Зимна приказка ни предстои,с желаните ни две черти-тема 45

• 27 477
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
  • Монтана
Ако някой може да ми я смали и да ми даде после линк към нея, ще съм много благодарна  Hug не съм много нахална , нали  Laughing

# 181
  • София
Фло, ето http://prikachi.com/images.php?images/845/6727845n.jpg

Да взема и аз да си сложа аватар освен Simple Smile

# 182
belora , много благодаря   bouquet

# 183
  • Монтана
Охххх пак не става  Sad пише че е голяма и е размера трябва да е под 160x200

# 184
  • София
Охххх пак не става  Sad пише че е голяма и е размера трябва да е под 160x200

Thinking Размера е 122х128, откъде накъде решиха, че не става Sad

# 185
  • Монтана
Ми айде де ....Пак ще опитам.А видях че е толкова размера, но това ми исписва, като се опитам да кача

пс: При опит да бъдат запазени промените във вашия профил възникнаха следните грешки:

Аватарът, който сте избрали, е с по-голям размер и надвишава максимално допустимите стойности за ширина и/или височина.

# 186
belora, мерси за обнадеждението Simple Smile ох, как искам и аз да се концентрирам върху нещо друго и да не го мисля! А лекарят ми каза, че колкото повече го мисля, толкога повече се блокирам; наистина е така и даже миналия месец нямах желание за  luvbed

toito,приятни моменти и много хубави емоции този месец
estlar,спокойствие и много позитивна енергия ти изпращам!

Момичета, иска ми се да питам нещо: случвало ли се е на някоя от вас да има обилно течение/слуз, не знам как да го нарека, седмица преди менструация? Този месец не се надявам на бременност, но искам да знам дали това е нормално; вчера имах по бельото малко и после в тоалетната изтече доста голямо количество, направо се стреснах! Бяло, лигаво, гъсто; съжалявам, че не звучи много добре. По принцип имам подобна слуз преди овулация, преди да стане прозрачна течността. Но седмица преди менструация и толкова много.
Със сигурност ще питам лекаря за повече информация, но исках да разбера дали сте забелязвали нещо подобно. Мерси!

# 187
Нормално е преди МЦ, също ако си бременна пак е нормално Joy Даже според фертилити френд 29 процента от забременелите жени докладват за такова течение. Не казвам, че си бременна,  само че най вероятно всичко е ок  Wink  Hug

# 188
Золине - При мен се увеличава около О. за няколко дена, после намалява и няколко дена преди цикъл отново се засилва. Този месец обаче пак започна около О., но не спря. newsm78

# 189
belora,maya благодаря, че споделихте Simple Smile Няма да се притеснявам, чакам следващата седмица, а междувременно се опитвам да си запълня дните с хубави емоции и да не мисля за евентуални проблеми.

Много хубави емоции и на вас!   Hug

# 190
Здравейтее момичетаа bye
Виждам че има 2 подобни теми, позволете ми да се присъединя и към тази.
Ще ви чета с интерес!
За себе си какво да кажа, на 24 съм, правим опити от месец-два.
Утре трябва да ми е О.
Пожелавам на всяка да види мечтаните 2 чертички в най-скоро време!
Тепърва ще ви опознавам и запомням.
До скоро   bouquet

# 191
Росинка , добре дошла   bouquet

# 192
Аз съм кълбо нерви. Цял ден се мотам с превръзката и обикалям наляво надясно, макар че очевидно няма да ми дойде днес, поне се надявам да е тази вечер, че да хвана четвъртък, най-късно петък сутрин, че иначе хващаме уикенда и става много неприятно

# 193
привет на новите момичета ,дядо Коледа да ви донесе изненада ви желая Grinning
Estlar  спокойно, загрей се ,пийни винце, пък то си знае ,може пък така да трябва да стане.

# 194
Естлар, тази закусна все едно е сервирана в трапезарията на моите свекъри, само дето нямат каменни котки до камината. Останалото го докарва много добре и ми напомни, че няма да е зле да си купим билети за Коледа Simple Smile

Дано днес всички получат това, което искат!

Общи условия

Активация на акаунт