VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 265
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 4 425
Майко мила, колко злоба в тази тема. Радвам се, че се появих тук само в последния ден.  Joy

Победи истински и искрен човек, слава Богу! Дори без поличка.  Joy

ЕДИТ: За глухите, които не са чули: 68%  Wink

+1
Плюс още много, които не пишат тук.  Лека ви вечер и тейк ит изи! Mr. Green

Плюс моя глас, на  децата ми , снаха ми, родителите ми  и приятелите - всичките гласове   за Станка и след това за Мариан...  Също не пиша в този форум и се радвам , че съм далеч от тази злоба... На позитивните и здраво "стъпили" на земята четящи и пишещи в този форум - извинявайте !      

+100

хайде сега да видим следващите звизди...

не винаги беше приятно в темата, но благодаря, че пишещите в  БГ мама не са вся и все  Peace

има и други хора  Laughing

# 4 426
  • SF
Тъпо, че Станка накрая не прегърна Мира, която протегна ръце към нея. Можеше поне победата да я окрили малко по-мило да постъпи.
Мариан много я подкрепи на финала, но той не е гледал сезона и му го прощавам. Освен това е много красив.

# 4 427
Халал да и е победата на Станка, но тя както не търпи критика, как ли ще реагира като види колко хора са се разочаровали от нея  Whistling

# 4 428
Не го знае ама целият свят включително и ти сте го научили покрай нея и такива като нея. Нали знае как да го свири, пък ти ще пееш и всичко ще е наред,
Ще ме прощаваш, но мен баща ми е учил на химна. Аз научих дъщеря ми.
Химнът все пак не е саундтрак за спортни изяви, както и флагът - халатче за потни гърбове.
Спортът е хубаво нещо - за здраве.  Laughing

Esmee  Joy

# 4 429
Мариан не успя, но пък е толкова красив….

Красотата ще спаси света, не простотата. newsm78

# 4 430
  • Никога на земята...
За мен този ВБ си е пълна пародия.
5.Лияна
4.Пламен
3.Ваня
2.Мариан
1.Станка

Темата обаче ми беше много приятна   bouquet

# 4 431
Повечето от фенките на Станка ме забавляват - много добронамерени ,  а все хейтват : не им харесвал форума, пишещите  и задължително в постовете им думата злоба.
За първи път гледам по- детайлно реалити формата и се възмутих по- скоро от манипулациите и преднамереността .  Честито на Станка, но жалкото е че свали ореола на уважаван български спортист и се накичи с плакета на Вип Брадър. А отсега предричам , че скоро ще е водеща на листа на партията на Илияна Раева

# 4 432
Най-обичам, когато в някоя тема се обяснява, че пишещите са тъпаци.

# 4 433
  • София
Халал да и е победата на Станка, но тя както не търпи критика, как ли ще реагира като види колко хора са се разочаровали от нея  Whistling
Няма как да стане.... разбрахме, че не може да пише.... и ще се изненадам, ако може да чете.....  Mr. Green

# 4 434
Нещо като...Аз не чета темата, не гледам предаването,не разбирам защо се вживявате,  но минавам да ви видя  Crazy

# 4 435
Станка Златева била любимата звезда на народа. За поред път ми се налага да си направя извода, че аз не съм от народа. Явно съм от по-елитарна каста. Joy Joy

# 4 436
  • SF

Ама от Лилисита как се отърва  Thinking

Абе не съм… Надявам се, че скоро ще бъде подмамена от друг и сърцето му ще бъде отново свободно.
 Heart Eyes

Ами не е лесно да си с такъв красавец…  Laughing

# 4 437
Нещо като...Аз не чета темата, не гледам предаването,не разбирам защо се вживявате,  но минавам да ви видя  Crazy
понеже ви обичам  Heart Eyes и затова да ви кажа, че сте миндили и скочубри Heart Heart Heart

# 4 438
Мирела__, за какво разминаване говориш?
Аз вашите теми тази година за пръв път ги чета, въобще не ме интересува вие тук какво си лафите и в един момент спрях да ви чета, защото се излива страшна злоба върху абсолютно всеки.
За мен тук вашите анкети и писаници не са мерило за нищо. Гласуващите хора не сте вие - колко пъти всички тук са писали, че не гласуват. Тогава какво очаквате вашия любимец да победи? Не сте представителна извадка.
Ще ти го обясня възможно най-простичко: Нашите анкети винаги са съвпадали (с леки разминавания) с вота на публиката с СМС-и. Имало е моменти, когато съм си мислела, че направо от нас взимат резултатите.

# 4 439
И да ви кажа, че държавата е на този хал, защото сте злобни и завистливи. Ами аз си го признах днес
Мира може и тук от темата да е взела Решението на Кушлев.
Тъй като пак ще чуя тази вечер, че харесвам Пламен, защото завиждам на известните и му се кефя като ги мачка, се замислих, и май наистина е така.
Скрит текст:
На Лили и завиждам за упорството в тренировките. Не е толкова глупаво момичето, но е мачкано и предполагам малтретирано и физически и психически, и дотам са я докарали, че да си мисли, че единственото достойнство и е красотата, и затова с циците и задника напред. Никога не бих искала да живея такъв живот.
На Ваня не и завиждам за запорираните имоти, нито за затворите, куршумите и ДДС схемите, нервните кризи. Значи, остана да и завиждам защото е по-красива от мен.
На Станка ме е яд, защото тръгна след обещаното още в началото спонсорство и пусна капаците.
Мишо, невероятно комплексиран мъж. Да му завиждам- може, но първо трябва да се сетя за какво.
На Мира завиждам заради страхотните анализи в офис 13, но пък я харесвам, значи не се брои.
Виж, на Пламен завиждам най-много. За това, че успя да се забавлява през цялото време, като не загуби самообладание. За търпението му- не каза никога лоша дума на някой, нито в очите му, нито в коментарите си с останалите. Кефи ме позитивизма, защото може би позагубих моя.
Сега отивам да се къпя и правя прическа, маникюр и педикюр, защото ББ вижда всичко.

Общи условия

Активация на акаунт