Красотата на земята сме събрали в цветята! Есен-Тема63

• 35 114
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
Хексилина, страхотни са теменужките. На пролет и аз мисля да завъдя някоя  пак  smile3508

# 76
  • Бургас
Еха,Хекси,супер са ти цветенцата.И аз да покажа едно инатче дето цяло лято беше само шума и сега се сети  Crazy

Че и още пъпки има гадинката Twisted EvilСтана време за прибиране и тя нацъфтя.
И малко хризантемки от сутринта Simple Smile
http://media.snimka.bg/s1/2841/031926324.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/s1/2841/031926325.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/s1/2841/031926326.jpg?r=0
Скоро ще имам и цъфнала"свада" Joy

# 77
  • София
Снимах и моята скромна теменужка.
Скрит текст:

А тази азалия е резултат от днешния пазар. Взех я да я спасявам, много хубав цвят е, но в ужасно състояние. Можете да видите саксийката - нещо като напръстник, не можеше да стои изправена в нея. Но беше в нещо като торфена таблетка, едно на конци и гадно. Дано оживее!
Скрит текст:

# 78
  • на североизток от Рая
 Ех, Хриси, в теменужен свят си живееш!  Heart Eyes Такава красота са тези теменужки, а като ги видя така накуп, получавам сърцетуп!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Денима, това твоето срамежливо цвете дано да те радва поне няколко дни. Още е хубаво времето, сигурно и другите пъпки ще могат да се отворят.

При нас взе да духа доста силно, но поне не е студено.

Нелка, и твоята теменужка много ми хареса.  Simple Smile Нежност!
 Азалията е с много интересен цвят. Дано да успееш да я отгледаш. Капризни са.

Да видим аз кога ще покажа снимки. На друга вълна съм.

Момичета, как сте?

Светле, ???, не искаш ли да се видим на кафе? Новата работа позволява ли ти свободно време?  Hug

Хубава вечер!

# 79
  • Бургас
Нели,те пасифлорите повечето издържат на студено,няма още да прибирам нищо,дават го поне до към 10-11 хубаво време.Ама това зверче ме изнерви защото го имам от миналото лято и едва сега му видях цвета,не,че не знаех как цъфти ама исках да си го видя  LaughingСега като е хладно цвета би трябвало да се задържи по-дълго,ще засичам,обаче мирише странно,не мога да определя,но ми удря на боя за коса Rolling Eyes
Относно азалиите,вече ще се радвам на вашите,няма да ви казвам колко съм уморила,щото ще ме сметнете за диктатор Twisted Evilявно не ме харесва това цвете като е в саксия,в градината друго казват.
Аз искам на кафе,ама сте ми далече,обаче и на двете ви имам някакви координати та ако някога имам път не си мислете,че ще ви подмина Mr. Green

# 80
  • Русе
Минавам набързо само да кажа здравейте  smile3525  пак без снимки Confused
denima, голяма красота си ни показала! Hug
Хекси и ти! Hug  И Izma с хубави и големи нови придобивки!  bouquet
Нямам нищо ново аз,само три луковици-един нарцис и две лалета,които трябва да засадя в саксия.
Преди два три дена се сдържах да взема една гардения.Азалия никога не съм имала,въпреки че много ги харесвам.
Светле, ???, не искаш ли да се видим на кафе? ....
  Hug
Нели  Hug , знам че това не е за мен  Grinning , но в първия момент като го прочетох ми идваше да кажа "да"!   Crazy Hug

# 81
  • на североизток от Рая

Аз искам на кафе,ама сте ми далече,обаче и на двете ви имам някакви координати та ако някога имам път не си мислете,че ще ви подмина Mr. Green

Чувствай се длъжна да се обадиш!  Hug

Светле, ???, не искаш ли да се видим на кафе? ....
  Hug
Нели  Hug , знам че това не е за мен  Grinning , но в първия момент като го прочетох ми идваше да кажа "да"!   Crazy Hug

Кажи "да", кажи, кажи... Hug

Хайде, наистина ви оставям сега, но утре ще покажа снимки. Вече няма да е само спам, обещавам!  Simple Smile

# 82
  • на 90 км от морето
Аз нищо че не пиша, надничам си тук и си се радвам на Вашите красоти, че при мен само шума и марули. Нищо нямам, което да е цъфнало. Две орхидеи ми се кумят нещо, ама ще видим кой кого  Mr. Green
Нели, няма проблем за кафето, аз съм си още на старата работа до 20-ти, но през уикендите не е проблем.

