Отговори
# 480
  • София
  bouquet Мерси много!
А по въпроса с протектора някой да има инфо?

В събота бях първо в Била на "Опълченска", а след това и на "Пиротска" (малкия ЦУМ). На едното място се загледах - имаше и трите размера протектори. Обаче не си спомням в кой от двата магазина съм ги гледала. Embarassed Може би на Пиротска.

# 481
  • Sunshine state
На моята стелка от 'Тед' пише,че се поставя над матрака,за да предпази чаршафите от изхлузване,а него съответно от протриване. За 14 лв съм я взела от фирмения им магазин. Имаше и влагоустойчива,която бе 20 и някой лев,но на мен на практика не ми трябва и не я взех.  Peace
Представлява груб плат с ластици от 4-те страни,досущ като тази,която в момента е на промоция в Кауфланд. Много съм доволна.  Peace

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 09:26 от Pupitka

# 482
В Кауфланд е стелка, в Била протектор за матрак. Има ли принципна разлика, освен явно в дебелината и по-големият (уж) избор на размери в Била?
П.П. Моля за извинение, съвсем съм се ушила. Протекторът в Била е под 20 лв  Embarassed
Хмъ мина ми през ума че нещо има грешка в цената която първоначално написа , затова поисках и снимка.
Тези стелки които се продават навсякъде /каквато и аз имам /поради липса на друга/ никак не ми харесват като материя .Като я изтърсвам и видя какво се изисипва от нея .. направо ме втриса .
Искам да кажа , че събира много прах тази материя .Дали няма стелки от някаква по цивилизована материя която да не събира толкова прах в себе си ? Shocked newsm78

# 483
Би трябвало непромокаемите, като от плътна материя, да не събират.
Смятай матрак без протектор колко прах събира Tired

# 484
В Кауфланд е стелка, в Била протектор за матрак. Има ли принципна разлика, освен явно в дебелината и по-големият (уж) избор на размери в Била?
П.П. Моля за извинение, съвсем съм се ушила. Протекторът в Била е под 20 лв  Embarassed
Хмъ мина ми през ума че нещо има грешка в цената която първоначално написа , затова поисках и снимка.
Тези стелки които се продават навсякъде /каквато и аз имам /поради липса на друга/ никак не ми харесват като материя .Като я изтърсвам и видя какво се изисипва от нея .. направо ме втриса .
Искам да кажа , че събира много прах тази материя .Дали няма стелки от някаква по цивилизована материя която да не събира толкова прах в себе си ? Shocked newsm78
Вижте надматрачните протектори на Нани - ползвам зимния в момента от чиста вълна и съм много доволна.

# 485
Моя беше май на Тед , но всъщност едвали има значение от марката защото почти всички са от една и съща материя и може една фирма да ги прави за основните производители на матраци.
Така , че все тая дали е е на тед, нани, бряст и т.н.
Искам от материя която да не ми събира такъв прах.

# 486
Моя беше май на Тед , но всъщност едвали има значение от марката защото почти всички са от една и съща материя и може една фирма да ги прави за основните производители на матраци.
Така , че все тая дали е е на тед, нани, бряст и т.н.
Искам от материя която да не ми събира такъв прах.
Аз вече споменах от каква материя ми е протектора - чиста вълна и колкото и да е странно не събира прах, не се набръчква и се спи много комфортно върху вълната зимно време. Преди това имах едни като от нетъкан текстил - никога няма да повторя да спя върху такова нещо. Непромокаемите протектори пък много запарват според мен - лятото в един хотел спах на такова нещо.

# 487
  • Nova Zagora
Искам да попитам 2 неща.
1-во знаете ли дали в била се продават пълнители за кана брита?
2-ро Вчера си взехме протектор за матрак от тези с точките,но явно не съм го сложила правилно и се набра като спахме. Иначе ми харесва,че доста топличко ми беше!

# 488
  • Sofia
Няма ли ластици в четирите ъгъла, така че да ги подпъхнеш под матрака?

# 489
 Днес в пощенската  кутията дойде брошура на Пени и там има промоция на матраци,подматрачни протекори и възглавници.

# 490
  • Nova Zagora
Има ластици,но от към главите ни са се изхлузили явно.

# 491
  • София
Искам да попитам 2 неща.
1-во знаете ли дали в била се продават пълнители за кана брита?

Да, продават се.

# 492
А пък мен ме интересуват пълнители за Аквафор, конкретно модел В-100-5. Зная, че има в Карфур, но не ми е на път. Дали ги има в Била?

# 493
Днес в пощенската  кутията дойде брошура на Пени и там има промоция на матраци,подматрачни протекори и възглавници.

И аз се интересувам от матраците, ако някой има някакви наблюдения, моля да сподели.

# 494

Някой знае ли от къде мога да си купя такъв чай? Преди си взимах от К., но не съм го виждала почти 3 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт