VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 143 049
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 180
  • SF
Ваня излезе от изповедалнята. Каза, че отива да си стяга багажа и след това трябва да излезе за час и половина. Извини се, че не може да помага в чистенето.

Къде да ходи??

# 181
  • Варна
Според това недоразумение при Гала, довечера ще си тръгнат Лияна и Ирина Peace

Ваня излезе от изповедалнята. Каза, че отива да си стяга багажа и след това трябва да излезе за час и половина. Извини се, че не може да помага в чистенето.

Къде да ходи??
Някой по-горе беше казал, че май имала дело  Peace

# 182
Този Персиян след едно чертане по дъската и куп глупости каза, че довечера излизали Лияна и Ирина.  Rolling Eyes А финалът - Станка:Пламен.   Rolling Eyes

# 183
  • Ню Йорк
Този Персиян след едно чертане по дъската и куп глупости каза, че довечера излизали Лияна и Ирина.  Rolling Eyes А финалът - Станка:Пламен.   Rolling Eyes

А кой е Персиян?

# 184

Моден астролог.  Rolling Eyes Каквото и да значи това.  Peace

# 185
  • Ню Йорк

Моден астролог.  Rolling Eyes Каквото и да значи това.  Peace

Е щом той казва...

# 186
  • София
Искам Ваня да излезе, да погледаме къщата без нейната величайша особа.  Peace

# 187
Момичета, благодаря за снощното коментарно студио    bouquet ...Този Мариан много ме обърка, Лияна ми е толкова мазна ( най-точна дума ), че не мога да повярвам, че някой ще си падне по нея  Thinking
Иначе в анкетата  подкрепих Мира и Ирина просто, защото " Кабинет  13 " ми се нрави повече.
Послушах малко от " На Кафе " нищо изненадващо имената на Тервел и сТанка се повтарят като мантра или молитва за дъжда  Sick Примери за подражание  Sick
И защо по дяволите Гала имаше яйце на главата  Thinking

# 188
Групътъ ще осиротее, току виж прояли от Мирините яденета ,които иначе не ядът, щото ги е гнус или щото са полусувови....

# 189
  • Ню Йорк
На мен ми е много тъпо това с излизанията. Ми развалят цялото риалити. Те така си излизат, получават си информация отвън, даже си и гледат някои неща и после се правят на такива каквито не са. Нещо съвсем нагласено започна да става. няма я тръпката от първите сезони.

# 190
  • София
Сравнявайки с миналите сезони си мисля че Мариан ще спечели. Те и миналия сезон гласиха Багата за победител, ама не стана.

# 191
Групътъ ще осиротее, току виж прояли от Мирините яденета ,които иначе не ядът, щото ги е гнус или щото са полусувови....

Няма да излезе Ваня, щом е положителен вота. Негативно настроените към нея ще се разхвърлят върху другите, които искат да останат или пък изобщо няма да гласуват.

# 192
На мен ми е много тъпо това с излизанията. Ми развалят цялото риалити. Те така си излизат, получават си информация отвън, даже си и гледат някои неща и после се правят на такива каквито не са. Нещо съвсем нагласено започна да става. няма я тръпката от първите сезони.

точно така е... но пък какво ги интересува ти какво мислиш, щом спонсора не го е еня  Wink

# 193
  • Варна

Във всички сезони на ВБ участниците са излизали. Не знам защо сега това прави впечатление.

# 194

Общи условия

Активация на акаунт