Отговори
# 450
Успех ти желая  Simple Smile
Аз за крилатичка фраза имам само преднина, но не стига, че заради нея вече ме е страх да ходя по градинките, защото мене тея жени веднага ме познават и започнат да гледат лошо, а са едри и големи,  и са доста...  newsm29

# 451
  • София
Марая, аз те номинирах, кажи сега.
Ама не гласувах за теб, защото прецених, че Шанталов заслужава повече. Mr. Green

.....

17. Най-вулгарна персона или Сашка Васева на форума --- Troy, без конкуренция, но да отчета и Maraya not Carey, която избухна с многобройни повторения на к____а, ч___м и п____и в темата си Еротични модели на високи постове. Положителна номинация, направи ни весело момичето.

Последна редакция: чт, 14 ное 2013, 17:14 от Елица

# 452

Ама не гласувах за теб, защото прецених, че Шанталов заслужава повече. Mr. Green

Гласуването с три гласа работи, бре.

# 453
Марая, аз те номинирах, кажи сега.

.....

17. Най-вулгарна персона или Сашка Васева на форума --- Troy, без конкуренция, но да отчета и Maraya not Carey, която избухна с многобройни повторения на к____а, ч___м и п____и в темата си Еротични модели на високи постове. Положителна номинация, направи ни весело момичето.

# 454
Ще гласувам за трите потребителки, които са се отличили с цветистия си изказ, какъвто не подхожда на една бловъзпитана госпожица да употребява, ако ще да й горят гащите. Мадам, Трой и Викило.
Особено Вилико ме остави без думи с един израз, който не подозирах, че съществува, толкова грозно и гадно, че няма накъде.
За аватар не гласувам, не са една и две форумките с нагъзени аватари.
Шантал за мен не е вулгарна, но за нея съм приготвила малина за дизайн - заради ужасните по цвят и форма облачета, сърчица и спрейове, с които цензурира снимките си.

# 455
  • София

Гласуването с три гласа работи, бре.
А, и на Помпадур дадох един.

Призовавам малко по-хумористично да подходите, а бременните да си спестят отрицателните емоции.

# 456
Ще гласувам за трите потребителки, които са се отличили с цветистия си изказ, какъвто не подхожда на една бловъзпитана госпожица да употребява, ако ще да й горят гащите. Мадам, Трой и Викило.
Особено Вилико ме остави без думи с един израз, който не подозирах, че съществува, толкова грозно и гадно, че няма накъде.
За аватар не гласувам, не са една и две форумките с нагъзени аватари.
Шантал за мен не е вулгарна, но за нея съм приготвила малина за дизайн - заради ужасните по цвят и форма облачета, сърчица и спрейове, с които цензурира снимките си.

Дай ги тези изрази де Simple Smile Цял ден слушам за тях, но така и никой не посмя да ги покаже  Mr. Green

# 457
Е, не, дори не мога да изпиша тези думи, тъй както не мога да ги изговоря.

# 458
  • Канада
Интересно ми е защо ВилиКо я няма в темата?

# 459
Е, не, дори не мога да изпиша тези думи, тъй както не мога да ги изговоря.

Тия думи са май, само в въображението на някои хора  Mr. Green

# 460
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Интересно ми е защо ВилиКо я няма в темата?
А трябва ли да се тика в този цирк?

# 461
  • Ямбол
Не е само тя.

# 462
  • Варна
Много е забавлително тук  Sunglasses

# 463
А кога ще има малинки? Там мисля да е по-сладко, че от тая тема ми пораснаха циците и се разпукаха копчетата Laughing
П.П А на  Янечек  благодаря, ясно че дизайнер от мен не става, но  специален спрей обещавам  Peace

# 464
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А кога ще има малинки? Там мисля да е по-сладко, че от тая тема ми пораснаха циците и се разпукаха копчетата Laughing
Прероди се в Тумбалумба значи Joy

Общи условия

Активация на акаунт