Алтернативни продукти за дамска хигиена- 5

• 95 552
  • 748
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Верно, Мама Галя, как ги сварИ така?  Shocked

Забравих ги на котлона  Embarassed

# 346
  • FRANCE
Здравейте, това с чашката ми се струва висш пилотаж, но много искам да пробвам с ежедневни превръзки за многократна употреба; Дали някой би ми препоръчал някои които са мънички и евентуално да стават с прашки; Благодаря

# 347
  • Варна
Верно, Мама Галя, как ги сварИ така?  Shocked

Забравих ги на котлона  Embarassed
Ох, отдъхнах си, че си представях някакви най-разни фантасмагории  Whistling

madame, не съм много наясно с видовете превръзчици, моите си ги поръчах от iHerb. Има ги и в Бг - на първа страница можеш да видиш в кои магазини се предлагат. Имам опасения обаче, че формата им е една и съща, нямат разновидности като другите, но понеже са мекички, пак са удобни да се носят с всякакво бельо  Peace

# 348
  • FRANCE
Благодаря, ще погледна. iHerb ме устройва перфектно (във Франция съм). Там с какво име ги търсиш, че все попадам на бебешки пелени?

Последна редакция: чт, 05 юни 2014, 12:30 от madame

# 349
  • Варна
Принципно и там, и в други сайтове можеш да търсиш по ключова дума Pantyliners - това са ежедневните превръзки. А от там може да попаднеш и на други видове.  Peace

# 350
  • FRANCE
Благодаря  bouquet, явно не ги търсех с подходящата думичка  Blush

# 351
аз с cloth pads ги търся, така излизат всякакви видове и размери...нещо се зарибих да си ушия, ама ми взеха машината и като ми я върнат...

# 352
Здравейте, ползвам менструална чашка от няколко месеца. Слагам я според инструкциите обаче постоянно ми протича. А е най-широкият размер, който фирмата предлага. Какви биха могли да са причините?

# 353
Здравейте, ползвам менструална чашка от няколко месеца. Слагам я според инструкциите обаче постоянно ми протича. А е най-широкият размер, който фирмата предлага. Какви биха могли да са причините?
Неправилно поставяне, ако не се е разтворила добре чашката. След като я поставиш може да проверяваш с пръст около целия ръб на чашката дали се е разтворила добре.
Също не съм сигурна за какво протичане става въпрос, при мен се получава леко зацапване, което е от останалата кръв по вагиналните стени и е нормално.

# 354
Не е леко зацапване, тече си сериозно. Точно сякаш не се е разтворила добре чашката, но и това, което казваш съм го правила и до, колкото може да се прецени ми изглежда разтворена. Просто не мога да разбера от къде протича...

# 355
Ами няма откъде освен отстрани. Аз правя няколко обиколки с пръст около чашката след като я поставя всеки път задължително.

# 356
  • Варна
Аз правя номера със завинтването. Не помня в коя тема го обясняваха. Ако се върти свободно, значи не е направиал добър вакуум. С няколо завъртания (в една и съща посока) някак се намества от самосебе си.

# 357
На превръзките за многократна употреба колко време им е "животът"  Rolling Eyes
Бамбук или памук е по-добре да са? Видях, че се предлагат различни видове.

# 358
Колко...ми не знам, зависи от плата и как са ушити, предполагам? Имайки предвид, че не са дреха, че да излязат от мода, можеш много дълго да си ги ползваш. Thinking
Аз като ги купувах, не съм ги обмисляла като материи, не разбирах особено от материи, моите са памучни.
После като купувах многократни пелени, се светнах доста за попиващите материи и всъщност, бамбуковите би трябвало да попиват по-добре от памучните. Thinking

# 359
Супер, гледам всъщност това и се чудя такива ли да са  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт