Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 23

• 42 891
  • 758
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Момичета,ще навредя ли нещо на бебка ако си изсветля косъмчетата на корема? Blush

# 631
Искам да ви попитам дали някоя от вас е има косопад като симптом на бременност , защото съм чувала , че принципно косата се сгъстява ?

# 632
Искам да ви попитам дали някоя от вас е има косопад като симптом на бременност , защото съм чувала , че принципно косата се сгъстява ?

Според мен е напълно нормално ...на всяка една жена тази "буря" от хормони  Laughing, която бушува  се отразява по-различен начин...аз също не съм от бъдещите мами, които се радват на по-хубава коса примерно  #Cussing out

# 633
Аз имах ужасен косопад до към 6ти месец. Направо чудо беше.

# 634
С първата бременност косата ми беше страхотна, не съм я постригвала по 2 месеца и изобщо не цъфтеше и падаше. С втората бременност косата ми е по-суха, краищата ми се късат много и пада. Да не ви плаша, ама след раждането има един период, в който се получава силен косопад, при мен продължи 4 месеца.

# 635
Ами да,то човек не знае къде ще му избият хормоните  Laughing
Аз примерно нямам кой знае каква промяна в състоянието на косата си.

# 636

"Имам и въпрос Blush Изписаха ми желязо - 2 пъти по две на ден,като цяло вярно ли е твърдението ,че предизвиква запек?  Blush Че точно това не искам да ми се случва сега Crossing Arms"

Здравей armira,

аз приемам медикамент. Откакто лекарят ми увеличи дозата, получих запек, два дни беше ужасно..
Спаси ме зелевият сок от наложено кисело зеле. Сега е сезон, в който лесно би намерила, пробвай, при мен даде резултат. Докато е така, не смятам да взимам от аптеката, това което ми предписа гинекологът против запек, все пак най-добре е с натурални продукти. Иначе знам и за киви, прясно мляко, студени портокали (не ледени), супички, сушени плодове. Пробвай което решиш, докато получиш резултат.

# 637
И моята коса капе ужасно....мия се е Ревалид, мажа ампулите, но ефект никакъв  Cry

# 638

"Имам и въпрос Blush Изписаха ми желязо - 2 пъти по две на ден,като цяло вярно ли е твърдението ,че предизвиква запек?  Blush Че точно това не искам да ми се случва сега Crossing Arms"

Ами на листовката си пише, че това може да е една от страничните реакции, но при мен лично ...не знам при другите мами как е ... е точно обратното  Laughing

# 639
Момичета,ще навредя ли нещо на бебка ако си изсветля косъмчетата на корема? Blush

Ако ползваш кослородна вода - не.

# 640
  • София
По време на цялата бременност ми капеше, всъщност като разбрах ,че съм бременна тъкмо беше  започнал есенния косопад  Laughing. След раждането до 4 м нямах такъв проблем. Сега от септември пак като започна  ooooh!, този месец си взех вече капсули за косопад,

Аз също мисля , че няма проблем. До края на бременността си боядисвах косата всеки месец

# 641
  • във вкъщи
Здравейте, бих искала да ми помогнете, включвам се в темата понеже не осмислям какво става пак почва да ме е шубе.
Та на въпроса  -  на 21.11.13 г ми е първият ден от последната менструация, от 3 години съм с редовен цикъл от 24 дни с изключение на юни,януари и септември - само в тези месеци цикълът ми е на 26 дни,това е от статистика която направих от всички календари в шкафа си.Съответно при тези параметри трябваше на 15.12.13 трябваше цикълът да е факт , но не до ден днешен 20.12.13.
Симптоми никакви , нито гърди, нито кръст нищичко с 5 дени закъснение.На 19.12 си направих тест отрицателен,когато го изчислявам с калкулатора ми излиза дата на евентуално зачеване 5.12, и като върна лентата на зад може и да е станало нещо,понеже не ползвам никакви предпазни средства.А и бяхме много активни с ММ до към 8.12,но не сме правили бебе просто нормален секс.
Обаче аз от два дни съм болна, силна хрема , кашлям и имам температура.Не пия никакви хапчета , за да не направя нещо, именно и заради това си купих теста.Но когато видях 1 чертичка не си обяснявам:
1 Не съм много образована , но при редовен цикъл възможно ли е Овулацията да е късно
2 Няма как да направя кръвен , на почивка сме в едно село
3 Възможно ли е да е някакъв признак на бременност това че 17.12 на третия ден от закъснението , получих някаква адска болка в яйчниците, дори се прибрах във вкъщи, а бях тръгнала на работа, след 1 хапче но-шпа и 30 мин. , болката мина и помен няма от нея + това от седмица имам едно странно дърпане в яйчниците.
Не съм ви изчела , нямах време .Бебето е желано и то много НОООО защо на 5 ден показва отрицателен тест според вас кога трябва да го направя отново в кутията има още един
Бладодаряяяя  Hug

# 642
аз съм с такъв косопад,че сигурно до края на бременноста ще остана плешива  Laughing

# 643
  • Варна

Обаче аз от два дни съм болна, силна хрема , кашлям и имам температура.Не пия никакви хапчета , за да не направя нещо, именно и заради това си купих теста.Но когато видях 1 чертичка не си обяснявам:
1 Не съм много образована , но при редовен цикъл възможно ли е Овулацията да е късно
2 Няма как да направя кръвен , на почивка сме в едно село
3 Възможно ли е да е някакъв признак на бременност това че 17.12 на третия ден от закъснението , получих някаква адска болка в яйчниците, дори се прибрах във вкъщи, а бях тръгнала на работа, след 1 хапче но-шпа и 30 мин. , болката мина и помен няма от нея + това от седмица имам едно странно дърпане в яйчниците.
Не съм ви изчела , нямах време .Бебето е желано и то много НОООО защо на 5 ден показва отрицателен тест според вас кога трябва да го направя отново в кутията има още един
Бладодаряяяя  Hug

Повтори теста, за 5 дни закъснение би трябвало да отчете.
 Болестта може да е причина за закъснението в цикъла.

# 644
  • София
По-скоро изчакай още 2-3 дни, след като вчера си правила единия тест, за 1 ден надали ще отчете някаква разлика. След като бременността е желана , дано да има  EFP

Общи условия

Активация на акаунт