля другия път да го направя със сиво на подвижния клепач и черно в края, като светла част ще има само във вътрешния ъгъл  Blush

# 686
Ето и днешното ми гримче  Grinning

Някои снимки станаха синкави, но много ми харесаха (нещо супер рядко за мен) и след корекции на цветовете, доколкото можеше, реших да ги пусна  Blush

Жаки, ето и лилавите ми цветове на Инглот - Matte 386, D.S.491, Pearl 446 и AMC 75, като последното е по-скоро сливово  Wink

# 687
  • в 1001-та нощ
На мен ми изглежда златно-розово  Peace

Спиралата хареса ли ти?  Rolling Eyes

# 688
Веси, много ти благодаря Hug И грима е фантастичен Heart Eyes Особено цветовете на долният клепач страшно ми харесват Heart Eyes

# 689
Веси, много ми харесва днешното ти гримче. Любими мои цветове.

Общи условия

Активация на акаунт