Носене в слинг - 2

• 43 932
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Това за Боба съм го пропуснала. Значи само за любимата Тула Лисичкова няма такива аксесоари  Sad

# 661
Те са много джиджани тези аксесоари, но по принцип може да се мине и без тях, понеже едно по-голямо яке или суичър вършат същата работа. Ето я статията, за която говорех: http://www.fairyknot.org/blog/main/bebenosene-prez-zimata/

# 662
  • ул. "Мечтание"
Белисима, не съм ги пробвала и виждала на живо тези допълнителни аксесоари, но принципно би трябвало да са подходящи за всеки вид раница. Отделно, че в и-бей примерно съм виждала DIY такива за со смешни цени.  Peace

# 663
Аз имам на ерго и двете якета за носилка - поларено и шушляк за дъжд. Стават за всяка раница, може и на слингове да се пригодят. Имат закопчалки - могат да се ползват заедно и по отделно. Ужасно са скъпи - най-малкото шушлякът в опитни шивачески ръце може да се направи от обикновен плътен дъждобран.

Като изключим цената, обаче, се кълна в тях. Няма по-удобно нещо - аз съм едра жена, винаги се потя и ми е горещо, ако трябва да си слагам якета в не особено студени дни, ми е мъчително - така - само мятам върху раницата и забравям за случая. А сега с това ненормално лято - екстра ми е - завали брутален дъжд - няма проблем - матам бебешко яке и толкоз.

Приятелка си беше ушила добавка към собственото яке - циповете на парчето се закопчаваха за циповете на якето. Може и с копчета, или пък с велкро... Има много варианти, без човек да се ръси с толкова пари. На мен ми ги подариха, иначе нямаше да имам...

Ето ги:
http://roshavo.com/oc/%D0%9D%D0%BE%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B5-%D0%B … eather-cover-ergo

http://roshavo.com/oc/%D0%9D%D0%BE%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B5-%D0%B … %D0%B0%D0%BD-ergo

Последна редакция: вт, 22 юли 2014, 15:18 от Leonarons

# 664
Момичета, да ви попитам как решавате въпроса със слънцето?
Аз пробвах да слагам шапка на бебето, но той като се върти да гледа или я похлюпва на очите си или я събаря.
Чудех се, ако аз взема някаква капела с по-голяма периферия дали ще му пази и на него сянка докато е в слинга или в раницата?

# 665
Другата седмица живи и здрави имам уговорка за лична консултация с Рошаво.
Ще разгледаме всички варианти, че както смятам Тула Лисичкова ще ни излезе златна, както всичко й се купува допълнително  Grinning

# 666
Момичета, да ви попитам как решавате въпроса със слънцето?

Гледам да ходя по сенките и не излизаме след 12 ч. на обяд. Иначе слагам и шапка, тя я маха, аз пак я слагам и така.  Mr. Green

# 667
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Аз принципно процедирам като Lexie
В момента в главата ми се върти леко авангардната идея да си купя UV чадър, но още обмислям.  newsm78

# 668
Нашичкият е още малък и няма да може да ми сваля шапката.  Laughing
Kalei, ама така едната ти ръка ще е заета  newsm78

Ох, пак един рев му удари сега. Излезнахме с ерго раничката до пощата.
На отиване разглежда и ближе раницата отвътре. В пощата като му удари един рев и така през целия път на връщане  Sad
Не ми обръщайте внимание, само си се оплаквам  Confused

# 669
  • ул. "Мечтание"
Фериде, виж тук, може да намериш нещо полезно като идея: http://www.fairyknot.org/blog/main/texas-tips-nosene-v-jegata/

# 670
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E

Kalei, ама така едната ти ръка ще е заета  newsm78

Да, това е един от минусите.  Grinning

# 671
Привет!
Не знам защо чак сега попадам тук при положение, че искаме да ползваме слинг или раничка с бебо Simple Smile
Купихме си един обикновен слинг джоб от Зилана. Но до сега не сме го слагали. Пробвахме, но беше много топло, бебчо "смачкан" вътре мрънкаше и хич не му беше ОК и след това не сме пробвали.
Искам да го слагаме в изправена позиция и се чудя след кой месец може да побваме? Когато навърши три или ...  newsm78

# 672
  • ул. "Мечтание"
Привет!
Не знам защо чак сега попадам тук при положение, че искаме да ползваме слинг или раничка с бебо Simple Smile
Купихме си един обикновен слинг джоб от Зилана. Но до сега не сме го слагали. Пробвахме, но беше много топло, бебчо "смачкан" вътре мрънкаше и хич не му беше ОК и след това не сме пробвали.
Искам да го слагаме в изправена позиция и се чудя след кой месец може да побваме? Когато навърши три или ...  newsm78

От раждането се носи в изправена позиция. Позицията люлка не е препоръчителна.

Ето как се носи новородено в такъв слинг:

# 673
Нощни очи, много благодаря  Hug ще разучаваме и дано се получи  Laughing
А защо позата люлка не е подходяща?

# 674
  • ул. "Мечтание"
Позата люлка физиологично е неподходяща за тазобедрените стави и гърба на бебето. Позата, в която стои е крайно неестествена за него (различна е от позицията в която го държим на ръце).
Също така риска от задушаване е силно завишен, тъй като брадичката е много близо до гръдната кост, което лесно може да прекъсне притока на въздух към бебето. Главата е ограничена и бебето не може да се измести, ако не му достига въздух.

Общи условия

Активация на акаунт