Гласуване за форумски заядливец за година 2013-та

• 4 043
  • 46
  •   1
Отговори
# 45
  • Fort Worth, TX
....Сакън някой да се осмели да попита дали някъде има детски.Веднага и е обяснено от Лиляна колко е проста и ограничена т.н.
След като си позволяваш да говориш такива неща, които не са верни, моля да си подкрепиш думите с цитат, щото иначе не проста и ограничена, а доста долна и подмолна излиза че си.
Изобщо няма да се подкрепям.Самия факт , че си първа писта тук говори за това.Не се оправдавай всички знаят, че си злоба и половина.Живееш, за да се заяждаш дано и в реаЛа не си такава, но вероятно си.Човек не може да избяга от истнската си същност дори и в бгмама.Съжалявам Лиляна.Мразя да влизам в спорове, но дано тази номинация те смекчи малко и да спреш да обиждаш хората.Не съм подмолна, а просто казвам това което чета.Открито заявявам, че ти си най-най заядливият форумец , на който съм попадала.Дори Лизет бледнее пред теб.

# 46
  • Ямбол
....Сакън някой да се осмели да попита дали някъде има детски.Веднага и е обяснено от Лиляна колко е проста и ограничена т.н.
След като си позволяваш да говориш такива неща, които не са верни, моля да си подкрепиш думите с цитат, щото иначе не проста и ограничена, а доста долна и подмолна излиза че си.
Изобщо няма да се подкрепям.....
Няма да се подкрепяш, защото няма с какво и защото лъжеш.
Аз не се оправдавам, аз най-отговорно ти казвам, че ти лъжеш.

.... Да ти припомня ли темата с жените в професията? А онази със социалните плащания за майките?...
Да, нямам против, припомни ми.

Общи условия

Активация на акаунт