:: Лидл ::34::

• 78 476
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Как търсите даден продукт от асортимента в сайта на ЛИДЛ? Аз например исках това да открия:
http://www.lidl.de/de/J-D-Gross/J-D-Gross-Schokoladenstaebchen-C … lection-Superieur

И да използвам да попитам - каква е цената в Лидл на тези шоколадчета? Горе-долу - искам да сравня с МЕРСИ  Peace

p.p Гледам, че още не сте успели да ми отговорите и допълвам с въпрос - как приготвяте белите немски наденички? Аз скоро ги пекох на грил, но ми се стори, че на опаковката пишеше нещо за попарване. Намираме ги малко странни на вкус, но ни допадат.

Последна редакция: нд, 17 ное 2013, 23:26 от stenly

# 646
Мен май месец буквално си ме излъгаха по телефона ,че чопъра ,който ден преди да се обадя го имаше магазина и то близо 10бр,бил върнат на производителя.От магазина ме насочиха да се обадя да ми го доставят и ми казаха че са ги върнали.
Не мисля,че връщат стока на производителя ,който и където и да е той,просто се прибира за следваща промоция.
 Ядосах се и си купих чопър от съседният Техномаркет.
 Чета за доста доставени така стоки, персонала на магазина учтиво обяснява ,че точно така става.
 Но или попаднах на кофти оператор или аз съм Марко Тотев Grinning 

# 647
Като ви чета, имам чувството, че само в Лидл се обличате и обувате Simple Smile

# 648

На прав път си - Лидл, LC Waikiki, Спортдепо и Спортсдирект.. те тва е  Mr. Green

# 649
В този ред на мисли, си сефтосах зимните обувки,които си взех преди месец. Бяха около 30 лв. Не мога да намеря снимки. Едни високи са, имаше тях и апрески дамски. изпробвах ги в планината- много топлят. Мисля, че зимата може да започне спокойно за мен Simple Smile

# 650
Мен май месец буквално си ме излъгаха по телефона ,че чопъра ,който ден преди да се обадя го имаше магазина и то близо 10бр,бил върнат на производителя.От магазина ме насочиха да се обадя да ми го доставят и ми казаха че са ги върнали.
Не мисля,че връщат стока на производителя ,който и където и да е той,просто се прибира за следваща промоция.
 Ядосах се и си купих чопър от съседният Техномаркет.
 Чета за доста доставени така стоки, персонала на магазина учтиво обяснява ,че точно така става.
 Но или попаднах на кофти оператор или аз съм Марко Тотев Grinning 

Сори за спама, какъв си взе, и доволна ли си, може и на лични  Peace

# 651
stenly, тези шоколадчета са 3.99 лв., 200 гр. Взимала съм, хубави са. Като цяло харесвам всички шоколади на J.D. Gross. Simple Smile

Исках да допълня, че са 3 вида. Със синичката опаковка (Vollmilch-Auswahl) шоколада е млечен с различни пълнежи, с тъмно зеленикавата(Große Auswahl) има блокчета с млечен и черен шоколад пак с различни пълнежи, а с червената опаковка(Dunkle Auswahl) само тъмен  шоколад с различен пълнеж, макар че сигурно си ги разгледала и знаеш от линка, с който си ги показала Simple Smile

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 10:41 от maria.v.b

# 652
  • Sofia
Фукла, ако не си овършала ти овчакупелския Лидл, значи някой друг е взел тази сутрин, рано-рано последната кофа, останала от вчера.
   Аз си взех апрески, коледните свещи - червени със звездички и брашното Кастело.

# 653
Апреските от днес ли са?

# 654

От четвъртък. Simple Smile

Някой успя ли да види на живо часовниците? Като отидох към 9:30 в Лидл в Овча купел не беше останал НИТО ЕДИН. Нито дамски, нито мъжки. Исках да взема за подарък на половинката... Кога ги разграбиха, не знам. Simple Smile

# 655
Даже имам чувството, че всичко купувате само т Лидл. Simple Smile И още се чудя толкова ли са качествени нещата или евтини? Защото аз като видях например онези поларени чаршафи...  ужас Simple Smile Обаче купих на детето блузки с дълъг ръкав, които бяха намалени на 6.99

# 656
  • Варна
Даже имам чувството, че всичко купувате само т Лидл. Simple Smile И още се чудя толкова ли са качествени нещата или евтини? Защото аз като видях например онези поларени чаршафи...  ужас Simple Smile Обаче купих на детето блузки с дълъг ръкав, които бяха намалени на 6.99
Не съм от най-активните клиенти, но ще ти отговоря - не всичко е от ЛИДЛ, но доста основни неща могат само от там да се пазаруват. Някои неща са качествени, други не толкова, просто съотношението цена-качество е отлично. И не на последно място възможността да върнеш без проблем. Аз лично много неща съм взела по тази причина , но още нищо не съм връщала Mr. Green
Освен това всеки взима каквото му е необходимо ( и не толкова) и каквото харесва и споделя тук и понеже темата е за ЛИДЛ оставаш с такова впечатление.

maria.v.b - Благодаря за отговора! Мъжът ми взел от млечните и дарк колекцията, но хвърлил касовия бон и не помни цената (МЪЖ!!!). Аз предпочитам млечния шоколад, но останах много приятно изненадана от "тъмната колекция.
Искам да похваля парченцата плодове за декорация - много са приятни на вкус, жалко че не взех повече.

# 657
Кое сладко ползвате за чийзкейк?

# 658
Ойййй, ако се върнеш няколко стнаници назад, ще намериш 3-4 страници изписани само за чийзкейк. Все си мисля, че и за сладкото пишеше там.

# 659
За мен е приемливо съотношение цена-качество, въпреки, че имам 2 кофти покупки - едни туристически маратонки, които се разлепиха на 2ия месец и от джегинсите - единия чифт ми се усуква единия крачол, нещо при шиенето са го опънали.
Особено съм фен на детските им дрешки. И защото редовно сравнявам с немските брошури, и много ми се ще някои от нещата да ги има и тук. Особено тези обущета, че имат и 22 номер http://www.lidl.de/de/Fuer-echte-Kochprofis-ab-28-11-/LUPILU-Kleinkinder-Stiefel Забелязала съм, че понякога пускат някои неща, които не им фигурират по брошурите и промоциите. Миналата седмица тези якета http://www.lidl.de/de/Fuer-echte-Kochprofis-ab-28-11-/LUPILU-Kle … ungen-Winterjacke ги имаше на Халите.
Памперсите на Тужур със сигурност бяха на промоция пролетта, тогава купихме 4 пакета.

Общи условия

Активация на акаунт