Отговори
# 120
Безсмислено е да изпадаме в безкрайни и безплодни спорове, подкрепих мнението си с факти, който се съмнява в това - знае как да провери в Гугъл дали са достоверни или не Peace

# 121
Безсмислено е да изпадаме в безкрайни и безплодни спорове, подкрепих мнението си с факти, който се съмнява в това - знае как да провери в Гугъл дали са достоверни или не Peace

Уважавам общата култура, но не искам да разкривам в кой дистрибутор работя и какво, написала съм как стоят реално нещата в България, а не как са принципно по света  Tired

# 122
Сервизи на Asus в България (сервизна политика)
http://forum.laptop.bg/index.php?showtopic=1499
 Whistling

# 123
Успех ти желая в това, с което се занимаваш, но ако аз бях на твое място, щях да внимавам кога какво говоря, все пак насреща ти може и да не стои човек, който просто си говори неща от "обща култура"  Peace  В крайна сметка разговорът ни не беше с цел мерене на пишки, а оценяване на продукт, към който имаше питане в темата. За останалите с извинение за спама, от мен   bouquet Приключих по темата.

# 124
Сервизи на Asus в България (сервизна политика)
http://forum.laptop.bg/index.php?showtopic=1499
 Whistling

Повечето "сервизни приемни" дори вече не съществуват, а получаването до 48 часа на отремонтирана техника си остава пожелателно. Всеки е свободен да си купува каквото си иска, все пак има много фирми, които се хранят от ремонти на излъгани клиенти  Laughing

# 125
Успех ти желая в това, с което се занимаваш, но ако аз бях на твое място, щях да внимавам кога какво говоря, все пак насреща ти може и да не стои човек, който просто си говори неща от "обща култура"  Peace  В крайна сметка разговорът ни не беше с цел мерене на пишки, а оценяване на продукт, към който имаше питане в темата. За останалите с извинение за спама, от мен   bouquet Приключих по темата.

Мерси и на тебе, защото и ти, няма как да знаеш кой стои насреща ти  Wink
Скритата реклама понякога се получава, друг път не толкова, ако човек добре прецени къде да си даде парите.

# 126
Какви са характеристиките на този таблет? Не мога да отв. брорушата на Кауфланд.

# 127
Какви са характеристиките на този таблет? Не мога да отв. брорушата на Кауфланд.

Аз го намерих в страницата на Кауфланд, имаше някъде нещо от рода на "подаръци за всички", в отделна брошура е ... Ето го и самия линк  Peace

# 128
  • Пловдив
Добре де, дайте акъл за читав таблет тогава, около тая сума, че не знам кво да взема за хлапето... ooooh!

ПП: не държа да е от Кауфланд... Wink

# 129
Ихууу, какъв готин часовник със рамки за снимки са пуснали в Кауфланд - някой виждал ли го е вече, заслужава ли си ? Защото пише, че е за малки снимки - сиреч, паспортни ли  Mr. Green

# 130
  • Плевен
За Асус няма да казвам нищо Simple Smile влизам да се похваля, че от Пени заредих вкъщи 3 кутии пияни вишни 250 гр по 3 лв, 1 луканков салам немски 650 гр за 6,88 лв/ ами на мен салама ми хареса - утре ще взема още 1 да има за сандвичи и пици  Peace

# 131
Момичета, в Кауфланд имат ли по-големичък дървен цилиндър или куб? Нещо с размери горе-долу 15х15х15 см? И кутия да е, пак върши работа.

# 132
  • Mediterraneo
Идвам от Билла и аз имам подаръчен ваучер на касовата си бележка и даже два - 25% за сапуни Дав и 25% за дезодоранти Дав . Така и не разбрах как се получават тези ваучери за определена сума различни ли са  Thinking, ама имаше много хора на касата и ми беше неудобно да попитам. Иначе имат намалени коледни украси и конфети от миналата година са май, взех една кутия с 8бр малки играчки намалена от 8лв на 2,20лв

Аз имам за сапуните и за сирена и кашкавали Олимпус. На случаен принцип излизат талоните. В Испания бях редовен клиент на едната верига точно заради този вид талони  Laughing В Билла касиерката ми каза, че това е нещо пробно и щели да ги спрат до седмица. Иначе талоните важат 14 дни.

Относно сервизното обслужване на Асус- не съвсем за Асус, но какво от това, че нямат сервиз в Бг?! Моят таблет е Леново, оказа се с фабричен дефект, пътува до Полша, където им е сервизът, и ми го върнаха в рамките на седмица. Сигурно толкова щеше да отнеме и пътуването някъде из страната.
Иначе и личният, и служебният ми лаптопи са Асус, не знам какво не им харесвате.

# 133
  • Пловдив
Добре де, дайте акъл за читав таблет тогава, около тая сума, че не знам кво да взема за хлапето... ooooh!

ПП: не държа да е от Кауфланд... Wink
Бени,и аз търся,ама мисля да чакам разни оферти в Технополис,Техномаркет и т.н. Peace Все ще пуснат нещо по-добро!

# 134
  • 1st floor
Черни петъци за техника няма ли да има някъде? Аз дебна грил за сандвичи и ел.книга. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт