В момента чета ... 22

• 37 481
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Чета "Ребека - господарката на Мандърлей" от Дафни дьо Морие. Много обичам тази книга. Чела съм я няколко пъти и всеки път - с интерес и като за първи път Simple Smile

# 586
  • София
cool_witch, другите две части ми се сториха още по- интересни.
Мисля "Къщата на духовете" да ми е следващата книга,но не знаех,че има още две части към нея.Кои са?Свързани ли са?

# 587
Започнах да чета: „Мосад. Най-великите мисии на израелските тайни служби.

Моя мъж я почна онзи ден. Получи и автограф от автора, лично.

До автограф не стигнах  Simple Smile , но си я купих и веднага я започнах с интерес.

Наредела съм се на опашка след мъжа, да я прочета.

Петяя, ще ти хареса, приятно четене!

# 588
  • Benelux / Varna
И на мен другите две части ми харесаха повече от Къщата на духовете.  Дъщеря на съдбата и Портрет в сепия. Свързани са, но могат спокойно да се четат и отделно. Връзката е родствена.

# 589
Мисля "Къщата на духовете" да ми е следващата книга,но не знаех,че има още две части към нея.Кои са?Свързани ли са?
" Дъщеря на съдбата" и "Портрет в сепия"- това се води трилогия, има връзка, но по- добре да не обяснявам, тя се вижда, ако се прочетат и трите. Много са интересни!

# 590
Прочетох "С дъх на канела" - Никълъс Спаркс и ми хареса много , нежна книга с много чисти , силни чувства , досега не бях чела нито една книга на Спаркс , но определено тази няма да е последната.
5/5
Сега започвам да чета

# 591
  • София
" Дъщеря на съдбата" и "Портрет в сепия"- това се води трилогия, има връзка, но по- добре да не обяснявам, тя се вижда, ако се прочетат и трите. Много са интересни!
A в този ред ли да ги чета:
1).Къщата на духовете
2).Дъщеря на съдбата
3).Портрет в сепия

# 592
1).Къщата на духовете
2).Дъщеря на съдбата
3).Портрет в сепия

Няма значение в какъв ред ги четете, историите са за различни клонове и личности от едно доста голямо семейство. Не са свързани сюжетно.

# 593
Току що приключих с Улица консервна -хареса ми и ме накара да се замисля над някои неща
но сега се чудя какво да започна ,мислех си за цар плъх ,но си мисля че тя  е по-тежка.., а на мен ми се започва нещо по леко и разпускащо ,така че ще помисля още малко  и утре ще си избера нещо Simple Smile

# 594
Току що приключих с Улица консервна -хареса ми и ме накара да се замисля над някои неща
но сега се чудя какво да започна ,мислех си за цар плъх ,но си мисля че тя  е по-тежка.., а на мен ми се започва нещо по леко и разпускащо ,така че ще помисля още малко  и утре ще си избера нещо Simple Smile

Прочети "Благодатният четвъртък", той е продължението на "Улица консервна". На мен не ми харесаха и двете, но четвъртък-ът поне имаше сюжетна линия.

"Цар Плъх" не е тежка и се чете на един дъх.

# 595
  • Den Haag
но сега се чудя какво да започна ,мислех си за цар плъх ,но си мисля че тя  е по-тежка.., а на мен ми се започва нещо по леко и разпускащо ,така че ще помисля още малко  и утре ще си избера нещо Simple Smile

Прочети "Благодатният четвъртък", той е продължението на "Улица консервна". На мен не ми харесаха и двете, но четвъртък-ът поне имаше сюжетна линия.

"Цар Плъх" не е тежка и се чете на един дъх.
Тъкмо това щях да питам, дали "Улица консервна" е продължение към някоя книга? Laughing
Благодаря Не се сърди, човече   bouquet

# 596
1).Къщата на духовете
2).Дъщеря на съдбата
3).Портрет в сепия
Аз така ги четох и до колкото знам такъв им е редът , но определено могат да се четат и в обратния ред.

# 597

Бях прочела откъс от книгата в един сайт, допадна ми и реших да я потърся дали може да я има в електронен формат Thinking. За съжаление не я намерих и вчера си я купих, защото много ми си четеше Laughing. Хубава е!  Heart Eyes

# 598

1).Къщата на духовете
2).Дъщеря на съдбата
3).Портрет в сепия
Аз така ги четох и до колкото знам такъв им е редът , но определено могат да се четат и в обратния ред.

В Goodreads са:
1) Дъщеря на съдбата
2) Портрет в сепия
3) Къщата на духовете

Затова да питам - щом ги свързват героите, как вървят хронологично книгите по издънките на рода Труеба (ако изобщо така са свързани) Laughing

# 599
"Крадецът на книги" - по средата съм. Харесва ми как пише Зюсак. Вчера ми подариха "Чуй ме" на М. Мацантини и едва се сдържам да не я започна и нея. Никога не съм чела по две книги едновременно, но напоследък го правя. Една електронна по трамваи и опашки, и една хартиена в къщи Stuck Out Tongue .

Общи условия

Активация на акаунт