Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 80 090
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 2 475
  • Kопенхаген
Ей, вече има над 100 гласували, а за номиниргане хич ги нямаше.
Много страхлив народ, бе! Thinking

Аз съм от тези, които не номинираха, не поради страх /от кого ли пък?  Laughing/, а защото няма достойни нови попълнения.
Старите тук са не са интересни вече, всяка си е получила приза през годините, така че не виждам, защо трябва да се пъна излишно.
А и няма по скучни номинации /10 стр. само/ като таз' годишните  Grinning

Сега ще погледна гласуването, ако в него са излъчени особено ,,любими,, за мен съфорумки ще гласувам.

# 2 476
Ми аз не съм номинирала, в интересуващите ме категории интересуващите ме хора ги видях, че ги има, за какво да номинирам!?
Защото някой може да ги е номинирал вече, но да не са ги номинирали достатъчен брой потребители, за да бъдат включени в гласуването.

# 2 477
  • Пловдив
Ми аз не съм номинирала, в интересуващите ме категории интересуващите ме хора ги видях, че ги има, за какво да номинирам!?
Защото някой може да ги е номинирал вече, но да не са ги номинирали достатъчен брой потребители, за да бъдат включени в гласуването.
Вълк - в гласуването са Simple Smile

# 2 478
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Наистина тази година не се получи номинационният цикъл. Малко хора си направиха труда да номинират, и половината от тях номинираха в по две-три категории. В момента броя и не може да не ми направи впечатление. Готините категории като фраза и тема са оставени масово празни, или се върти една и съща фраза от пост в пост (половината от настоящата коментарна тема, между другото Mr. Green). Явно почти нищо интересно не е било казано тази година, което е жалко...

Не знам дали пидирасите не са както едно време, или претупахме всичко с тази експресна организация, но ....

# 2 479
  • София
Трябва да се освежат малко категориите, на хората са им писнали.
Но като си спомням миналата година, опитът за обновяване каква досада беше... Tired

# 2 480
Номинациите са скучни, защото все едни и същи хора номинират и биват номинирани години наред.
В коментарната тема пишат почти едни и същи хора.
Как да има раздвижване и разнообразие?!

# 2 481
  • В Космоса
Трябва да се освежат малко категориите, на хората са им писнали.
Но като си спомням миналата година, опитът за обновяване каква досада беше... Tired

Да, много се колебаех дали да оставя да измислим нещо ново, но в един момент реших да действам (имаше и подкрепа) и каквото-такова. Хем да стигнем окончателно до извода, че е нужно да се постегнем и да се опитаме да си правим по-весело и интересно занапред. Grinning

# 2 482
  • Kопенхаген

Акаша, не виждам останалите номинации, навярно не са готови  Grinning

# 2 483
  • В Космоса
Мадам, на части ще се пускат. Втора част подготвя Джой за след 2 дена. Peace

# 2 484
  • Kопенхаген
Мадам, на части ще се пускат. Втора част подготвя Джой за след 2 дена. Peace

Благодаря, скъпа!  Grinning

# 2 485
Акаша, и аз благодаря за промяната - да се виждат от всички резултатите.   bouquet

Наистина тази година не се получи номинационният цикъл. Малко хора си направиха труда да номинират, и половината от тях номинираха в по две-три категории. В момента броя и не може да не ми направи впечатление. Готините категории като фраза и тема са оставени масово празни, или се върти една и съща фраза от пост в пост (половината от настоящата коментарна тема, между другото Mr. Green). Явно почти нищо интересно не е било казано тази година, което е жалко...

Не знам дали пидирасите не са както едно време, или претупахме всичко с тази експресна организация, но ....

Според мен хората по-малко ползват форума. През годината доста пъти имаше "тая тема/фраза е за номинации", но като е било през февруари, кой да ти помни или да записва. Вероятно навремето много по-голям брой хора са следели всички теми навсякъде и е имало мат'риал за номиниране. На организацията и нямаше нищо, просто (дори на участващите/кибичещите) акълът им е офлайн. Което никак не е жалко.  Laughing

Но, разбира се, и нестандартно ориентираните не са като едно време.  Mr. Green

# 2 486
Кой е този Шаталов, когото споменавате? Не съм го засичала още.

# 2 487
  • Другата България
Ако не е късно, те номинирам за "фраза на годината". hahaha hahaha

Шанталката, така и викат на галено-Шанталов.

# 2 488
Ако не е късно, те номинирам за "фраза на годината". hahaha hahaha

Шанталката, така и викат на галено-Шанталов.

Уф, то било Шанталов, пък аз Шаталов. Сега да не ми се разсърди Шанталчето. Laughing

# 2 489
  • София
Вълк - в гласуването са Simple Smile
E ти за разни положително номинирани говориш сигурно.
Иначе виж за най-дразнеща персона как е най-настървено гласуването, а в номинациите половината свенливо не бяха посочили никого в отрицателните категории. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт