Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 20

• 68 989
  • 723
  •   1
Отговори
# 270
  • при късмета
Ето тук
http://bg.barniworld.com/promo/
Отиваш на регистрация или регистрирай код и ще ти излязат полетата които трябва да попълниш

# 271
Здравейте! Искам да попитам дали някои от спечелилите електронен четец от Калиакра си го е получил вече? Защото вече почти се навършва месец, откакто го спечелих, а нямам вести от тях, освен енциклопедията, която ми донесоха погрешка, и сега чакам да ми я сменят с четеца. Но май ми намирисва, че ще си остана с нея. Просто много некоректно отношение от страна на Калиакра.

# 272
Ами аз спечелих четеца на 31.10 и все още го няма. После, седмица по-късно, спечелих една енциклопедия, после и още една и вече ми ги донесоха и двете.
Когато се обаждах да заявявам наградите си ми казаха, че срокът за доставка на енциклопедиите е 14 дни /работни или не, не помня/, а за четците - 30 дни. Ако са работни - има още време.
Не вярвам да се изложат. Преди доста време имаше две поредни години игри на Калиакра с награди стипендии - и в двете кампании спечелих по една Simple Smile и бяха много коректни.

# 273
  • Варна
Току що спечелих домино от "Барни". Party Какво беше там, трябва ли да им звъня, след като съм си въвела данните при заявяването на наградата, или това е достатъчно?

# 274
  • Варна
Пък аз да се похваля  Mr. Green, днес получих шоколадите на Милка, които спечелих на 7 октомври, снощи им писах лично съобщение дали някога ще ги получа и днес куриера цъфна на вратата ни Mr. Green, иначе ми отговориха че времето за доставка е 45 календарни дни  Shocked

От БарнитУ нищо освен комплимент  Joy Joy Joy - картинка за телефон

# 275
Здравейте, нова съм. участвам чат пат в игри за някоя наградка, предимно за детенцето Simple Smile

# 276
  • София
Току що спечелих домино от "Барни". Party Какво беше там, трябва ли да им звъня, след като съм си въвела данните при заявяването на наградата, или това е достатъчно?
Звънни, и си дай адреса   bouquet

# 277
Ами аз спечелих четеца на 31.10 и все още го няма. После, седмица по-късно, спечелих една енциклопедия, после и още една и вече ми ги донесоха и двете.
Когато се обаждах да заявявам наградите си ми казаха, че срокът за доставка на енциклопедиите е 14 дни /работни или не, не помня/, а за четците - 30 дни. Ако са работни - има още време.
Не вярвам да се изложат. Преди доста време имаше две поредни години игри на Калиакра с награди стипендии - и в двете кампании спечелих по една Simple Smile и бяха много коректни.

Само аз ли от 4 касови бележки нищо не печеля  Crossing Arms

# 278
  • Варна
Звънни, и си дай адреса   bouquet

Мерси много, утре ще им звънна! Hug

# 279

Само аз ли от 4 касови бележки нищо не печеля  Crossing Arms
И аз :/

# 280
Е, сега да не вземете да се отчаете. Вероятно ще грабнете някоя от големите награди!   bouquet

# 281
Дай Боже   Praynig всеки му  Wink

# 282
  • Русе
Трябва да се обадиш,че нещо системата им куца!!Може ли да погледнеш точния час ,че детето ме изяде за още едно домино...първото го спечелихме в 15.42,но вече не ми връзва  newsm78

# 283
Запис и от мен. Скоро открих темата, много е полезна!

# 284
Трябва да се обадиш,че нещо системата им куца!!Може ли да погледнеш точния час ,че детето ме изяде за още едно домино...първото го спечелихме в 15.42,но вече не ми връзва  newsm78
Аз моите 2 ги спечелих в 15,49 и 15,50, но и на мен вече не ми връзва,май са променили часа!? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт