Носене в слинг - 2

• 43 968
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
Подходящ е до края на носенето - тоест докато ти издържи гръбчето  Grinning - само че с тъкан шал, не с еластичен. И да - колкото по-високо, толкова по-малко тежи. Относно големият бюст - аз имах огромен бюст - не ми е пречело, само повече се потиш - това е неприятното.

Момичета, сетих се и нещо друго. Когато малкият ми стана десетина килограма, изведнъж започна здравата да ми тежи... Моите приятелки имаха същия проблем по същото време горе долу. След няколко седмици като че ли мускулите ми се адаптираха и вече не тежеше чак толкова... Казвам ви, в случай че и на вас ви стане непосилно около тези килограми - малко търпение и гърбът свиква  Hug

# 61
Свиква се, ама друг път  Laughing кръстът ме цепи всяка вечер.

# 62

Гадост... Дано е до мускулна адаптация... Ако не - мятай да носиш на гръб  Mr. Green

# 63
  • където мечтите се сбъдват
Аз преустанових носенето към 1 година и 1 месец.Вече много ми тежи и не мога да я нося за дълго.

# 64
  • ул. "Мечтание"
Момичета, сетих се и нещо друго. Когато малкият ми стана десетина килограма, изведнъж започна здравата да ми тежи... Моите приятелки имаха същия проблем по същото време горе долу. След няколко седмици като че ли мускулите ми се адаптираха и вече не тежеше чак толкова... Казвам ви, в случай че и на вас ви стане непосилно около тези килограми - малко търпение и гърбът свиква  Hug

Малка вметка - важно е и стойката на носещия да е правилна (както и бебето да е вързано правилно).  Peace
Под правилна стойка имам предвид добре изправен гръб, таза леко напред, коленете леко свити, тежеста разпределена по цялото стъпало.
Ако и при правилна стойка и правилно връзване на слинга продължава това неразположение е препоръчително бебето да се носи на гръб.  Peace

# 65
В тази връзка, след кратко мъдрене си купих ергораница, но сега чак ми идва наум-няма ли да ми тежи като порастне бебо-както тежи носенето с кенгуро. Със слинга не го усещах като се разпредели хубаво плата, но при раницата няма такава опция  newsm78 дали не сгреших..

# 66
С раницата също може да се разпределя тежестта.

# 67
За мен раницата е най-удобният вариант за носене на пораснало и натежаващо дете. Тя също разпределя тежестта, а е и много по-бърза за слагане и сваляне на нетърпеливи деца Grinning

# 68
Идвам и аз за раница да питам. Харесах си боба, някой ползвал ли е? Сума ревюта изчетох, че е удобна и става за по-голямо бебе и направо за дете, ама все пак и някоя българка да се изкаже, че все пак са 200 лв.  Simple Smile
На мен сега на 9 кг не ми е непосилно все още, но го виждам как израства мей тая, дето сега се носим и реших да се поглезя с раница. Simple Smile
Проблем с кръста ми се явява от време на време, но не е от носенето, аз и преди бременността го имах, по-скоро е някакъв възпален нерв, получава ми се като застудее така есенно-зимно. Та се повози в количката, докато ми мине.

# 69
Аз съм с Боба и съм влюбена в нея.

# 70
Аз моята боба ще си я взема след две/три седмици, като се роди бебето Grinning
Нямам търпение (за бобата  Mr. Green)
Ео, приятелките ми носят над двегодишни деца, така че купувай смело Simple Smile

# 71
Нощни очи хиляди благодарности  bouquet спаси ми кръста. С корекциите които предложи мога да нося София по два три часа без проблем:)

# 72
  • ул. "Мечтание"
Нощни очи хиляди благодарности  bouquet спаси ми кръста. С корекциите които предложи мога да нося София по два три часа без проблем:)

Ехааа, супер! Много се радвам!  Heart Eyes Hug

Честито Рождество на всички празнуващи!

# 73
Искам да ви покажа това клипче за поставяне на бебето на гръб в ергономична раница. Много лесен  и безопасен начин, аз се справих с четиримесечното бебе от първия път.

# 74
  • ул. "Мечтание"
Алексче, благодаря за споделката! Наистина много е лесен този начин.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт