Зимна приказка ни предстои,с желаните ни две черти-тема 45

• 27 477
  • 734
  •   1
Отговори
# 165
Еленна - Много благодаря Hug аз съм зодия близнаци и най-мразя да чакам, нооо...  Rolling Eyes Това ни е 3 месец опити и вече съм се  #Crazy напълно, какви ли неща не си мисля! И аз искам да се възползвам от късмета ти  Flutter ощаквам палциииии...!!! bouquet

Азира - Дано мила! Praynig
Незнам защо, но миналия месец бях по- обнадеждена (пък не си следих Т.). Единственото нещо от което мога да се надявам, за този месец е, това че гърдите започнаха да ме болят веднага след О. (и продължават), което е нещо ново за мен. Обикновено ме болят нааайй-много 1 седмица преди М.  newsm78 Стискам силнооо палциии   bouquet

Малката лисичка - Добре заварила  Hug

# 166
Здравейте,милички  Hug

Влизам да ви пожелая приятен ден!

Нещо не ми остава време за писане напоследък-прочетох ви диагонално и разбрах , че сте обсъждали интересни темички GrinningПо-късно ще се върна за по-обстоен преглед на печата Simple Smile

Добре дошла, Мая!

# 167

Вече съм във зимно настроение, така че ви черпя със зимна закуска. Искам да ми идва вече. Според доктора трябва да е днес - утре и съм на тръни от нерви. Искам да дойде и да се почва. За тази вечер имам планирано запиване с малиново вино като за последно. Ако не е дошло до довечера се надявам виното да отпусне и така

# 168
еха Estlar  страхотна закуска
така ме подсети ,че идва коледа ,много ми е на сърцето тоя празник.
май другата седмица имаме много не чакащи ,стискам ви палци на всички.
http://kalpazanka1.snimka.bg/other/tnn.785541.31936032
момичета днес май ми е най-положителен теста от днес ли да го броя положителен newsm78
мен вчера ме тресна пак кръвното и нищо не свършихме ама каквото такова,нещо главата ми трещи от задачи.
 МАЯ добре дошла Hug
 Azira_smile  и аз имам такъв конец успокояваме поне без него ми е нервно ,но явно е до главата Rolling Eyes.
знам ,че като падне значи се е напълни с  лоша енергия и  сам си пада, и си слагаш нов.важно е сам да си падне.иначе аз ,чакам 20,12 тогава се слагат новите и си стоят докато паднат .

# 169
Ваня , положителен е

# 170
Добро утро и от мен

Естлар страхотна закуска   bouquet

Азира и аз имам конец и като теб като се скъса се панирам - незнам защо съм решила че ако се скъса не е на хубаво и веднага си връзвам нов докато милото ми сплете нов и ми го върже.

Мая добре дошла Hug

Аз нещо много се уморявам уж не правя нищо - ама ето го днес станах , оправих леглата, измих си косата направих си кафе и закуска на малкия и едва ходех и ме и стегна - а малкия подскача че му се играе но аз се опънах като кит на дивана и толкова. 

Хубав ден на всички.

# 171
Добро утро и от мен! Simple Smile
Естлар - страхотна закуска! Аз сега съм на лека диетка и така се облизах на това, което си публикувала.  Embarassed
Мая - добре дошла при нас! Кои ли обича да чака , мила ... но 3месеца, е прекалено рано да се отегчаваш Wink Късмет и дано не ти се налага дълго!

Тази вечер моят мъж си идва и ...  luvbed Следобед трябва да отскоча до аптеката, да си купя тестове за О., реших да продължа пак с Овю, и така .. Simple Smile старата песен на нов глас.
Приятен ден на всички!

# 172
Благодаря на всички момичета за топлото посрещане! Hug
УСПЕХ и търпение на всички очакващи!  Praynig

# 173
Здравейте момичета как сте, с търпението всички сме на едно дередже, нооо няма друг начин, уверявам ви, че търпението ще се възнагради за всяка една от нас, просто е въпрос на време  Hug
elenna - аз съм ползвала Пре Сийд, има го в Бг, не е много евтин самият гел имат и официален сайт, вече не помня каква му беше цената, но го има. Доволна бях, въпреки, че не свърши работа при нас, понеже проблема се оказа в плувците на милото. Той обаче не беше много доволен, не използвах препоръчителната доза, че ставаше една лъзгавина... Embarassed Embarassed Embarassed много мокро и той не беше много доволен.
За сиропа за кашлица има ефект само ако съдържа в себе си съставката Гвайфенизил - към миналата зима в България се предлагаше само 1 вид сироп за кашлица, който съдържа тази съставка и той беше Судафед Бронхо ментол. Другите сиропи за кашлица не съдържат тази активна съставка и се губи смисъла за целта, за която го искаме ние.
На всички пожелавам прекрасен ден и много обич и сбъднати мечти  Hug Hug Hug

# 174
Здравей те и от мен Simple Smile С мъжът ми решихме, че и на нас ние време за второ имам дъщеря на 8 г. Правим опити от около 4-5 месеца. Този месец май ще пропуснем защото него го няма до 9-ти, а аз сега съм в ову. Записвам се да ви следя дано скоро всички се похвалим с двете чертички.

# 175
Здравейте момичета!
Аз бях писала тук преди време, но установих медицински проблем и се посветих на лекуването му. Сега уж всичко е наред и влизаме в отбора на опитващите Simple Smile Надявам се, приемате попълнения

Последна редакция: ср, 06 ное 2013, 11:40 от Arya Stark

# 176
  • Монтана
Добре дошли на новите момичета  welcome и мн мн да не се задържате тук

# 177
Здравейте , милички   bouquet
Аз днес нещо не съм в кондиция , ходим по лекари само за малката,та ще лекувам нея първо за момента.

Добре дошли на новите попълнения   bouquet

# 178
Привет мацки, аз тия дни хич нямам време да пиша, ви ви следя  Hug

Золин, и от един път става не се тревожи за това. От опит ти казвам Wink И аз съм за 12ти като теб, но тоя месец хич не го мисля, концентрирала съм се в други неща, каквото стане....

Някой питаше за вечерната иглика - аз съм пила, имаше ефект при мен.

Естлар, хайде да ти идва и нещата да протекат точно както ти се иска следващия месец  Hug

Ваня, положителен е теста, действайте Laughing

Лисичката бързо излекуване на вас

Добре дошли на новите момичета  Hug

хубав ден на всички

# 179
  • Монтана
Момичета....бе искам да си сложа една моя снимка за АВАТАР , но е голяма...не става #Cussing out Някой може ли да ми каже как да я смаля? Това е снимката

Общи условия

Активация на акаунт