Гласуване за форумски заядливец за година 2013-та

• 4 038
  • 46
  •   1
Отговори
# 30
Гласувах.
Не знам дали е от злоба,но потребителката ми идва твърде агресивна в заяждането и обясненията си колко си тъп,щом едикаквоси Tired А и си е Демон Sunglasses

п.с. обаче се замислих за кого точно да гласувам. Tired

# 31
всички номинирани са склонни към заяждане ,
все пак произволно избрах едно име ...

# 32
  • в едно миланско село
глас за Трой. с либов. всичкото и "заяждане" е на място.

# 33
Те всичките са склонни малко или много към заяждане, но хъсът на Lizet33 да обяснява на всеки, имал неблагоразумието да сподели, че има проблем с мъжа си - че тя е тъпачка, а той краен олигофрен и мизерник щом нямат къщи, вили, апартаменти, имане, частен самолет, 3-4 бизнеса за удоволствие, които разбира се носят и милиони...  Crazy Ясно е, че няма връзка с кораба майка тази жена, обаче има някои много й се връзваха и откровено им ставаше още по-гадно в и без това гадния момент от живота им  Crossing Arms

# 34
Нино, 1 глас, защото снощи като пусках анкетите въобще не се сетих, че трябва да са повече. Днес повдигнаха въпроса в коментарната, но реших да не променям. Не знам... То нали се сещаш, че както и да го направя няма всички да са удовлетворени... Grinning

ОК, де, щом така е решило мнозинството. Супер странно ми е, понеже за пръв път е така. Но Ок.

криза е. по един.

# 35
  • Tам през Атлантическия океан
Фен съм на Трещи  Peace

прави го с такъв финесссс  Grinning Wink

# 36
  • Milano
И аз гласувах, но няма да се обяснявам, че някои потребители се чудят защо ги номинираш, ако не сте писали заедно в една тема, без да мислят, че можеш само да ги четеш.

Не е Трой със сигурност, тя ми попада в друга категория, която не са сложили - ''Най-забавен съфорумец''.

# 37
А така, кюфтетата вършат работа. Насам народееее.

Аз със себе си не мога да се заяждам и затова дадох гласа си за Вилико.
Всъщност слабички са ми всички в категорията.
слабички ми, то не трябва само хъс, иска си и достоен противник Laughing
деградация на  форумски заядливец
първо разпуска, след време почва да се изпуска

# 38
  • Бургас
Вилико.

# 39
Коя от следните номинации в категория: "Най-големият форумски заядливец - Злобара ДеМон" подкрепяте?  (Гласуването приключва: Пон., 11 Ноем. 2013, 00:06)
Lizet33    - 69 (20.1%)
Лиляна    - 122 (35.5%)
Troy    - 84 (24.4%)
viliko    - 38 (11%)
Трещерица    - 31 (9%)

ГоУеми злобари сте!

# 40
  • Ямбол
Нали? Поне половината съвсем злобно са цъкнали в радиобутончето.

# 41
Остави ги, нека се кефят.

# 42
  • Fort Worth, TX
И тук за Лиляна.В двете категории е без конкуренция.Поне три обиколки пред другите номинирани е:-)
Всеки втори пост е заяждане.Особено пък в темата за детските яко набива канчета.Сакън някой да се осмели да попита дали някъде има детски.Веднага и е обяснено от Лиляна колко е проста и ограничена т.н.

# 43
  • Ямбол
....Сакън някой да се осмели да попита дали някъде има детски.Веднага и е обяснено от Лиляна колко е проста и ограничена т.н.
След като си позволяваш да говориш такива неща, които не са верни, моля да си подкрепиш думите с цитат, щото иначе не проста и ограничена, а доста долна и подмолна излиза че си.

# 44
О, хайде сега, да се подкрепяла с цитат! Виж си своите номинации от онзи ден. Та ти не правиш разлика между подкачане и то много добронамерено, и директната злоба, която ти собствено сипеш. Да ти припомня ли темата с жените в професията? А онази със социалните плащания за майките? Която и тема да се вземе вътре се ситян не просто злобни изказвания, а злостни. Може би това е накарало повечето да гласуват за теб.

Ти и още една потребителка сте просто безпардонни, когато става дума за обиди. После защо хората били гласували и защо били е-ди-какви-си. Ми виж себе си първо. Търпиш ли се самата ти себе си?

Общи условия

Активация на акаунт