AVON - Обсъждане на продукти . Тема 14

• 50 445
  • 746
  •   1
Отговори

А ето и кои са нашите представители, ако някой има нужда от тях:

Бургас
bradata

Варна
katyadjin
фенка на МЕЧО ПУХ ж.к. "Владиславово",  "Дубровник" 
_re_ge
rumi_m2001
ФЕЯТА

Видин
anichka_avon

Г. Оряховица
Luisi

Етрополе
leady_23

Кюстендил
vaniu6eva

Монтана
TheB3stt

Плевен
Тони.

Пловдив
vesi_vas"Изгрев", център /до Четвъртък пазара/
as-g             - Кв.Кичук Париж до Събота пазара, Сточна гара до Пловдивския университет, Централна гара
*Дорис*

Раднево
Petq Petkova    

Русе
маякуб
*Elina*
eli4ka666
venelia

Сливен
slavena80

София
ASTILLA       - Банишора и Надежда
bebsun        - Стрелбище, Иван Вазов, Красно Село, Борово,център, НДК, Младост 4 - Бизнес Парк и Плиска, Хемус
foxgirl_sf             - Люлин и Лозенец
petjia            -  център/бул. Ал.Стамболийски/
rimar           -Красно село, Борово, Мотописта, Бъкстон, центъра около ЦУМ
SUNNYTA   - Център,Подуене,Слатина,Гео Милив,Редута,Ситняково,Яворов,Суха река,Левски,Хаджи Димитър,Павлово,Бъкстон,Борово и Красно село
takinka
verchee       - Разсадника, Красна Поляна, Надежда, Зап. парк, Илинден , Гевгелийски, Св. Троица
елказелка  Люлин
Танитка            - Изток и Изгрев, Оборище
Узи     - центъра, НДК, Медицинска академия, кв. Иван Вазов

Стара Загора
ailan

Шумен
neli mar4

# 1
Здравейте! Извинявам се, че така нахлувам в темата, но бях се претрупала с козметика и не исках нищо да купувам. Smile Много ме грабнаха продуктите на Планет Спа 3 за 15 лв от брошура 17.  Crazy Какво ще кажете за маслата и суфлетата за тяло? Имат ли хубав и траен аромат? А за маслото за коса, тяло и нокти? И за спрей олиото за тяло с франджипани?

# 2
Здравейте! Извинявам се, че така нахлувам в темата, но бях се претрупала с козметика и не исках нищо да купувам. Smile Много ме грабнаха продуктите на Планет Спа 3 за 15 лв от брошура 17.  Crazy Какво ще кажете за маслата и суфлетата за тяло? Имат ли хубав и траен аромат? А за маслото за коса, тяло и нокти? И за спрей олиото за тяло с франджипани?

Всички продукти на планет спа са много хубави, лека консистенция и добър резултат.   bouquet

# 3
Мерси за темата   bouquet

REAL_WOMAN, виж в блога ми - има за доста от продуктите Planet SPA писано (използвай търсачката по ключова дума за това, което те интересува, да не спамя с линкове тук) Simple Smile

# 4
Мерси за темата   bouquet

REAL_WOMAN, виж в блога ми - има за доста от продуктите Planet SPA писано (използвай търсачката по ключова дума за това, което те интересува, да не спамя с линкове тук) Simple Smile
Просто потънах в блога ти. Страхотен е!   bouquet

# 5
Ооо, благодаря ти  Heart Eyes  Hug

# 6

1. Маслата за тяло с маслина и с МММ са два много хубави продукта, доста по сполучили от маслото за тяло с франджипани ( това е нещо дето е ни рак ни риба ) и суфлето с Шеа. Суфлетата имат гадното качество да си сменят консистенцията и да се налага да ги разбъркваш с клечка.

2. Маслото за коса нокти и тяло също е хубаво, но рядко хора го ползват. Принципа е ПРЕДИ душ да се втрие в кожата и след 5 минути да следва изкъпване- кожата става мека като бебешка.

3. Маслото за лице с маслина също е много хубаво особенно при сухата кожа на лицето през зимата. Аз изпозлвам след почистваща маска, изчаквам 5 минути след това попивам със салфетка и слагам нощен крем. Ефектът е чудесен.

4. Черният сапун за тяло е възхитителен .. НО подходящ за баня с душ-кабина че е малко "мазало". Втрива се с ръце в кожата и се изчакват 3-5 минути леко да позасъхне. след това обилно се измива( както и може да съчетаете с измиване на изклепаните стени на банята  Joy) - кожата е все едно сте изпозлвали маслен ексфолиант.

5.Маската за коса с маслина - има хора накоито им прави косата прекалено лигава но те са рядкост. Подходящо е и за суха и за нормална коса - много хидратира, прави я жива и бляскава.

6.Ексфолиантите за тяло с маслина и франджипани - единия малко по груб другия невероятно деликатен - и двата си струват закупуването.

7. и последно крем за ръце с водна лилия - аз лично много го харесах като зимен крем без да прави гумено покритие, но не е и прекалено воднист. Ароматът е страхотен,

# 7
Благодаря много РеГе. За сега се спрях на маслото за коса и нокти, мисля да го ползвам за коса, защото моята е много суха. Спрей олиото с франджипани и суфлето с шеа. Въпросът ми е суфлето с шеа оставя ли някакви блестящи частици върху кожата?

# 8
  • София...........
Интересуват ме продуктите AT за коса как са като качество? Заглеждам от К16 и от К17 комплектите шампоан, балсам и масло и ще се радвам да споделите вашите впечатления.
Благодаря

# 9
На мен обаче продуктите с маслото от шеа ми миришат мнoго тежко

# 10
Момичета, някоя има ли наблюдения върху новият коректор против зачервявания - нанасям го и веднага се получава т.н. "кир ефект"? Някакви идеи или съвети?

# 11
Мерси за новата тема.
Coral_2013, зеленият ли коректор имаш предвид? И аз го заглеждах, но реших, че ще чакам първо отзиви  Thinking

# 12

Coral_2013, зеленият ли коректор имаш предвид? И аз го заглеждах, но реших, че ще чакам първо отзиви  Thinking

Да, точно за него

# 13
  • Кюстендил
Аааа, може би поради това го гледах в един от предстоящите каталози с удивителен, т.е. ще го махат, сигурно не е толкова сполучлив продукт... newsm78

# 14
  • София
Здравейте!
 В каталог 16 на стр.90 има спирала за дължина на цена 3,90лв.Някой има ли снимка на четката? newsm78
https://plus.google.com/photos/112755161844152358349/albums/5929 … 55161844152358349

Общи условия

Активация на акаунт