AVON - Обсъждане на продукти . Тема 14

• 50 798
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
Анн–,azaf, благодаря ви за мненията  Hug Hug

# 256
Момичета, аз най-накрая направих ревю за серията 20+ на Хербалс. Извинявам се, че спамя с линк, обаче както ще видите си е доста текст и снимки... хихи Heart
http://blogforbeauty.weebly.com/1/post/2013/11/avon-naturals-herbal-20-line.html

Това не е спам  Hug а именно това, от кето има нужда темата, повече мнения и снимки на продукти.

# 257
На Ейвън като цяло парфюмите са ми едни такива ... имам чувството, че от километри мога да различа по аромата ейвънски парфюм, без да знам, че е такъв и без никога преди това да съм го помирисвала. Лично мнение.
Чувството ти те лъже  Laughing Peace.Имам доста ейвънски, маркови, че и рефански аромати.Някои от ейвънските си приличат, но  има и невероятни находки. Когато ходя на зъболекар и на фризьор ползвам Herve Leger - fem, не знам какво има в този парфюм, но стават грижовни като квачка към пиленце  Heart Eyes.

# 258
[ Когато ходя на зъболекар и на фризьор ползвам Herve Leger - fem, не знам какво има в този парфюм, но стават грижовни като квачка към пиленце  Heart Eyes.

Joy
AХа, ето къде бил ключа от палатката! Трябваше да кажеш по-рано да го взема по мотивация в К16  ooooh!

Чувството ти те лъже  Laughing Peace.якои от ейвънските си приличат, но  има и невероятни находки.

Подкрепям напълно.
Сякаш в ейвън нямат нещо  средно - или типажно или такова което "кърти мивки".

# 259
[ Когато ходя на зъболекар и на фризьор ползвам Herve Leger - fem
Може ли снимка на парфюма ?

# 260
  • на североизток от Рая

# 261
Здравейте! Отдавна не съм поръчвала от ейвън и имам няколко въпроса:
-Коя е най-издръжливата и неразмазваща се очна линия? Super extend или тази с метален блясък? Също в миналия каталог имаше някаква "Дълготрайна" за 13 лева.
-Графити лака за нокти Red Lava  червеното наситено ли е и получава ли се добър ефект?
-Шампоанът с маслина и хибискус за мазна коса има ли ефект?
-Може ли да ми препоръчате някой коректор за сенките под очите. Не искам фон-дьо тен, а нещо само за тази зона, което да не си личи.  Thinking
Благодаря предварително.  Hug

# 262
  • София
Отдавна не съм поръчвала от ейвън и имам няколко въпроса:

Мога да се изкажа само по четвъртата точка: моя клиентка използва матиращия фон дьо тен мус (стр. 100) само за тъмните кръгове и казва, че се получава много добре, тъй като чудесно се слива с тена на кожата

# 263

Хах и при мен този парфюм действа така на околните!

# 264
-Графити лака за нокти Red Lava  червеното наситено ли е и получава ли се добър ефект?
-Шампоанът с маслина и хибискус за мазна коса има ли ефект?

От интернет

Шампоанът е с МАЛИНА и хибискус. доста сполучлив за бързо омазняваща се коса. Дъщеря ми - тиинейджърка може да си мие косата ежеднвено с него.

# 265
Момичета, аз най-накрая направих ревю за серията 20+ на Хербалс. Извинявам се, че спамя с линк, обаче както ще видите си е доста текст и снимки... хихи Heart
http://blogforbeauty.weebly.com/1/post/2013/11/avon-naturals-herbal-20-line.html

Това не е спам  Hug а именно това, от кето има нужда темата, повече мнения и снимки на продукти.
Hug

# 266
  • София
Разгледахте ли новата брошура, дами???
Аз си поръчах този коледен комплект:

# 267
Комплектът е доста изгоден, аз го взех заради пяната смокиня /ползвам  вместо течен сапун/ и заради лосиона за тяло SSS - мн.сполучлив продукт за мен. Душ-гелът е от кремообразните и е с прекрасен аромат.

# 268
  • София
Момичета, здравейте искам да купя хубав мъжки часовник и да го имам до Коледа. Живея в София, някои от вас може ли да ми предложи. Благодаря ви.

# 269
Загледах перлите на стр.81 някой може ли да сподели мнение за тях. Бронзиращи и озаряващи ясно, но да не са много брокатени, стоят ли естествено. Сигурно е коментирано някъде назад, но не намирам нищо.

Общи условия

Активация на акаунт