Гласуване за форумски заядливец за година 2013-та

• 4 040
  • 46
  •   1
Отговори
# 15
Амфетки или шльокавица, значение няма, но доста народ от форума изглежда много опиянен.  Laughing
Аз пък като гласувам и като видя резултатите, се оказва, че само разсейвам вота.  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 16
Troy ме спечели с комбинацията "висока непровокирана агресия-слабо владеене на езика".  Peace

# 17
Лизет.
Всички ние сме прости тъпи бедни ограничени лузърки, мъжете ни - мухльовци и нямаме собствен бизнес.  smile3537 smile3538 smile3537
Че кой ви е виновен?
Явно ние самите.

# 18
  • на брега на морето
Лизет и Трой са забавни, какво кофти им намирате?
Но не съм гласувала за ни една от двете.

# 19
Лизет.
За да си злобар-демон, трябва да си интелигентен- не виждам какво прави Вилико тук  Laughing

# 20

За да си злобар-демон, трябва да си интелигентен- не виждам какво прави Вилико тук  Laughing

На същото мнение съм . Вилико е за друга категория  Simple Smile

# 21
Трещерица не знам какво прави тук, това че жената има по-остър език и се изразява с резачката не я прави злобна.

Злобна е Лизет. Тя го прави, защото изпитва удоволствие да мачка виртуално. Вероятно защото я мачкат реално. За нея гласувам.

И за Лиляна мисля същото както ти за Трещерица  Rolling Eyes  Не са ми много на място.

Лизет е някакво крайно същество и макар да не лази много из Клюкарник, ми е направила впечатление. Твърде агресивна.

А защо само по един глас?

# 22
  • Kопенхаген
Лиляна

# 23
  • Другата България
Лизет.

И аз така мисля. Затова гласувах за Лиляна, и е 50/50 положителна/отрицателна.Положителното е, че  е открита, което поне за мен си е плюс. Peace

# 24
Трещерица не знам какво прави тук, това че жената има по-остър език и се изразява с резачката не я прави злобна.

Злобна е Лизет. Тя го прави, защото изпитва удоволствие да мачка виртуално. Вероятно защото я мачкат реално. За нея гласувам.

Нали тук се гласува за заядливец, не за злобар?

# 25
  • В Космоса
Нино, 1 глас, защото снощи като пусках анкетите въобще не се сетих, че трябва да са повече. Днес повдигнаха въпроса в коментарната, но реших да не променям. Не знам... То нали се сещаш, че както и да го направя няма всички да са удовлетворени... Grinning

# 26
Нино, 1 глас, защото снощи като пусках анкетите въобще не се сетих, че трябва да са повече. Днес повдигнаха въпроса в коментарната, но реших да не променям. Не знам... То нали се сещаш, че както и да го направя няма всички да са удовлетворени... Grinning

ОК, де, щом така е решило мнозинството. Супер странно ми е, понеже за пръв път е така. Но Ок.

# 27
  • В Космоса
А чак мнозинство, не. Само няколко човека се изказаха. Ако много държите и се съберете да се произнесете в другата тема не ми пречи да го променя.  Peace

# 28
  • Kопенхаген
Относно Вилико, тя милата така се е ,,впила,, с нейното на всяка дупка запушалка във форума, че чак не прави впечатление  Grinning

# 29
  • София - Рим и обратно
Гласувах за Трещи, макар че номинирах Вилико.
Просто тя е несравнима в абсолютно позитивен смисъл, не влагам понятието "злобар" в титлата. Способна е с три думи да те нареже на салата, а това си е талант.

Общи условия

Активация на акаунт