А Денима и  *sve* са длъжни да се обадят, ако минават оттук. Много ще се радвам да се запознаем  Hug Heart Eyes

Надявам се скоро да има с какво да се похваля, ако не, ще гледате зелени снимки  Heart Eyes

# 83
# 84
  • DE
Търкул-мъркул и аз тук Hug
И аз съм от тези, от шпионажа...само надничам, чета и цъкам.
Урте като се наспя, значи след обяд, ще ви събирам пак на кафе.
Лека и мека за вас Heart Eyes

# 85
  • DE
Тук съм и кафето е готово и нещо сладичко кризкам:hug:
Седнала на вън, гледам как се полюшват висящите саксии-май е вече време да прибирам всичко.
Има доста цвят, но, дали не им е студено вече на цветенцата newsm78
Топличко се задържа времето. Още не е имало слани.
Като ви гледам цветята из градините, знам сега, къде се е подслонило слънцето.
Имам няколко фуксии които не знам какво да правя. Жал ми е да хвърлям.
Ако ги прибера в мазата на тъмно и хладно, дали няма да им "видя сметката".
Имам една стара, но я съхранявам на светло и топло.
Посъветвайте ме, моля!

# 86
Добър ден. Аз след малко тръгвам да водя Вики на спорт, но Матце като дойде и викам да мина.
Къде ти е кафето бе жена Simple Smile.
Тук стана няколко поредни дни вали и духа. Ужасно е. Пак започнаха да се образуват езера. Слана имаше преди два дни, направо си е зима. Сутринта беше 2 градуса.
Хазяйката прибра на стълбището нейните фуксии. Друга година са дори в подземния етаж и на пролет са само клечки. Рискувай и виж какво ще стане. Дали ще ги хвърлиш или прибереш така, смятам че е една и съща. Другата жена при която ходим ги изрязва нацяло ( нейните са дръвчета), остава само основата с някое клонче. Изважда всичко и ги слага плътно една до друга в голямо корито. На пролет мести в отделни саксии. Пускала съм снимки, знаете какви големи стават.
Девичка, дано сте добре вече. Всички ви мисля, нищо че не пиша поименно.
Денима, пасифлората много ми хареса. Хризантемите също.
Много ви благодаря за теменужките, аз също много си ги харесвам. Виждаха се прасенцатта на заден план, но не мога да снимам на друго място.
Аз днес едно щях да върша, но се замотах с друго. Едната ми орхидея цъфна днес. Изливах им водата от вчера. Много ми е трудно да ги кисна така, но поне после не ги търся по дълго време.
Хайде две снимки на мушки прибрани в хола и изчезвам.

Скрит текст:

Скрит текст:
Отивам да стягам чантата с гоблена и на Вики с водата.  ooooh! Изобщо не ми се стои час и нагоре там, но не ми се и прибира до нас и после пак да ходя.
Лек ден.

# 87
  • DE
Хекси, ами то, на кафето, свят му се зави да го джуркам у студЪ hahaha
Значи да прибера-ама говоря за гадна, вмирисана и полу-тъмна маза.
Старите мушки като ги изкарам пролетта, първо им махам мухала и паяжините Embarassed
Друго място нямам-тюх значи Sad

# 88
  • Бургас
Хекси,какво като се виждат прасенцата,с един удар два заека Laughingхем китки ,хем прасенца  Heart Eyes Мушкатата ти са много хубави и свежи.
Маце,сакън ,моля те, не хвърляй PraynigПрибирай където намериш а пък ако оцелеят.Такива са ти хубави аз се мъча с тия от години и за първа година имам оцелели,та ще си ги къткам Naughty
Днес правих бърза инспекция на някой цветенца.Една теменужка е цъфнала.
Пасифлората е отворила още една пъпка,тук там и някое мушкато.Най-се зарадвах на новите листенца,на хоичките които наскоро ми подариха.Другото което ме зарадва,че  резничетата фуксии,също подарък, са пуснали коренчета,само на 2-3 още няма,но са свежи.
Скоро ще трябва да ги засадя и да им търся място Rolling EyesМисля да ги сложа в малки чашки за да не заемат много,а на пролет ако оцелеят ще ги мисля.
Само мурайката ми нещо стачкува,на другите хора цъфнаха а на моята и падат пъпките Sad,що така се получи,не разбрах,не е на тъмно,на перваза на прозореца е,ама знам ли  newsm78

# 89
Само мурайката ми нещо стачкува

Какво ще рече това newsm78

matze , няма ли къде да ги сместиш? Да не са у мазето?

Общи условия

Активация на акаунт