Отговори
# 570
  • Mediterraneo
Някой знае ли коаг ще е на промоция Фризо 3-ри в Пени маркет?

Това, пък, какво е?  newsm78

Забравила си  Laughing

# 571
  • Варна
Някой знае ли коаг ще е на промоция Фризо 3-ри в Пени маркет?

Това, пък, какво е?  newsm78

Забравила си  Laughing

Не съм забравила, а наистина не знам. Детето ми отрасна без капка адаптирано мляко.  Simple Smile

# 572
  • Пловдив
Споделям за снощна покупка на ел.кана...нали си търсих Wink Та минах приз Т маркета до нас и имаше прИмоция - 12,99лв.Супер ми дойде!Доволна!

# 573
  • Варна
Споделям за снощна покупка на ел.кана...нали си търсих Wink Та минах приз Т маркета до нас и имаше прИмоция - 12,99лв.Супер ми дойде!Доволна!

Дано дълго да те изкара. Ние имаме една кана с марка Аляска, купувана даже не си спомням кога и си работи до днес, а струваше по-малко от 20 лв навремето.

# 574
  • Пловдив

Дано дълго да те изкара. Ние имаме една кана с марка Аляска, купувана даже не си спомням кога и си работи до днес, а струваше по-малко от 20 лв навремето.
Ами...дано!Колкото толкова! Peace

# 575
  • Варна
Който обича тирамису, да бяга в Пени: пуснали са изгодно маскарпоне и бишкоти. Мисля да се възползвам.

# 576

Колко изгодно е маскарпонето, обърна ли внимание

# 577
  • Варна

1,79 за 250 гр, бишкотите са по 2,29 лв.

# 578
Оха ще се ходи определено. Party

# 579
Аз се запасих с идеята,че е време да се науча да го правя,ако не ви затруднява пишете ми на лични рецепта....много ви благодаря

# 580
  • Пловдив
Уф...аз няма да мога да мина и ще го разграбят Crossing Arms

# 581
  • Пловдив
Някой да е чул за нови албумчета в Била? Сетих се, че миналата година второто албум че го пуснаха февруари, така се чудех дали не е дошло време за ново. Simple Smile

# 582
  • Варна

1,79 за 250 гр, бишкотите са по 2,29 лв.

Тююю, човек да не сподели нещо.  Crossing Arms Успяхме само маскарпоне да вземем, бишкотите са свършили. Дано да заредят пак до края на промоцията.
Не знаех, че толкова хора вече правят тирамису.  Mr. Green

# 583
Киса, така е.
Отивам вчера и маскарпонето почти свършило. Една дама пред мен награбила 10 кутийки в количката, направо като полудяла хващаше и пъхаше. Стигнахме на касата и се паднахме след нея. И изведнъж се обръща видя, че и аз държа в ръцете си, врътна се и хукна на бегом, викам на ММ "а на бас, че се връща за още маскарпоне" и познах, върна се с още 4  Crazy
Иначе бишкоти имаше, но съм сигурна, че с теб поне не сме си конкуренция за Пенито, аз пазарувам в аспаруховското.

# 584
  • Варна
Киса, така е.
Отивам вчера и маскарпонето почти свършило. Една дама пред мен награбила 10 кутийки в количката, направо като полудяла хващаше и пъхаше. Стигнахме на касата и се паднахме след нея. И изведнъж се обръща видя, че и аз държа в ръцете си, врътна се и хукна на бегом, викам на ММ "а на бас, че се връща за още маскарпоне" и познах, върна се с още 4  Crazy
Иначе бишкоти имаше, но съм сигурна, че с теб поне не сме си конкуренция за Пенито, аз пазарувам в аспаруховското.

Да, аз говоря за Вл-вово. Прави ми впечатление, че се пазарува на едро. Вчера на влизане имаше на касата една клиентка с препълнена количка опаковки малка минерална вода. Другите магазини не позволяват такова нещо.
Та и твоята дама явно пазарува за магазина си.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт