"Прясна" раздяла и преспиване на детето вече в 2 къщи

• 9 106
  • 62
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
най - трудното в споделеното гледане е да останеш цял след него  Wink
Това пък защо?
Защото се иска напълно да преживееш раздялата, да нямаш чувства и лоша емоция към другия родител и т.н. Или пък да успяваш да ги тушираш в името на детето, а за това се иска много сила. Поне аз така мисля. Т.е. за да успееш да отглеждаш съвместно с БНД, трябва да няма грам отрицателна емоция към него или остатъчни чувства, иначе си е жива мъка.

# 31
Сега разбрах. Помислих, че споделеното гледане може да навреди на нечия цялост.  Crazy Иначе съм много съгласна с тебе. Аз положих много усилия, за да постигна това, супер много. И за сега нещата са добре. Само остава притеснението ми какво ще стане, когато аз или БНД се сдобием със сериозен нов партньор. Аз лично никога не бих използвала детето като оръжие в борбата на Его.

# 32
Не знам дали съм се изразила правилно в емоцията:

Той иска най-малко два пъти в седмицата детето да спи при него (понеделник и сряда). Това значи, че автоматично следващата седмица като му е ред да го вземе и за уикенда, аз ще го виждам единствено във вторник и четвъртък и съответно неделя следобяд като ми го върне .... и така цял живот.

Това акумулирано е, почти половината месец то да спи при него.

Не разбирам защо не говори за виждане без приспиване, той иска като го вземе и да ми го върне най-малко на следващия ден, а през седмица и на третия.

# 33

Не разбирам защо не говори за виждане без приспиване, той иска като го вземе и да ми го върне най-малко на следващия ден, а през седмица и на третия.

Ами питай го. На теб не ти се дава ли? Какво лошо има? Детето зле ли се чувства? Не го ли гледа добре бащата?

# 34
Напротив дава ми се, но то това местене през ден два ... ще отгледаме психопатче .... след време нечия дъщеря ще се оплаква във форума .... че мъжа й не може да си стои в къщи .. на два дена и иска другаде да спи   Grinning

БНД да го вижда колкото често си иска, ама да не прекалява със спането в тях. Само това искам.

# 35
Напротив дава ми се, но то това местене през ден два ... ще отгледаме психопатче .... след време нечия дъщеря ще се оплаква във форума .... че мъжа й не може да си стои в къщи .. на два дена и иска другаде да спи   Grinning

БНД да го вижда колкото често си иска, ама да не прекалява със спането в тях. Само това искам.
Ами тогава може да реши да се прибира при жена си само за спане.  Grinning Wink
Не ги мисли тия неща. Все повече са децата на разведени родители и не са психопатчета. То стана като вица с гейовете "Като станем повече от тях, ще видим кои са нормалните" Wink.
Какво толкова местите? Много багаж ли? далече ли живее таткото?

# 36
 Grinning не, местим детето - предстафи си график на 4 год. дете

1-седмица
понеделник- спя при татко
вторник - спя при мама
сряда - спя при татко
четвъртък - спя при мама
петък, събота, до неделя следобяд- ме редуват през седмица, спя при единия или при другия

... и така цял живот

Това за мен не е нормално, а точно това иска БНД .

# 37
Ми измислете го някак по-иначе. Да не е всеки Божи ден местенето поне.

# 38
Аз бих предложила дните при татко да са четвъртък и петък. Схемата ще е 1 седмица понеделник до сряда + събота и неделя за майката, 2 седмица понеделник до сряда за майката, чтвъртък до неделя за бащата. Така таткото ще има 2 преспивания, но без да местите непрекъснато детето и без да има по-голям период от 4 дне за всеки родител.

# 39
  • София
mama papka, детенцето как се чувства от това редуване, преспиване, местене.....Ако   сина ти се чувства добре така, запази графика. Макар, че за мен това е доста объркващо. Важното е детето а се чувства добре!
Синът ти как реагира на всичко това? Това е важно!

# 40
 А как ти звучи - понеделник и вторник при таткото, а през седмица да го взима и събота и неделя вечер. Така през седмица ще се получат 4 дена един след друг, а през другото време по 2 дена.

# 41
На мен след последните постове на авторката всичко с този график ми се разми. Други са й сякаш терзанията, но за това е по-лесно да се хване в момента.

# 42
Като му се скарам малкия реве и вика -Искааам при Жужи /кучето на баща му/.Да паднеш от смях.
Като всичко му е наред без мен не мърда.Малкия не спи при баща си без мен.През деня няма проблем
да е само с него.Свиждания без ограничение.Преспивам с детето при баща му.Можд да спи с някоя жена
ама сериозна няма.Спя в стаята на детето.

# 43
  • София
Като му се скарам малкия реве и вика -Искааам при Жужи /кучето на баща му/.Да паднеш от смях.
Като всичко му е наред без мен не мърда.Малкия не спи при баща си без мен.През деня няма проблем
да е само с него.Свиждания без ограничение.Преспивам с детето при баща му.Можд да спи с някоя жена

Е, тука ме уби! Много съвременно го карате!  newsm12   Няма лошо, щом така ви устройва.

# 44

Е, тука ме уби! Много съвременно го карате!  newsm12   Няма лошо, щом така ви устройва.
Не се бъркай сега.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт