Да преправим старите мебели с любов - тема 25

• 118 802
  • 769
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, имам стар бюфет, който ще изхвърля. Бюфетът е здрав и може да се реновира. Ако някоя от вас проявява интерес да го вземе, нека ми пише и ще изпратя снимка.   bouquet

# 646
  • Бургас
Момичета, имам стар бюфет, който ще изхвърля. Бюфетът е здрав и може да се реновира. Ако някоя от вас проявява интерес да го вземе, нека ми пише и ще изпратя снимка.   bouquet

От къде си?

# 647
  • в света на неограничените измерения
Аз съм малко скептична към слоновата кост, въпреки че сега има голямо разнообразие на бои и цветове. Любим цвят е на майка, а на мен все ми жълтее, но въпрос на вкус. Peace

Ха..ха и на моята майка беше любим. Помня как вкъщи всички прозорци и врати бяха боядисани с блажна боя- слонова кост.

Но гарантирам ти този не жълтее, може би защото е на водна основа и стои бяло, но някак си топло бяло.

# 648

От къде си?

От София.

# 649
 Heart Eyes Колко е голям? Аз проявявам интерес!

# 650

mentolka, Хриси9092bouquet Умирам си за такива стари мънички бижута. За разлика от майка, дето ме пита докога ще събирам боклуци. Като каже: "пари ли нямате да си купите нещо свястно от магазина", направо ме убива. Хич не и казвам, че и това пари струва. Не ги разбира тая жена и не ги цени старинките. Grinning Даже не съм сигурна, че поличката се връзва с ПДЧ или МДЧ-яната ми кухня, но, като я погледна на стената, ми стопля душицата. Heart Eyes
Вчера пробвах да изчистя дръжчиците на чекмедженцата, не мръдват. Не мога да разбера черни ли са били и са пожълтели, или обратното, нито черното пада, нито жълтото. Търках със сода, с препарат на Сано за чистене на загоряло и печки, никаква промяна. А това ми е поставката за вестници и списания, но тя ще почака, малко по-късно ще се занимавам с нея, още нямам концепция. Joy

Скрит текст:

Засега само махнах двата шперплатени разделителя в средата, лепнати са допълнително. Трябва да се ремонтира едната дръжка на чекмеджето (изтегля се от двете страни), разлепена е и едното чопче е счупено, също и да се оправи леко отчупено в едната страна на чекмеджето, мислех да китвам, но май ще залепя малка тресчица. Много е удобно да си оставиш чашката с кафето или книгата на него, стабилно е. Може да му намеря място на терасата, където си чета в една люлка.

Другата ми придобивка е тая красавица (на мен си ми харесва, де Wink Grinning)

май не съм се хвалила newsm78, но по нея нищо не пипнах, освен хигиенизирането. Просто нямаше какво да се оправя, хареса ми в тоя си вид.

# 651
  • Бургас

mentolka, Хриси9092bouquet Умирам си за такива стари мънички бижута. За разлика от майка, дето ме пита докога ще събирам боклуци. Като каже: "пари ли нямате да си купите нещо свястно от магазина", направо ме убива. Хич не и казвам, че и това пари струва. Не ги разбира тая жена и не ги цени старинките. Grinning Даже не съм сигурна, че поличката се връзва с ПДЧ или МДЧ-яната ми кухня, но, като я погледна на стената, ми стопля душицата. Heart Eyes
Вчера пробвах да изчистя дръжчиците на чекмедженцата, не мръдват. Не мога да разбера черни ли са били и са пожълтели, или обратното, нито черното пада, нито жълтото. Търках със сода, с препарат на Сано за чистене на загоряло и печки, никаква промяна. А това ми е поставката за вестници и списания, но тя ще почака, малко по-късно ще се занимавам с нея, още нямам концепция. Joy

Скрит текст:

Засега само махнах двата шперплатени разделителя в средата, лепнати са допълнително. Трябва да се ремонтира едната дръжка на чекмеджето (изтегля се от двете страни), разлепена е и едното чопче е счупено, също и да се оправи леко отчупено в едната страна на чекмеджето, мислех да китвам, но май ще залепя малка тресчица. Много е удобно да си оставиш чашката с кафето или книгата на него, стабилно е. Може да му намеря място на терасата, където си чета в една люлка.

Другата ми придобивка е тая красавица (на мен си ми харесва, де Wink Grinning)

май не съм се хвалила newsm78, но по нея нищо не пипнах, освен хигиенизирането. Просто нямаше какво да се оправя, хареса ми в тоя си вид.

Все едно слушам мойта майка...кажи и, че тези придобвки са по скъпи и са си уникални. И от къде ги купувате тез работи, страхотни са ..........

# 652

Все едно слушам мойта майка...кажи и, че тези придобвки са по скъпи и са си уникални. И от къде ги купувате тез работи, страхотни са ..........

Хриси9092, точно тези трите са от сайта на антик, хванах ги, като ги пускаха, просто улучих момента. Иначе колко съм подсмърчала, като видя надпис "запазено" на нещо дето ми се иска да го имам, та ми се реве, ама.......някой ме изпреварил. Grinning А соц-виенския стол го свих по-клошарски, беше оставен до кофи с боклук, аз разхождам черньото и го съглеждам. Далечко беше от нас, но го награбих, оставя ли се таквоз съкровище. Радвах се, че беше една гъста мъгла, надявам се да ме е скрила от любопитни комшийски погледи, ама кой знае.... newsm78 Grinning
А майка мърморка, но май прие вече увлеченията ми, ама къде ще ходи. Grinning

# 653
  • В градината...
Страшен е този сайт  Peace Откак си взехме диванчетата от там за смешните 250лв., постоянно проверявам за нови неща.

# 654
labrex, много са красиви!

Ето шкафчето, което пусках по-напред във вече готов вид Simple Smile
http://i40.photobucket.com/albums/e239/ceco_vath/ap/sek1_zps259ddaca.jpg
http://i40.photobucket.com/albums/e239/ceco_vath/ap/se0_zps675b54fb.jpg

# 655
  • В градината...
Супер е станало  Peace

# 656

Супер е станало.
Не се сърди човече, любим ми е твот дом. Simple Smile

# 657
Благодаря ви!   bouquet

# 658

Изпуснала съм го в предишния му вид, но така, в любимото ми бяло, наистина е супер! Heart Eyes  bouquet

# 659
  • Варна
Човече, браво, чудесно се вписва между двете етажерки Hug

Общи условия

Активация на акаунт