Зимна приказка ни предстои,с желаните ни две черти-тема 45

• 27 151
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
ех тоито, дано е скоро, ще стискам мн палци  Hug Hug Hug по Коледа се случват чудеса!

аз само ви чета за тези ПМС пък аз нямам такива ... и точно поради това си мисля, че ще ми дойде, нонадеждата последна умира  Party

лисичка, радвам се за окото!
Аз тия дни ще кажа на милото да ми пусне тестове  Hug
буци, честито и от мен, само успехи по пътя да имаш!
фло, дано си по-добре, знам какво е като ти е такова кръвното ...
надин, дано не дочакаш лелката!
елена, да не би да не са нагласени хормоните?
на всички  Hug Hug Hug Аз отивам да уча, навън много студено, стои ми се на топличко вкъщи по цял ден  Blush Blush аз съм от тоя тип хора-домошарче  Blush

# 646
Благодаря ви, за позитивните отзиви относно дипломирането ми, но аз определено не съм много обнадеждена! Не са за оплакване родните ни даскали /дай Боже да не ме прочете някой от тях, точно сега в тоя момент, че не искам и да си помислям какво ще ми "чуят ушите"/, ама те горките все ще намерят за какво да мрънкат! Все се дрънчат за нещо безплатно, все парите им били малко, все децата са лоши, и т.н и т.н. за съжаление работата ми е пряко и косвено свързана с даскали и горе долу знам за какво иде реч, разбира се има приятни изключения, но те са единици.../Естлар теб пък и не съм си помисляла да те слагам в кюпа с "лошите", да не се засегнеш/... Честно казано страх ме е да не стана и аз една от тях!!!Но не дай си Боже, ако ми се наложи някой ден и аз ще стана една даскаличка, да видите тогава Wink ще бъде интересно!
Ох дойде малко офтопик, ма днес точно за това си размишлявах...как ще ми прашлясва дипломата у някой шкаф и може би така съм харчила парите на мама 4 години Simple Smile

Ааааа Тоито ма то верно не останало...може и да стане за тая година, не се знае знае ли се...а иначе в коя клиника ще правите опита...знае ли се?

# 647
Буци - благодаря, че ме попиташ за това. Не знам, мила! По принцип са доста напреднали, по тези, които са казали са стигнали до 20 054  newsm78  може и да са повече, но за сега това е на лице, ние сме 20 158, не повече от 100номерца, но надали ще се случи за този месец, защото вече на ден се обаждат на все по малко хора, а декември е малко вероятно ... а и да се обадят декември, ще ни извикат след празниците. Но със сигурност ще стане след тях - януари-февруари - да се надяваме! Simple Smile А за по-рано ... никои не може да каже

Tоито, то не останало!
Дано Новата година бъде много, много успешна за теб! Нова година, нов късмет!

# 648
Буци - благодаря, че ме попиташ за това. Не знам, мила! По принцип са доста напреднали, по тези, които са казали са стигнали до 20 054  newsm78  може и да са повече, но за сега това е на лице, ние сме 20 158, не повече от 100номерца, но надали ще се случи за този месец, защото вече на ден се обаждат на все по малко хора, а декември е малко вероятно ... а и да се обадят декември, ще ни извикат след празниците. Но със сигурност ще стане след тях - януари-февруари - да се надяваме! Simple Smile А за по-рано ... никои не може да каже

Tоито, то не останало!
Дано Новата година бъде много, много успешна за теб! Нова година, нов късмет!

Буци, не се отказвай от това, което си завършила, освен ако наистина не ти харесва!И на мен ми се струва, че са много добре!

# 649
буци, ти явно нещо др работиш или аз не разбрах ...

# 650
буци, ти явно нещо др работиш или аз не разбрах ...

Работя в книжарница! От 7 години съм в тоя бизнес, официлано, а преди това - неофициално, и съм им се нагледала на сеира! Но да ви кажа се замислям понякога дали няма пък да ми е по-спокойно от една страна и по-напрегнато от друга!

# 651
не съжалявай за дипломата, така като я имаш, ако решиш ще я ползваш  Hug важното е да се чувстваш добре  Hug

# 652
По-силно се надявам на това, цикъла да не ми дойде, докато стане време за процедури. Но ако полуа заповедта, това ще е и едно успокоение за нас! А иначе, сме си в "МАЛИНОВ". От там започнахме, там правихме операцията, минахме прегледите - страшно сме доволни - и там мислим да продължим. Simple Smile

# 653
Aз съм  Shocked :

Скрит текст:

# 654
  • планетата Земя
Irene I ,чупиш рекорда по положителни тестове за О за един месец  Grinning .Попитай Денис как може да се тълкува това.

# 655
Irene I ,чупиш рекорда по положителни тестове за О за един месец  Grinning .Попитай Денис как може да се тълкува това.

Точно това и направих  Rolling Eyes  То един, два, три, ама 5.....притесних се вече  Confused

# 656
  • Монтана
Irene, имаш ли под ръка тест за бременност? Направи ако имаш... Коко дни по принцип ти е О
Гледам че си започнала тестовете за О на 15 ден. Възможно ли е О да е била подранила този месец и на 15 вече да е била минала.Чувала съм че тестовете за О към края на цикъла ако са положителни се дължи на едно хубаво нещо.....де моля те направи си тест и пиши какво е станало

# 657
Лелееее чак пък 5  Shocked и аз се облещих!!! На какво ли може да се дължи това  newsm78 интересно...

# 658
Няма начин още да се отчита бременост - ходя този месец на фоликулометрия. О. ми е късна ....за съжаление е рано, за да е това Фло  Hug

# 659
  • планетата Земя
Irene, имаш ли под ръка тест за бременност? Направи ако имаш...

И аз си го помислих.

Irene I ,може да стане интересно при теб  Wink

Общи условия

Активация на акаунт