Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 80 056
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 2 490
  • Другата България
Хората предпочитат да са "бели и добри", що да си казваш явно кого не харесваш, като може зад гърба му да го посочиш с пръст /с глас/ Wink?

# 2 491
Не мога да не отбележа, че дори без да знам, какво е направила Лиляна, за да разсърди глитера специално, е много забавно да чета отстрани. Даже не е нужно някой да идва с карфицата и сам можеш пук-пук. Давай смело, Лиляна!  Mr. Green

# 2 492
Не бих го нарекла ''страх'' или заради ''белотата и добрината'', а да се спести излишно кудкудякане и хвърчане на перушина Wink

# 2 493
E ти за разни положително номинирани говориш сигурно.
Иначе виж за най-дразнеща персона как е най-настървено гласуването, а в номинациите половината свенливо не бяха посочили никого в отрицателните категории. Laughing

По-скоро на принципа "Е, те тоя няма начин да не влезе в гласуването, що да се моря и аз с писане".  Laughing

Аз имах няколко любимци за отрицателните категории, но съзнателно се отказах да ги номинирам, по, да ги наречем, морални съображения, с които няма да отегчавам аудиторията. По същите съображения няма и да гласувам в съответните категории.

Какво е глитера?

# 2 494

Мадам Помпадур. Така де, имам и една номинация за провокатор  Laughing

# 2 495
  • София
А, то активността беше такава, че всички номинирани са на гласуване.

# 2 496

Нещо като "красив ум" сред изкуствените интелекти.

# 2 497
  • Пловдив
Ей, вече има над 100 гласували, а за номиниргане хич ги нямаше.
Много страхлив народ, бе! Thinking
Ми аз не съм номинирала, в интересуващите ме категории интересуващите ме хора ги видях, че ги има, за какво да номинирам!?
Защото някой може да ги е номинирал вече, но да не са ги номинирали достатъчен брой потребители, за да бъдат включени в гласуването.
Вълк - в гласуването са Simple Smile
E ти за разни положително номинирани говориш сигурно.
Иначе виж за най-дразнеща персона как е най-настървено гласуването, а в номинациите половината свенливо не бяха посочили никого в отрицателните категории. Laughing
Как бе, аз съм ясна - Лизет. За какво да я номинирам, като веднага я видях номинирана, на първите две страници Simple Smile

Аз и без да я номинирам ясно съм си показала отношението си, никак не съм била бяла и добра.

# 2 498
А, то активността беше такава, че всички номинирани са на гласуване.

Математически невъзможно, при регламент "петимата с най-много номинации", освен ако всеобщите любимци не са единодушно максимум петима, което пък ги прави още по-безспорни.  Wink

Нино, мерси за обяснението, никога не бих предположила.

# 2 499
  • София
Абе кво се обяснявате тука трима души 2 часа!? Laughing
За Най-дразнеща са гласували 270 човека, за Мечо Пух - 190.

# 2 500

Sneaky

# 2 501
  • Пловдив

Човек винаги е склонен да забелязва и отбелязва негативното. Прост пример - ако обслужването не ви кефи сте по-склонни да се оплачете, от колкото ако ви е харесало да похвалите.

# 2 502
  • София

Sneaky
Е, гласувах за теб вече, няма кво да се мръщиш. Sunglasses

Не и в номинациите, Янтра, това имах предвид.

# 2 503
  • Kопенхаген
Не мога да не отбележа, че дори без да знам, какво е направила Лиляна, за да разсърди глитера специално, е много забавно да чета отстрани. Даже не е нужно някой да идва с карфицата и сам можеш пук-пук. Давай смело, Лиляна!  Mr. Green

Ти къде си вреш муцуната там където не ти е работа? Адвокат на въпросната ли си или подлога?
Запази си жалките коментари за себе си, щото отдавна си издъхнала интелектуално.
Колкото и да се напъваш няма кой да те номинира в тази категория, поради простата причина че си скучно незабелижима.

Мадам Помпадур. Така де, имам и една номинация за провокатор  Laughing

Коментара ти предполагам е в следствие на това, че водиш класацията за ,,Мечо Пух,, на форума и такава ведрина лъха от него...

# 2 504
Начинът с номинациите е страшно досаден. Мен лично да пиша онзи дълъг пост ме изнервя. Догодина може нещо по-така, ССФ има интелект за мигащи и скачащи реклами, ще се справи и с някоя по-интерактивна форма на номиниране, което да се отчита като гласуване. Така и повече претенденти ще влязат в битка.

Не мога да не отбележа, че дори без да знам, какво е направила Лиляна, за да разсърди глитера специално, е много забавно да чета отстрани....

Запази си жалките коментари за себе си, щото отдавна си издъхнала интелектуално.

Може и да е издъхнала, не я знам колко надута е била преди. Обаче откритата агресия винаги принизява интелектуално демонстриращия. Въпреки, че едва ли е възможно много по-надолу от това.

Общи условия

Активация на акаунт