Да преправим старите мебели с любов - тема 25

• 118 239
  • 769
  •   1
Отговори
# 45
  • Вила Великула
записвам се, защото сте големи вдъхновителки. Дано и аз скоро да мога да се похваля с нещо.

# 46
  • bad@ss
Понеже в края на миналата тема ⅞ ...and Happily Ever After ме е попитала - да, стената до бюрото е облепена със страници от Тери Пратчет  Grinning Heart Eyes
В момента нямам снимка, но ще покажа.
Сега там, уж временно, се мъдри една маса за хранене, но съвсем скоро на нейно място ще се наредят 2-3 колони книги от пода до тавана. Още ми стоят по кашоните.

FURBO, невероятни стълби!

# 47
Звездичке, чудесно оформление на темата. И съм трогната, че съм с две мои неща  в представянето си  bowuu Hug
Сърдечен поздрав за стълбището - страхотно е! Голям труд, но резултата е чудесен. В момента не преправям, а създавам диван. Затруднението идва от това, че имам двойка, която искам да запазя, а сега правя тройката. Ще ви снимам етапите - трудоемко е за мен, но за някой сръчко може да е шега работа. А онази масичка без горницата още не съм омаслила, и горницата й исках да е зелено стъкло, ама то хем няма, хем ако ми доставят идва цена все едно съм си купила скъпарска масичка. Но обещавам снимки каквото и да скалъпя.

# 48
  • Бургас
FURBO, стълбите са един път! Респект пред положения труд - колко време ти отне всъщност?

# 49
  • София

Къде продават такива красиви пантички и дръжки?

# 50
Стълбите наистина са невероятни!

# 51
  • В градината...

В Ташев галвинг. Нашите дръжки за кухнята са от там /в момента си монтираме кухнята, която си спретнахме. Имам да показвам  Peace/. http://www.tashev-galving.com/304092-20-1/5/%D0%9E%D0%B1%D0%BA%D … 0%B8%D0%BB+Rustic

# 52

В Бриколаж има и са евтини.

# 53
Темата е страхотна и вече е време да се включа.  bouquet

Имам да преправям две маси(само отгоре), стълбите на FURBO ми харесаха много и си мисля дали ще се получи и с масите тази красота. newsm78

# 54
  • София
Вие представяте ли си ги тия пантички и дръжчици на кухня от масив? Но от тия с резбованите вратички. Май няма да стане добре.

# 55
  • Варна
FURBO как мислиш дали хартията би изглеждала красиво на стена? На снимката изглежда,че ще стане,но ти си го видяла на живо  Laughing и те моля за мнение.Преди време като видях линка се мераклисах да направя така коридора(стените).
Иначе колежка е скрила грозни плочки  на мивката в кабинета си с подобна технология ,но е използвала салфетки налепила ги е набръчкани и отгоре лак палисандър на водна основа.
Аз съм виждала облепяне на стена по TV изглеждаше малко като кожа, но технологията беше с тапетно лепило - намачканите топки амбалажна хатия се потапяха в лепилото и после се опъваха по стената, като завършек използваха цветен лак.

# 56
  • София
Хора, вкарах си муха в главата.
Стълби от корк. Казвайте дали ще стане. Ще ги залепя с Ц200.

# 57
  • България-Варна
Страхотна тема .Запис

# 58
Здравейте и от мен в новата тема,
Знаете ли откъде мога да купя основа за висока бар маса, нещо като това http://www.ezax.bg/product.php?&product=1074, само че с височина 100 см newsm78
Дали в Баумакс, Баухаус и другите подобни има такива неща? Засега съм проверила в един антиквар и в продавалник - в момента няма  Tired. Може и да не е точно такова, но да е нещо стабилно, метално/дървено и високо, на което да сложа нещо като плот-маса. Ако пък някой от вас има нещо такова излишно, моля да ми пише Whistling

# 59
Всички правите страхотни неща ,и аз при вас   bouquet.Като време стълбите ми отнеха може би 10 дни защото се използват,гледах домочадието да го няма да щъка нагоре надолу.За масата що да не стане щом като стълбите се ходи по тях,за сега нищо им няма като се намажат хубаво с лак не би трябвало да има проблем

Общи условия

Активация на акаунт