, Хексе – сдържана и точна, Еsmee (с най-добрите репортажи от къщата), Tary, Shatzi, arhbarzashka, NellyR, валия, vvi, maimunka, maruska, Merida, dyvaromi, usmihni_mi_se , gold__ , System Error, Janette (то е ясно, че ще пропусна много хора, но не е умишлено

!

, май

, Хексе – сдържана и точна, Еsmee (с най-добрите репортажи от къщата), Tary, Shatzi, arhbarzashka, NellyR, валия, vvi, maimunka, maruska, Merida, dyvaromi, usmihni_mi_se , gold__ , System Error, Janette (то е ясно, че ще пропусна много хора, но не е умишлено
– без тях също нямаше да е интересно ... признавам.

Така де, да се науча на "обективност" от това образователно шоу

Браво, ти си ми една от любимките в този форум, както и Банше и др...
За Стака, какво да кажа...ми тя си е един откровен лумпен
, пълен гьон
!Не искам да си спомням, че в началото я харесвах, дори и външно ми беше симпатична-тая мързелива и злобна крава!!! И се смеех на тъпизмите и, като си мислех, че са чистосърдечно чувство за хумор!А сега ми е мега нелицеприятна и противна!!!А за онова чудовище Ваня, неам нерви да говоря, като я видя и имам непреодолимото желание да 

Заради хора, като вас ми е толкова приятно в този форум!Иначе, току що изгледах финала на запис и съм онемяла
Пламен-четвърти
.е това не може да е истина!!!...Пълен фарс и пародия...е*аси Станката обикновена, истЕнска и неподражаема!!!Е мааааму ст*ра казаха, че тя ще е и т'ва е!То не бе лансиране,тикане, подмазване, лезене, пестене на сумати(истински, реални) видеа!...Никога не излъчиха пиянските и изцепки, като дивашкото и отношение към животните(неоправдано и необяснимо убиване на котки с камъни, късане на глави на птички, пиянски игри със селската дружинка в кочината на прасетата ), отношенията и поведението и в семейството им(визирам случкат с брат и, когато е взел колата и се е прибрал късно и тя го е нападнала чакайки го с някакакъв кол) и също за боя с възглавници с Мира, когато я удря така зверски, че и пуска кръв...!!!Олееееее бясна съм,
дори не мога да пиша!
Момичета, много се радвам, че бях във вашата компания два месеца, макар, че признавам, пиша едва от вчера!Беше истинска радост да ви чета и да си "изгубя" толкова много часове тук с вас и пред екрана
!Обичам ви!А на останалите: Да ви е честит победителят "Св. Св. Станака Златева"
- ДОСТОЕН МОДЕЛ ЗА ПОДРАЖАНИЕ
!Амин

Препоръчани теми