Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 45

• 49 765
  • 728
  •   1
Отговори
# 690
  • варна

Може ли линк за този фдт?

Ето го Кепчъ тотал на Диор

https://www.google.bg/search?q=dior+capture+totale&tbm=isch& … 32810%3B370%3B452

Последна редакция: вт, 19 ное 2013, 21:51 от zvezdelina6407

# 691
  • Велико Търново
Веси, чудесен грим и страхотно излъчване  bouquet

# 692
veselina_s_p, в последно време показваш страхотни гримчета!  Heart Eyes
Много ми харесва този и предишния грим. Снимките ти също стават с все по-добро качество!
Поздравления!   bouquet

# 693
Благодаря, момичета  Hug Лека-полека, ще се получат нещата  Grinning

# 694
Този от 13.11.2013 също ми харесва!  Crazy  Heart Eyes

Аз преди време гледах Gold Deposit, но не си го купих - нещо не ми хареса, видя ми се прекалено лъскав и оранжев. Днес обаче ми се прииска нещо подобно на Gold Deposit и си сложих от Аmber Light вместо руж Mr. Green
Много ми харесва, но не знам как ще изглежда на дневна светлина.

# 695
  • Бургас
Веси и на мен много хареса грима и цветовете , които си използвала.
Ето това клипче на Кат много ми хареса и техниката half moon сигурно ще я пробвам.

И мисля и  да се присъединя към темата , по- редовно да се включвам. Определено ми е интересно и затова често ви чета.  Peace

# 696
Веси и на мен много хареса грима и цветовете , които си използвала.
Ето това клипче на Кат много ми хареса и техниката half moon сигурно ще я пробвам.
Скрит текст:

И мисля и  да се присъединя към темата , по- редовно да се включвам. Определено ми е интересно и затова често ви чета.  Peace

http://www.youtube.com/watch?v=jgkJPLaAF84

Последна редакция: ср, 20 ное 2013, 16:03 от Графиня дьо Адри́

# 697
  • София
Момичета, какво мислите за сенките на MUA? Гледам в Продавалник палитри, цветовете са точно, каквито използвам аз, цената е клоняща към смешна може би, предполагам, че е възможно да е някаква реплика, но ако е добра, аз не държа толкова на оригинала в случая  Rolling Eyes Чудя се от доста време и реших да попитам и вас за мнение  Praynig
Още един въпрос - някой ползвал ли е хайлайтер на ЕЛФ? Как са частичките, много лъскав ефект ли дава?  Rolling Eyes 
Скрит текст:

# 698
Момичета, какво мислите за сенките на MUA? Гледам в Продавалник палитри, цветовете са точно, каквито използвам аз, цената е клоняща към смешна може би, предполагам, че е възможно да е някаква реплика, но ако е добра, аз не държа толкова на оригинала в случая  Rolling Eyes Чудя се от доста време и реших да попитам и вас за мнение  Praynig
Още един въпрос - някой ползвал ли е хайлайтер на ЕЛФ? Как са частичките, много лъскав ефект ли дава?  Rolling Eyes 
Скрит текст:

Тук се коментира, че палитрите не са им лоши, но са като на всяка евтина марка - има и много добри цветове, и много лоши  Wink

Аз ползвам и до момента един любим хайлайт на ЕЛФ. Но не е този, който ти си посочила. Моят е от Студио серията и се води печен руж, цвета е Pinktastik. Страхотен е  Heart Eyes

# 699
имам този хайлайтер на Елф - не е лош, май 1 паунд беше, което му е точно цената - има хубави частички, но не дават гланцов ефект, а отделни фини частички; счупи му се капачето и се е спекъл неприятно, доста го рия, за да изкарам прашец, но си го ползвам чат-пат; ако имаш 2-3 излишни лева, вземи го, но по-добре дай повече и си вземи нещо по-добро  Peace

цените на МУА по принцип са ниски

# 700
  • София
Благодаря ви, момичета, мисля, че не си струва  Rolling Eyes По-добре да пообиколя по магазините и да си харесам нещо на място  Whistling  bouquet

# 701
Имам два цвята сенки на МУА и ги намирам за добри Wink

# 702
  • в 1001-та нощ
снимах сянката, която коментирах по-рано  Peace

# 703
Да дадеш отзиви, като ги пробваш  Wink

Момичета, може ли да ми препоръчате някаква сянка, която да се доближава до Slate от палитрата на LORAC PRO:

Видях, че NYX имат джъмбо молив с това име, но мисля че е малко по-тъмно  Thinking

Последна редакция: ср, 20 ное 2013, 15:13 от veselina_s_p

# 704
  • Бургас
veselina_s_p беше питала в друга за доставките от illamasqua нищо не са ми объркали , втора поръчка ми е от тях, освен че са бавни нямам други забележки. Ох пигмента  Fervent нямам търпение да го пробвам, сенките които поръчах също са много хубави и пигментирани и даже долавям лек сладък аромат  Crazy . напомня  на пигмента нa Mac blue brown

Общи условия

Активация на акаунт