"Прясна" раздяла и преспиване на детето вече в 2 къщи

• 9 101
  • 62
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Като му се скарам малкия реве и вика -Искааам при Жужи /кучето на баща му/.Да паднеш от смях.
Като всичко му е наред без мен не мърда.Малкия не спи при баща си без мен.През деня няма проблем
да е само с него.Свиждания без ограничение.Преспивам с детето при баща му.Можд да спи с някоя жена
ама сериозна няма.Спя в стаята на детето.

Е, тука ме уби! Много съвременно го карате!  newsm12   Няма лошо, щом така ви устройва.
Не се бъркай сега.  Wink

Съгласна! Peace newsm10  smile3505

# 46
намирисва ми на тройка  hahaha

# 47
През събота и неделя в петък и сбота спим там.Детето не иска без мен.През двете седмици не го вижда или
е изключение.А са 40 км в едната посока.Доволна съм така иначе детето щеше да ореве света без мен.И на
него му е ясно това.А ако има жена не съм против.Ще мисли друг вариант.За тройките съм със старомодно
мислене.А иначе който може и му харесва да прави.И баща му е на 42 доста по голям от мен.

# 48
  • София
desitkata77, приеми нашите постове като малка закачка. Simple Smile  Hug

# 49
Да.Не се обиждам.Аз най- много страдам че детето е без баща си,защото е момче.А като познавам баща му е по -добре без него.И почвам да обвинявам себе си че не съм избирала добър мъж и баща.
Ама да е здраве.И той ще порасне. В никакъв случай не се сърдя. Hug

# 50
  • София
desitkata77, за такива проблеми човек трябва да мисли и гледа напред позитивно и по-философски. Не обвинявай себе си за нищо! Приеми, че така е трябвало да стане. И много хубаво си го казала: Здраве да е! Това е най-важното!

# 51
desitkata77, за такива проблеми човек трябва да мисли и гледа напред позитивно и по-философски. Не обвинявай себе си за нищо! Приеми, че така е трябвало да стане. И много хубаво си го казала: Здраве да е! Това е най-важното!
Благодаря!

# 52
  • Ispania
Според мен ако дните за преспиване на детето са последователни , ще е по-добре.
Много хубава ми се струва идеята, детето да спи през седмицата сьщо при баща си, така врьзката между тях ще си остане силна, както до момента на раздялата.
Ужасна-огромна грешка е според мен , майката да спи с детето в кьщата на бащата. Тогава ве4е наистина в детската глава ще настане голямо обьркване.

# 53
  • На остров
Според мен най лесно и практично е да се редувате на седмици. От понеделник до понеделник да кажем, оборудват се две детски стаи и всичко останало и така детето се мести с минимален багаж. Системата работи доста добре, ако всичко е ясно и точно.

# 54
такава система работи когато :
детето е малко - не е на училище
родителите живеят в малко населено място или наблизо (в голям град).
най-добре е детето да е при баща му след като няма проблеми с това. и майката да го взима по 2-3 дни както съветвате.  Laughing

# 55
  • На остров
Bongo, системата работи чудесно и при ученици Peace.

# 56
ако ти си на един остров , а аз на друг (на 200-300 км от теб) системата не работи чудесно. щом има положение при което не работи системата по-добре е да не се напъваме да я караме да проработи. всеки е свободен да живее където си поиска.

# 57
  • София
Реално погледнато, това са въпроси, които все пак родителите на детето трябва да решат, като преценят кое е най-доброто за детето. А не за тях!

# 58
  • На остров
Bongo знаем, че си дървен философ и нямам никакво желание да споря с теб Peace. Очевидно хората живеят в един и същ град след като се редуват през ден.
Успех в разрешаването на казуса пожелавам на авторката  на темата bouquet!

# 59
mama papka, бях в подобна на твоята ситуация и в известна степен все още съм. И моето дете беше на 4 г. когато се разделихме. Мъжът ми като цяло не очакваше раздялата и по принцип е много привързан към детето. Искаше да го вижда и аз не исках да му преча. И от тогава до сега, вече около една година детето прекарва половината време при мен и половината при него Crazy В началото й беше мъчно, че не сме всички на едно място, но сега мисля, че се чувства добре. На мен като цяло не ми пречи това, че тя прекарва време с него и спи в неговата къща, единственият ми проблем идва от това, че аз самата искам малко повече да се откъсна от него и да заживея самостоятелен живот, а така е много трудно. Но нито мога да му взема детето, нито да му го оставя, така че ще си се мъча по този начин.
Разпокъсаният график на мен лично не ми се вижда много удобен. Аз предпочитам детето да прекарва 3-4 дни при единия родител и после 3-4 при другия. Мен ако ме питаш и по-големи интервали биха ме устройвали, но бащата не е съгласен, защото му липсвала. Когато порасне...не знам. И на мен не ми се вярва да продължим по този начин цял живот, но времето ще покаже как е по-удачно.

Общи условия

Активация на акаунт