Алтернативни продукти за дамска хигиена- 5

• 95 518
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
  • Стара Загора
Момичета, Fleurcup как са като качество? Гледам, че в момента са на промоция  Thinking Отзиви някакви? Кои чашки са по-читави?

Ами аз като цяло съм много доволна от моята. Купих я и аз когато беше на промоция, иначе много исках lunette, но ми идваше прекалено скъпа. Преди нея ползвах някаква китайска от e-bay, но в най-силните ми дни определено ми пропускаше колкото и да "завинтвах".  Blush Grinning Но с Fleur-a определено се родих, е понякога ми прицапваше, но то предполагам беше по-скоро от това, което не се е доизтекло отстрани при ваденето. Иначе пише, че е от медицински силикон само дето на тази цена 9.99 пристига без торбичка, но винаги може да се импровизира с някаква друга.

# 421
Здравейте,
Имам въпросче относно Мелуна. Възможно ли е на 3-я цикъл да се прецака? В смисъл, не ми прави вече вакуум и когато ми е по-обилен, протича и то не малко  newsm78 Първите 2 пъти нямаше такъв проблем, а сега дори и я вадя лесно, директно с дърпане....
Преди бях с китайска, беше безупречна, но падна в тоалетната и реших да мина на по-горен клас, а то....

# 422
  • TX
здравейте, поръчала съм си чашка и пътува сега се образовам от вас

# 423
Съвсем случайно във фейсбук попаднах на реклама на български сайт, който е специализиран точно в продажбата на алтернативни продукти за дамска хигиена - има всички размери и цветове мелуна, че и лейдикъп. Май и в нашата държава са видяли, че имат почва тези неща Simple Smile

# 424
  • Wolwedans
Съвсем случайно във фейсбук попаднах на реклама на български сайт, който е специализиран точно в продажбата на алтернативни продукти за дамска хигиена - има всички размери и цветове мелуна, че и лейдикъп. Май и в нашата държава са видяли, че имат почва тези неща Simple Smile
Мисля, че няма да прозвучи като раклама ако споменеш името на сайта или дадеш линк. Всеки сам решава откъде да поръчва, но е добре да разполага с информация, за да може да избере Peace

# 425
http://lila.bg е сайтът Simple Smile
Страницата им във фб е https://www.facebook.com/shop.lila.bg

# 426
точно този е сайтът. Адски ме съблазнява лейдикъпа нещо, но формата й е малко странна. Някой от тук да ползва, за да даде отзиви?

# 427
Дами, извинявам се, ако е говорено вече по темата.

Внимавайте с употребатата на менструални чашки, ако ползвате спирала!

Съществува риск вакуумът да засмуче спирала и без да подозирате да се сдобиете с наследник Simple Smile

# 428
Дами, извинявам се, ако е говорено вече по темата.

Внимавайте с употребатата на менструални чашки, ако ползвате спирала!

Съществува риск вакуумът да засмуче спирала и без да подозирате да се сдобиете с наследник Simple Smile
Случило ли ви се е това реално? Чела съм по темата и не съм срещала такова мнение за вакума. По-скоро е проблем да не се закачи връвта (или както се казва това на спиралата) с чашката. Но с обикновените чашки като Мелуна и т.н. това не е проблем, тъй като се носят ниско. И все пак, чашката не бива да се дърпа без да се е развалил вакумът.

# 429
Случило ли ви се е това реално?

Случаят е реален от практиката на наша близка гинеколожка, която обаче не влиза по форуми и не може да свидетелства Wink

Спиралата се е разместила (образно казано) дотолкова, че жената да не усети, но същевременно да не върши работа.

# 430
Ясно. В такъв случай е възможно чашката да е била прекалено високо до цервикса и да е закачила въпросната връзка. Или наистина да е имало яко дърпане с вакум.
Иначе съм чела, че може да се помоли гинеколог да скъси връзката, така че вероятността от закачане ще е по-малка.

# 431
точно този е сайтът. Адски ме съблазнява лейдикъпа нещо, но формата й е малко странна. Някой от тук да ползва, за да даде отзиви?
Щях да отговарям, но се отплеснах по другата тема. Какво й е странно на формата? На мен си ми изглежда същата като другите. Ползвам вече вече 5 г., нямам проблеми. Преди нея имах муункъп, но откакто я взех не съм докосвала муункъп-а. Безцветната се е оцветила, но даже мога да кажа, че е по-малко за 5 г., в сравнение с муункъп, която съм ползвала месеци.

# 432
Здравейте,
Сдобих се с китайска чашка, много мекичка и изненадващо лесна за поставяне/махане. Разтваря се още при поставянето и усещам как прави вакуум.  Опашчицата и обаче беше  дълга и ми дразнеше. Скъсих 2 пъти, остана и само 1 деление. Пак ми боцка в определена точта и имам чувството, че ми прави раничка.
Дали мога изцяло да махна опашката? Ще става ли ли да се вади само за оребряването от дъното? Ето тази е:
http://www.aliexpress.com/store/product/retail-small-large-for-p … 5_2015457980.html
Иначе съм доволна, чудя се дали да не взема с топче. То усеща ли се?

# 433
Можеш да махнеш изцяло дръжката, само внимавай да не срежеш по някакъв начин дъното на чашката. Мелуна имат такъв модел, без нищо. Ако имаш опит или си достатъчно уверена, че ще се справиш няма проблем.
Ако разбирам правилно това май се получава при жени, при които цервиксът е разположен по-ниско. В момента съм се заела да установя моят как е разположен Mr. Green

# 434

Ако разбирам правилно това май се получава при жени, при които цервиксът е разположен по-ниско. В момента съм се заела да установя моят как е разположен Mr. Green

Mr. Green Mr. Green Сподели, ако установиш  Mr. Green
П.с. Моята чашка изглежда по абсолютно същия начин, но не съм рязала нищо, защото явно не ми прави този вакуум и винаги я намирам по-нагоре, откъдето съм я сложила. По този начин дръжчицата изцяло е вътре и ако я изрежа не знам дали ще мога да я извадя  Thinking
А един път ми се случи в чашката да има нещо като по-голям съсирек, нз и аз точно, предполагам, че част от ендометриума, която се изхвърля с цикъла, та ми беше заело повече място в чашката и имаше леко изтичане.

Общи условия

Активация на акаунт