На море в Гърция 2013 - XII

• 81 646
  • 783
  •   1
Отговори
# 570
Bliss, Bled, Belinda, Deviant Art ..благодаря ви за вашето мнение.
Първо наистина не се и съмнявам как човека е способен да съсипе всичко... Cry Отива на някое приказно място прави боклуци навсякъде, защото "не е от тук и е за малко" и си тръгва и оставя след него всичко .... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire за съжаление виждала съм го навсякъде където съм била ...било то море, планина, та дори и в парка.... :arms:
Значи може би е по добре да се преориентираме да отидем през ранен юни за да се полюбуваме на Портокали за 3/4 дни  NeWS78 Thinking Thinking Thinking

# 571
  • София
За мен ранния юни е рисков. Може да уцелиш чудно време, може и да ти вали. Миналото лято примерно на 15 юни и тук, и в Гърция, си беше есен Confused Преди години са ми казвали, че в Гърция, дори и в северна, юни месец си е било лятно, топло, почти без валежи. Но времето се побърка. Вижте днес, 11 януари, ние с децата излизахме по блузи, беше 15 градуса, на слънце се усещаше като 20...Бас ловя, че лятото ще започне късно Sad

# 572
За мен ранния юни е рисков. Може да уцелиш чудно време, може и да ти вали. Миналото лято примерно на 15 юни и тук, и в Гърция, си беше есен Confused Преди години са ми казвали, че в Гърция, дори и в северна, юни месец си е било лятно, топло, почти без валежи. Но времето се побърка. Вижте днес, 11 януари, ние с децата излизахме по блузи, беше 15 градуса, на слънце се усещаше като 20...Бас ловя, че лятото ще започне късно Sad

То наистина с това време ....ще е голямо гадаене кога ще е добре да се отиде на море. Аз днес като излизах и се намъкнах с дрехи ..хихихи....а то навън пек и слънце като септември месец !
Датите за почивка тази година ще са риск печели - риск губи  newsm62

# 573
Запис и от мен. В началото на юни може времето да е хубаво но морето още си е студено и само любителите на студената вода влизат в него. Миналата година валеше цяла седмица от 7 до 15 юни след това времето беше супер но водата още си беше хладка. Е ставаше ама не е като да е чай. Колкото до Портокали. Там май трябва да отидете някъде март, април за да го заварите празен и да му се любувате. Ние бяхме там на 16 юни и беше претъпкано.

Последна редакция: сб, 11 яну 2014, 17:59 от sisi73

# 574
  • София
Puffy-Cat-13 Обещаното настаняване в района който искаш…

Vassiliki, Lefkada

http://www.vassiliki.com/?gclid=CJjQmpON9rsCFQdY3godlR4Azg Хотел Odeon

Бяхме в него през май за 40 евро/промоция/, в момента го видях на 45. На крачки от плажа, хубав басейн, близко до селището.

Стаите са хубави, големи, с тераси. Интернет и паркинг.

Не сме почивали, само минаване. В района много често сериозно духа вятър, което го прави рай за сърфисти, но тези на плажа ?

Изкарахме чудесно, в селището има много заведения и магазини. Наблизо има супермаркет. Както вече сама си проучила, може да е изходна точка както за Лефкада, така и за другите острови. По тази причина много често минаваме от там, били сме и в други хотели, но не ги препоръчвам…

ОЩЕ СНИМКИ

# 575
  • welcome to the Jungle
Гърция е в субтропична климатична област, т.е. не е като в България и умерения ни климат. По-рано се стопля, по-късно си отива лятото. В този ред на мисли, не се притеснявайте за юнски студ там. По-важно е да не ни подгони някой намусен Средиземноморски циклон по това време Blush, щото само той може да влоши желанието за къпане, предвид, че мокри ще си ходим и без да ползваме басейн и море.

Водата се стопля постепенно, но преди 2 години, около 15 юни си беше чудесно топла, а халкидическите нощи  - неприятно температурно-високи. Миналата година и на нашето Черно море, около 20 юни водата беше 24-25 градуса в района на Англиския бряг на пиянстовото и разврата ( разбирай Слънчев бряг). Климатични грешки и тази година се надявам,че няма да стават  Whistling. Емо Чолаков ако обича, да потвърди!

# 576
Според мен това с времето си е наистина на късмет. Наши приятели бяха миналата година юни на Йерисос и водата не е била особено топла, ние бяхме 10 дни след тях и вече беше ок. Септември последния ни ден на 15ти вече се усещаше лек есенен полъх, излязоха вълни даже на Калогрия и започна да духа.
А в края на септември такъв студ брахме в Бодрум в Турция, а година по-рано по същото време умряхме от жега на Мармарис. Така че това, че страните са със субтропичен климат за мен не е абсолютна гаранция, тази година с тези изменения с времето и аномалии, според мен ще е тото...за жалост.

# 577
  • тук и там
Здравейте,момичета!Тази година сме решили и ние да почиваме в Гърция-бихте ли ми препоръчали на къде да се насочим,от ровенето в Интернет само се обърквам повече.Искаме да е на място,близо до БГ-Халкидики,Олимпийска Ревиера  др,да е с хубав плаж,да не е съвсем забутано,тоест да има заведения,където да се храним,може би пазар,знам ли и аз-просто място на което освен на плаж,  да можем да се разходим ,да опитаме от местната кухня,и изобщо -да се насладим на атмосферата.

# 578
  • BG
Имате ли отзиви за хотел Аристотелес на Атон?

# 579
Хъ, Белинда, коригирам се, верно има и един в Афитос.
Все едно не му е много висок рейтингът - http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g663249-d1594907-Reviews … n_Central_Ma.html

Та, за тоя на Атон: имам едни приятели, дето страшно го харесват (но те са непретенциозни, харесват и Филоксения Grinning На мен лично ми е неприятно място - огромно и неособено приветливо.

Та значи единият бил Аристотелес бийч, а този - Аристотелес холидей ризорт енд спа. Боже, боже. Е, нали наблизо е родното място на Аристотел, дори не съм подозирала, че го пробутват и на Касандра Simple Smile Съжалявам, ако съм подвела някого!

Последна редакция: сб, 11 яну 2014, 21:06 от Параход

# 580
  • София
Параход, част от тези, които си дала, не са ли за някакъв друг хотел със същото име, само че на Касандра?
Аз съм била в Аристотелес, на Атон, но много отдавна, преди 5-6 години, така че мнението ми не може да е актуално. Тогава беше супер, но ако не е реновиран, сигурно би бил позанемарен.

# 581
  • BG
Има и на Касандра хотел със същото име, о аз се интересувам от този на Атон.
Моля, за мнения на почивали там.

# 582
Здравейте!Извинявайте,че така нахлувам в темата, но искам да попитам за този хотел:Cronwell Platamon Resort-има ли някой отзиви и ако можете препоръчайте хотел на база All inclusive за семейство с две деца.Може ли да ми препоръчате и туроператор?Мерси

# 583
# 584
  • welcome to the Jungle
Не, че имам опит, но обсъждайки с туроператорката ни отзивите за Аристотелис Спа-И-Незнам-Още-Какво тя не ни го препоръча. Много настоявах за тези водни пързалки и вече усещах диво щастие как на децата ми ще им втръсне от водни пързалки, аквапаркове и този чутовен разход в България повече няма да ми се случи, но.... уви. Момичето ми сподели горе-долу същото, каквото е написано в отзивите и директно ми каза  "Ако много държитеееее, но по-добре не!".

Бай дъ лей  Mr. Green, в Уранополи намират ли се някакви магазини от сорта на ЛИДЛ?

Общи условия

Активация на акаунт