Отговори
# 600
Гледах нпвия вестник на кауфланд има ел кана за 13 лв

# 601
  • София
И аз се загледах в същата, но не знам дали след време водата в нея не започва да мирише от пластмасата и откритите реотани. Имаме подобна в работата и аз не ползвам водата от нея поради изтъкнатата по-горе причина. newsm78
Ако някой си е взел от предишни промоции, ще е хубаво да сподели.

# 602
И аз се загледах в същата, но не знам дали след време водата в нея не започва да мирише от пластмасата и откритите реотани. Имаме подобна в работата и аз не ползвам водата от нея поради изтъкнатата по-горе причина. newsm78
и ние имами на работата, такава с открит реотан, но не е за предпочитане тъй като след време реотанът хваща котлен камък.

# 603
и ние имами на работата, такава с открит реотан, но не е за предпочитане тъй като след време реотанът хваща котлен камък.

Ако трябва да се купува ел. кана тези със закрит реаотан са за предпочитане -

Първо: котленият камък се развива както навън, така и навътре и причинява пробив на реотана, когато не е закрит, което води до неговото изгаряне или в най-лошия случай до токов удар и рязко съкращаване на живота на уреда.

Второ: между водосъхранителя (там където се сипва водата) и електрическата част (реотаните и тоците) уплътняването/ уплътнението е много по-трудно и ненадеждно, когато те са открити, което може да доведе до фатални резултати.

Трето: когато са открити и каната се пусне без вода, реотанът изгаря за няколко секунди, докато когато е закрит, в повечето случаи има възможност за вградена защита, което го предпазва от претоварване или пускане без вода.

Четвърто: почистването на металната сплав, от която е направен реотана, е изключително трудно, защото в повечето случаи, тя е естествено грапава.

Пето: работата на реотана, директно във водата, неминуемо отделя частици от неговия метал, докато, когато е закрит, допирът на водата е само с благородна стомана.

и т.н.

Пак заповядайте   umnikuu

# 604
знаете ли къде продават Маршмелоу ,
Метро не е вариант , че ми е далеч , ако знаете в някоя друга верига магазини ?

# 605
знаете ли къде продават Маршмелоу ,
Метро не е вариант , че ми е далеч , ако знаете в някоя друга верига магазини ?

В Пени има на добра цена!!!

# 606
В лидъл ще има

# 607
  • София
В Хит има също.

# 608
банален "запис"   bouquet

# 609

Затова на първа страница има обяснено бутонът "извести" как ни спасява от баналния "запис"  Peace

# 610

Затова на първа страница има обяснено бутонът "извести" как ни спасява от баналния "запис"  Peace

извинявам се  Embarassed за другия път ще знам

# 611
Здравейте, и тук да се разпиша. Някой забелязал ли е, че в Била имаше CIF, и пишеше "Разпродажба", като беше намален с над 80%? Аз си взех, но като се прибрах (не погледнах бележката на касата), видях, че са ми го маркирали на цена 5.29 лв. Да не съм се объркала нещо за тази промоция?

# 612
Здравейте, и тук да се разпиша. Някой забелязал ли е, че в Била имаше CIF, и пишеше "Разпродажба", като беше намален с над 80%? Аз си взех, но като се прибрах (не погледнах бележката на касата), видях, че са ми го маркирали на цена 5.29 лв. Да не съм се объркала нещо за тази промоция?

Погледни на бележката след всичките покупки най-отдолу трябва да пише разпродажба и да има сумата на намалението /може и да си го пресметнеш, да видиш дали е в същия процент/. Аз редовно ги карам продавачките да ми разясняват касовата бележка, че отстъпките все излизат на странни места. А когато нещо не излезе с намалението директно го връщам.
Ще проверя при нас дали има такъв CIF, а до кога му е срокът на годност?

# 613

Погледни на бележката след всичките покупки най-отдолу трябва да пише разпродажба и да има сумата на намалението /може и да си го пресметнеш, да видиш дали е в същия процент/. Аз редовно ги карам продавачките да ми разясняват касовата бележка, че отстъпките все излизат на странни места. А когато нещо не излезе с намалението директно го връщам.
Ще проверя при нас дали има такъв CIF, а до кога му е срокът на годност?

Оооооооо, извинявам се. Наистина пише на бележката: Сума:40.84 лв. Разпродажба 81% *Б -4.30 лв.  и после Сума 36.54 лв. Не съм видяла, понеже иначе отстъпките "акция" ги пише точно под съответния продукт. Не знам къде да видя срока на годност  newsm78  На баркода цифрите са: 8 717 163 033128. В долния край на самото шише пише: 01.2014.3015.C.N.00:58.

# 614
........... В долния край на самото шише пише: 01.2014.3015.C.N.00:58.

ами явно това е срока на годност, до края на Януари иначе защо ще е толкова намален Wink

Общи условия

Активация на акаунт