Зимна приказка ни предстои,с желаните ни две черти-тема 45

• 27 477
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
Само при мен ли няма интрига и двамата са 0 положителна и аз съм такава!? Laughing

# 151
За съжаление Рости, май интрига няма. Много ми е тъжно, че те разочаровам Simple Smile

# 152
  • планетата Земя
Елена,сложих ти линк с таблица в предния си пост
Рости,при двама родители с 0 ва няма никакви вариации освен 0 ва

# 153
Относно ЦС, какво бихте ме посъветвали да приема.

В американският форум, в който пиша има следните две популярни неща: 1) сироп за отхрачване Mucinex, 2) специален лубрикант, идентичен с ЦС, марката му е Pre-seed. Аз лично не съм ползвала нито едно от двете до момента. Не знам за второто дали го има по аптеките в България, а за първото предполагам логиката е че увеличава като цяло количеството "слуз" в тялото.

Последна редакция: вт, 05 ное 2013, 21:55 от elenna

# 154
Здравейте момичета,   bouquet
аз също съм сред НЕ чакащите! Praynig
Имам още 4 , 5 дена и съм мн нетърпелива да резбера, но няма какво да правя освен да чакам и да се моля Т. да не пада, и чудото да е станало!  Praynig
Лека и спокойна вечер на всички  Hug

# 155
Maqqq91, добре дошла в групата Simple Smile. Всеки ден ми се тества търпението, а това е чертата, която най-малко притежавам. Пожелавам ти успех!

# 156
утре ми стиснете палчета  Hug Hug имам нужда  Hug
мая добре дошла и от мен, дано да успеете, като гледам има големи шансове  Peace
миленка, мн се смях за думите ти  Flutter

# 157
утре ми стиснете палчета  Hug Hug имам нужда  Hug
Стискам до посиняване! Обикновено нося късмет много!

# 158
Azira, стискаме здраво?
Елена, щом носиш късмет започвай да стискаш и за мен още от сега, нищо че не чакам чак към 18! Grinning

# 159
Едно време доста се увличах по тези неша и даже си спомням, че ходех на клуб по генетика. По мои спомени, това означава, че и двамата родители са с комбинация АО, и шансът са се получи ОО е 25 %. Обаче това беше в 6ти клас, ХА-ХА. Забравила съм всичко.
Сега си отчетох собствената грешка и това е, че аз реших непременно, че знаем че и двамата родители са АО, което реално е задължително, за да има дете с група О от родители с група А. Но те може да са и двамата АА, или единия само да е АО и в такъв случай наистина детето е 100% А и цялостната вероятност намалява и става една малка част от всички възможни случаи. Но за нашата раса (бяла), в населението вероятността на хора с грпа А да са АО сигурно е по-голяма от хипотетичната базирана на вероятности, поради големия брой на хора с кръвна група 0 (като гледам статистиките за честота на срещането). Абе в какъв филм ме вкарахте и вие, не стига че по цял ден работя със статистически изследвания ... Simple Smile

# 160
Елена, щом носиш късмет започвай да стискаш и за мен още от сега, нищо че не чакам чак към 18! Grinning

Ооо, нямаш грижи. И за 18 стискам.

# 161
  • Монтана
А за 11-ти  Sunglasses Laughing

# 162
Разбира се. Само трябва да си направя списък!

# 163
хаха явно всеки ден ще стискаш палчета  Crazy еленче, дано наистина ми носиш късмет, искам да ви споделя няколко нещица преди да си легна  Hug че утре ще бързам за работа;
преди малко ми се скъса червения конец -нося го повече от година и половина, някак си се надявам че с него ще се оттърва от лошото и ще ми донесе късмет това ... той бе изтънял, но докато чистих пода в кухнята със стирката и се закачи и падна докато реагирам вече бе на земята;
Трябва да се преобърнат нещата, не може така да продължава;
Утре милото сутринта ще ми сложи новичък, сигурна съм че ще го зареди с много сила и енергия  Heart Eyes няма да мога да изчакам мама да ми го завърже (предния тя го сложи), защото се срещам с много хора на работа и не искам да бъда без конче, някак сама се успокоявам като съм с него  Heart Eyes
Дано не съм ви досъдила  Hug
и нещо за размисъл  Hug Hug

# 164
Добре дошла на Мая  Hug и успех !

Azira_smile ,благодаря за пожеланията Hug и стискам палци   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт