Да преправим старите мебели с любов - тема 25

• 118 759
  • 769
  •   1
Отговори
# 60
Хора, вкарах си муха в главата.
Стълби от корк. Казвайте дали ще стане. Ще ги залепя с Ц200.
Съвсем скоро видях такова стълбище.Моя позната са си сложили,добре изглеждаше.Каза,че искат да им държи по-топло заради децата.Имаше някакви лайсни по ръба на самата стълба.Знам,че е скъп иначе корка.

# 61
Да съобщя и на тукашното население  Party /това у Фейса вече знае/, че се заформя клошарска среща на 23 или 24.11. /зависи на коя дата са повечето свободни/. Приемат се предложения за място и час. Мястото да отговаря на клошарския ни статус, да не е префърцунено, за да могат да дойдат повече желаещи bowuu

Последна редакция: пн, 11 ное 2013, 22:27 от СедеФка

# 62
  • София и там където не се пуши
Да съобщя и на тукашното население  Naughty /това у Фейса вече знае/, че се заформя клошарска среща на 23 или 24.11. /зависи на коя дата са повечето свободни/. Приемат се предложения за място и час. Мястото да отговаря на клошарския ни статус, да не е префърцунено, за да могат да дойдат повече желаещи bowuu
Супер с удоволствие ще дойда.
Как ще се отличаваме, да носим по нещо клошарско, имам да ти давам едни неща, не съм проверявала, дали са още там.

# 63
Не е нужно да носим нещо. На предишната среща от пръв поглед си личеше коя мома е за срещата и веднага я привиквахме Joy hahaha

# 64
  • гр. София
Грета, има корк за под и корк за стени. Предполагам този за под ще е по-скъп. За стени е около 20-21лв/кв.м. Даже май не е точно кв.м., а 0,9. У нас хола правихме с корк та знам, ММ го обожава.  Simple Smile

# 65
Мисля че корка е супер подходящ за стълби, особено за деца. Хем изолира, хем е малко мек, хем при падане ще са омекотени ударите. По Файн Ливинг слагат корк на под в кухня. Само дето е малко скъпичко, но ако можеш да си го позволиш, слагай!

# 66
  • Бургас
Това лято лепих корк по стени  и подове - купих за стените т.н. технически корк - 3мм дебел, плочите са 50/50 см - 9лв/кв.м..
За пода сложихме необработен, т.е нелакиран - 4 мм дебел, 30/60 см. - мисля, че беше 29 лв/кв.м.
Аз не исках обработен, защото лакирания лъщи, жълтее и ми прилича на балатум.
Този на пода го омаслих със смесено 1:1 бяло и безцветно Осмо и се получи много хубав естествен цвят.
Лепи се със специално лепило - от рода на хелмевект - миризливо.

С всичко написано искам да кажа, че стълбите ще станат супер с корка и че можеш да си го оцветиш както ти душа иска

# 67
radinna, моля те може ли снимка на омасления корк. Върти ми се една идея , която подозирам няма да бъде посрещната с голям ентусиазъм от половинката, но поне да имам малко нагледен материал.
П.П Корка може да се лепи с лепило на водна основа, но е малко по-скъпо.

# 68
  • Бургас
beca, най-рано в понеделник, че е на село

# 69
beca, най-рано в понеделник, че е на село
Няма проблем, много благодаря!

# 70
  • София
Имам корк по стените в детската, от тия квадратните плочки, дето ги има в Бриколажа. radinna, такъв ли си омаслявала? Добре звучи за освежаване. Аз мислех да мацна един латекс отгоре.

Стълбите и от дърво ми излизат скъпи. Искат ни 2250 лв за 13 стъпала. А вече разбихме и трябва да ги облечем с нещо. Аз си мислех, че коркът е по-евтин. Накрая ще идем до някоя дъскорезница и ще си ги направим сами.

# 71
  • В градината...
Грета Ей, на нас стълби /и то вити, което беше по-трудното/ от 12 стъпала ни излязоха под 1000, много ви искат  Naughty

# 72
  • София
Кога са ви ги правили и кой? Нашите са 13, само 4 от тях са триъгълни, другите -правоъгълни.

# 73
  • В градината...
Да и нашите са така или май 3 бяха триъгълните. Скоро ни ги правиха, но сме ти доста далеч  Thinking

# 74
  • София
Напиши ми подробности на лични, моля те. Дори с бензина ще ни излезе по-евтино да ги прекараме.

Общи условия

Активация на акаунт