"Прясна" раздяла и преспиване на детето вече в 2 къщи

• 9 099
  • 62
  •   1
Отговори
# 60
И според мен не хубаво това разкъсване на дните. Да са последователни. Ние отначало се редувахме- 3 дни при него, 4 при мен. Сега се редуваме за една седмица. Аз друго забелязвам при нас. В зависимост при кого е останал да спи, като види другия родител, грам внимание не му обръща, не иска да отива при него, отчужден е.
И аз съм си мислела за бъдещето, как ще разбирам какво е учил при другия, ей такива неща.

# 61
  • София
При нас е подобна ситуацията. Спи 2 нощи при баща си, но не последователни. Това е вече втори месец. Иначе се разделихме по-рано, но преди това баща му живееше на квартира, която не беше подходяща за дете.

# 62
  • Бургас
През седмица изглежда най - нормално. Една седмица при единия, една при другия. Тези режими -  през ден, два са много странни. Ако дори и сега успеете с упражнението, в бъдеще няма да е толкова лесно.
Успех и дано се подредят нещата. Не забравяйте, че децата ви имат нужда от време, за да свикнат с новия ритъм на живот. Не очаквайте да са щастливи от промяната и няма да реагират като такива.

d. h., винаги можеш да преглеждаш тетрадките му. Или когато се виждате с БНД /когато води/взема детето/ да разменяте по една, две думи.

Общи условия

Активация на акаунт