Отговори
# 540

Някой знае ли от къде мога да си купя такъв чай? Преди си взимах от К., но не съм го виждала почти 3 месеца.

Попаднах на новата брошура на Фантастико. Обаче точно този вид не е споменат. Но пък може да се провери дали го предлагат, макар и не на промоционална цена.   Wink
   Simple SmileВ Кауфланд Бургас днес го гледах този чай даже се зачудих дали да не го пробвам.Толкова ли е хубав?Усеща ли се джинджифила  и лимона?
Аз ви се чудя що не си направите сами зелен чай с джинджифил и лимон , ами търсите тия оцветени води .. Rolling EyesВярвате , че вътре има лимон и джинджифил ли ...
Продават насипен зелен чай .Останалите продукти също ги има по магазините .

# 541
Обичам много чай, но държа когато пия да е възможно - истиснки.
Скоро закупих ментов чай от Lidl и бях изумена....отворих опаковката и от вътре ухаеше силно, натрапчиво, изключително много на мента........

и другите чайове на Лидл са такива - гадно парфюмирани ...

# 542
Скоро закупих ментов чай от Lidl и бях изумена....отворих опаковката и от вътре ухаеше силно, натрапчиво, изключително много на мента........

Аз използвам черен и ърл грей с марка Сър Едуард и ми харесват.

# 543
  • Варна

Явно скоро не си пила истински черен чай, щом тези ти харесват.  Wink

# 544
  • Sofia
Понеже виждам, че продължавате да сте на вълна чайове да попитам някой дали е забелязал в Пикадили или Била да продават серията на Фитолек (по-конкретно ме интересуват Гастро, Релакс, Елеганс и Уро):
http://phytolek.com/%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B8-% … D0%BE%D0%B2%D0%B5

Последно се заредих от ДМ, но сега не ми е удобно да ходя дотам.

# 545
  • София
NBM, по коледа съм ги виждала  в Пикадили, Сити център.

# 546
  • Пловдив
Моля,ако някой види ел.кана за вода на прИмоция да свирка  Whistling Peace Ще ми се да е до 20-тина лева.

# 547
  • In transit
Търся качествено филе или шунка- със следните условия:
1.Да не е пушено 2. Да няма натриев глутамат 3. Да не е с много гадни е-та и консерванти
4. Да е, ако може в Била или  Пикадили. То е ясно, че в Пени няма да го има...

Много условия, но пък може някой да се сети и да е доволен от нещо... Rolling Eyes

в Била и Пикадили не съм виждала такъв продукт, пазарувам редовно от тях. Мога да ти препоръчам тази шунка, мисля, че е "най-чистата". Предлага се в Лидл, в два вида опаковки, за съжаление намерих само единия вариант.

# 548
  • Sofia
Тази шунка е наистина чудесна на вкус, аз също много я харесвам, има си вкус на истинска шунка. Купувам и от нея понякога, но имам мътни спомени, че си има разни съставки вътре, не помня какви бяха  newsm78 Утре ще ходя до Лидл и ще погледна.

# 549
  • софия
Тази шунка е наистина чудесна на вкус, аз също много я харесвам, има си вкус на истинска шунка. Купувам и от нея понякога, но имам мътни спомени, че си има разни съставки вътре, не помня какви бяха  newsm78 Утре ще ходя до Лидл и ще погледна.

The ingredients: pork ham salt seasoning dextrose sugar stabilizer: diphosphates spice extract antioxidant: ascorbic acid preservative: sodium nitrite smoke

И аз я харесвам на вкус, но съвсем не е без гадости Confused

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 12:45 от zvanche

# 550
  • Пловдив
Както повечето подобни... Crossing Arms А и лидълските такива като че ли изобилстват с гадости Rolling Eyes

# 551
Някъде да сте виждали на промоция брашното на София мел от 5 кг?

5кг не съм, но в тазседмичната брошура на Била има 1кг за 0,95лв, намален от 1,19лв ... информативно, може да ти свърши работа  Rolling Eyes
Благодаря  Hug, видях го, но ми трябва от по-големите разфасовки заради хлебопекарната. Сигурно ще взема докато намеря от 5 кг.

# 552

5кг не съм, но в тазседмичната брошура на Била има 1кг за 0,95лв, намален от 1,19лв ... информативно, може да ти свърши работа  Rolling Eyes
Благодаря  Hug, видях го, но ми трябва от по-големите разфасовки заради хлебопекарната. Сигурно ще взема докато намеря от 5 кг.

Отиди на Метро има чували по 20кг или 25кг да не те излъжа, излиза най на сметка по около 70ст кг Peace

# 553

Отиди на Метро има чували по 20кг или 25кг да не те излъжа, излиза най на сметка по около 70ст кг Peace
За съжаление няма къде да го съхраняваме и затова 5-те кг. са ни най-удобни. Благодаря  Hug

# 554

Явно скоро не си пила истински черен чай, щом тези ти харесват.  Wink
Донесоха ми от UK една опаковка Ърл Грей насипен - страхотен аромат и вкус. И оттогава никой чай, купен от БГ не ми харесва толкова. Без значение дали е 10 лв или 1,50 лв опаковката.

Общи условия

Активация на акаунт