Януарската дружина първи бебчета в темата си има - Тема 14

• 27 353
  • 721
  •   1
Отговори
# 510
Говорите за фейсбук, групичка ли има?

# 511
дай ми данни на лични, ако искаш ще те добавя  Simple Smile

# 512
  • София
Бройте ме и мен за шоколада, все ми се прияжда сладичко, най-вече шоколад! Но не е от бременността, преди си бях същата, даже и повече.
renigu, ти страдаш ли от някакво заболяване на щитовидната жлеза, че се притесняваш за ТСХ-то? Има значение да е под 2 в момента на забременяване, ако имаш хипофункция. След това, първите месеци гледат да го поддържат на долната граница (а да не говорим, че моето е и под нея) но е важно за да има плода от къде да черпи хормони. По принцип в по-напредлала бременност бебето вече само си пороизвежда хормоните и не е нужно ТСХ да е толкова ниско, макар че моето все оше го поддържат на долната граница, че и под нея. Така че няма от какво да се притесняваш - в норма си.
Перо, това сайтче bonprix ама много, много ми напомня на онова сайтче miniprix, от което аз си поръчах уж евтини и хубави неща, а обувките ги върнах, пък на ММ дънките, ако качи още 300 грама няма да му стават. Ще го погледна после да видя да не са подобни стоките.

# 513
Уфф пия този магнезии .. пък корема ми много често е твърд  newsm78

# 514
  • София
Уфф пия този магнезии .. пък корема ми много често е твърд  newsm78

И при мен е така!

# 515
здравейте момичета ходя на ЖК при д-р Мандов от  Пловдив . Търся си АГ за раждането , защото при Мандов е платено ...Вие къде сте се ориентирали и какви са цените ?

# 516
Zdraveite,nie sus moqta bebka tukmo vlqzahme v 31 g.s !!! Tejim 1 550 Simple Smile) az puk sum kachila 6 kg ot nachaloto,pochti vsichko sme nakupili za malkata,no ne moga da resha oshte kude da rodq vuv Ag Varna ili vuv okrujna .Nqkakvi suveti ??? Simple Smile

Последна редакция: вт, 19 ное 2013, 01:04 от Magi Todorova

# 517
  • София
Аз не мога да спя. Имам контракции и то болезнени, както и болка без контракции. Болката не е като предишната пред цикъл, а по-скоро така ме болеше след операцията. Пих но-шпа и магнезий, но си ме боли през 10-20 мин. Дали ще устискам декември, вече имам съмнения....

# 518
Аз не мога да спя. Имам контракции и то болезнени, както и болка без контракции. Болката не е като предишната пред цикъл, а по-скоро така ме болеше след операцията. Пих но-шпа и магнезий, но си ме боли през 10-20 мин. Дали ще устискам декември, вече имам съмнения....

Фейсче, и аз съм като теб с болки и цяла нощ будувам. Вече се чудя какво да правя. На лекар съм чак на 5-ти декември, как ще издържа до тогава не ми се мисли  Rolling Eyes  Rolling Eyes  Rolling Eyes Отгоре на всичко с целия си акъл вчера пренесох една керамична саксия, която бая си тежеше  и съответно от тогава имам болка ниско долу.  #Cussing out

# 519
  • София

Фейсче, и аз съм като теб с болки и цяла нощ будувам. Вече се чудя какво да правя. На лекар съм чак на 5-ти декември, как ще издържа до тогава не ми се мисли  Rolling Eyes  Rolling Eyes  Rolling Eyes Отгоре на всичко с целия си акъл вчера пренесох една керамична саксия, която бая си тежеше  и съответно от тогава имам болка ниско долу.  #Cussing out

И аз не се пазя особено много. Вдигам 3 литрова туба и смятам, че като не ми тежи е ок, ама май не е... Аз съм в сряда на преглед. Иначе болките сякаш понамаляха...

# 520
Ох, и аз не се пазя особено, пък ще видим докъде ще я добутаме  Crazy

# 521
Добро утро,мамчета!За вдигането на тежко като няма никой край мен кой да ми вдигне нужното нещо?Ми аз,та и мен ме пишете в отбора на непазещите се.Снощи умрях от киселини пак беее smile3511 и спах на обратната страна на леглото само и само малко да има покой.Втвърдявания на корема и въобще пълен набор от неразположения.Хайде лек ден! newsm47 newsm47 newsm47

# 522
ще се караме. Веднага да оставяте тежките неща. Аз нали ви казах с какви болки бях от една 3кг тиква. Води по 3л., чистене. Ей  Naughty

Аз пия кафето и ставам за лекции. Колко ми е странно не е истина. Само се чудя дали ще ми е интересно и как ще изкарам по 7 часа с краката надолу. Програмата ми е горе долу лесна, тази седмица съм от обяд, другата само 3 дни цял ден, следващата ще е тегаво- по цял ден и 7 дни. Но ще се справя.

От мен много  Hug и да ви заваря след 16ч без болежки

# 523
При мен не са болезнени, но си ми е притеснително.. Нямам търпение да влезна в 9-тия месец да си отдъхна..
Елг милаа и аз не знам как ще издържа моите са от 01.12 до 18.12  Laughing тогава ще съм доста по-огромна ...  newsm78 Как ще изкарвам по 8-10 часа на стол .. изглежда ми невъзможноо  #Crazy

# 524
Добро утро и от мен  Hug. Ох не успях да се спася от носещите вкъщи вируси, нали и щерката на училище и ММ даскал, тааа сега съм със силен гърлобол.
Някоя от вас пръскала ли е Биопарокс по време на бременност. От първата си бременност знам, че е разрешен, а и в интернет пише, че може да се използва по време на бременност и кърмене, а знам, че само това ще ме оправи бързо. Иначе с чайчета и евкалиптови бонбони ще има да се влача един месец и най-много да се влоша.
Пожелавам на всички ви прекрасен и усмихнат ден  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт